امیرجان کاپیتال اکستند فعلا داره خوب کار میکنه قطعی هم به اون شکل نداره
بد هم نیست خواستی یه تستی بزن
امیرجان کاپیتال اکستند فعلا داره خوب کار میکنه قطعی هم به اون شکل نداره
بد هم نیست خواستی یه تستی بزن
کدوم بروکر کار میکنی ؟
این که میگی درسته ، استاد همایون فرزانه در فراچارت یک اسکریپ از گن فن ساخته که با متاتریدر و تردینگ ویو تنظیم شده میگه اون گن فن خود متاتریدر خطا داره ، از این اسکریپ استفاده کنید ، البته ماجرای اندازه گیری زوایای شما احتمالا یک چیز دیگه باشه
فعلا که داداشم دوماهه دارم با هیواگلد کارمیکنم … مرسی که گفتی ی نگاه میندازم
دلار نزدیک 190 هست
دیگه خییییز گرفته برا بالا200ت
نظر شمام همینه؟؟؟
دقیقا به همین دلیل نمیتونم برنامه نویسی روی تریدینگ ویو انجام بدم چون خواسته های منو فقط با گن فن جواب میده، منم چک لیست باینری درست کردم و جواب های بدست اومده از هر مرحله در نهایت در اون اعمال میکنم و در نهایت یک جواب میده صفر یا یک !!! مثل برنامه نویسی اما خیلی سخت شده کارم حدودا یک ساعت زمان میبره
دقیقا چند متری هم بالای سقف بدبختهامون رو زده …
فکر کنم دیگه مهم نیست تا کجا می خواد بره …
فقط منتظریم ببینیم عاقایون کی دفنمون میکنن
حداقل بو تعفن نگیرم
بر باعث بانیش .. بشمار
کندل ماه می قرمز میشه اگه اشتباه نکرده باشم ![]()
نظری ندارم جز اینکه جوونیمون به فنا رفت
تو مملکی که ماشین تو یک هفته دوبرابر میشه و هیچ قانونی نیس
حتی با ترید ماهی دوبرابر هم خوشبینانه سود کنی نمیرسی به تورم چه برسه به کارهای دیگع
ترید چیه کاظم جان!!
با پول چاپ کردن هم نمیتونی به تورم برسی
خود خناسشون تا ۲۳۰ رو چند ماه قبل تخمین زده بودن و بارها گفتن تا هرجا مردم جادارن ما هم را داریم ..
ممنونم احسان جان ![]()
![]()
خدا کنه ، یکسری از جراحان هستن که به دلار هزینه عمل میگیرن ، خدا به داد بیمارانشون برسه ، حالا این یک نمونه اش هست
خناس واقعا اسم خیلی خوبیه براشون ![]()
آپارات
وزیر نفت ایران: تا جایی که مردم تحمل کنند قیمت ها افزایش می یابد
اصلاح میکنم ..” جانوران”
آخه این سرورهای بروکرها مگه چه خطری براشون داره که تا تقی به توقی میخوره قطع میکنند ؟؟! لااقل میشد مقداری از تورم باهاشون پوشش داد ! جدا اینها دیگه خیلی وحشی شدن کلا ریشه ترید و اینترنت زدن از بیخ و بن کندن ، هر روز این دلارهای بی زبون میبینم و نمی تونم بگیرمشون ! ![]()
البته این تاپیک خیلی تخصصی در باره تحلیل دوستان هست و نمیخوام بحث رو عوض کنم فقط میخواستم یادآوری کنم که ما یک زمانی افزایش قیمت دلار از 1500 تا 5000 تومان رو تقریبا نزدیک یکسال و نیم داشتیم یعنی تا 3 برابر و فکر کنید اون موقع چه وضعی داشتیم . . فکر کنید که با مقیاس گذاری مثلا دلار از 150 هزارتومان بشه 500 هزار تومان . اینکه چه تاثیری روی اقتصاد گذاشته و چه کسانی یا چه سیستمی مقصر هست رو نمیشه باز کرد ولی من همیشه روی بازارهای مالی علی الخصوص فارکس ایمان دارم که مشکل خیلی ها رو حل کرده . شما اگر درآمد دلاری داشته باشید قطعا از افزایش قیمت دلار سود میکنید ولی اصل بر این است که درآمد دلاری را بالاببریم نه اینکه راضی به افزایش قیمت آن باشیم .
استراتژی من در صبح روز دوشنبه از این قراره : بازار طلا امشب ساعت 1.5 باز میشه . منتظر باز شدن بازار با گپ و جهش اون در بازار توکیو باشید ( 3.5 تا 4 ) . اگر اختلاف زیاد بود یک پوزیشن در جهت برگشت بازار به کلوز نیویورک بگیرید . با مدیریت سرمایه مناسب امیدوارم سود آور باشه ولی بازاره و هزار چرخش …..
ممنونم آقای فرقانی عزیز ![]()
شاید باورتون نشه ولی برای منم انجام داده توی گفتگوی آزاد گذاشتم کسی جواب نداد ولی ریزش تا چهار هزار و صد و شصت و خورده ایی،من فکر میکردم فقط چارت من هست