فقط معاملات و تحلیل xauusd

من چون دستی با پرگار و خط‌کش :slightly_smiling_face: از طریق هندسه و مثلثات محاسبات ریاضی روی چارت انجام میدم و برای هر تحلیل یک کندل هدف حداقل در حدود ۳۰۰ مورد ریاضی بررسی میشه اشتباهات محاسباتی زیاد میشه اما هر موقع نتیجه تحلیل اشتباه بوده با برگشت معکوس نقطه اشتباهم رو پیدا کردم.

6 لایک کرده

این هم دیدگاه بنده است نسبت به آینده چارت انس ..

بنده هم با قطعیت هم بایرم و هم سلر البته بسته به رسیدن قیمت به ناحیه مورد نظر تخیلیم داره و اینگه تریگر بده ..

و صد البته اگه اتفاق دیگری در چارت نیافتد و نقدینگی و بلاکهای جدیدی در تایم پایینتر درست نکند

موفق و پیروز باشید دوستان

5 لایک کرده

این چالش رایگان فول فاندش همینطوری تفننی ، این پراپها با سیستم من نمیخونند چون حد ضرر نمیذارم سریعا حذفم میکنند :joy:

5 لایک کرده

اره هنوز مشخص نیست فعلا فقط یکی از نشانه هاش اومده

4 لایک کرده

آقا نوید یعنی مثل گن فن ؟

4 لایک کرده

موفق باشی احسان عزیز ..

دیدم یه زد و خوردیم با عوامل داشتی

خواستم ببینم نتیجه ای گرفتی ازش یا هنوز بعد 40 روز . یه روز معالاتی برات حساب نشده طبق علگریتمشون!!

4 لایک کرده

اره آفرین قشنگ گفتی ، هم بایرم هم سلر :clap:

5 لایک کرده

بله تقریباً، اما چون سیستم چارت اجازه نمیده از نقاط مد نظر من ابزار ها رو بکشم منم قبلاً پرینت می‌گرفتم روی کاغذ می‌کشیدم ولی پرینتر خراب شده همون روی مانیتور رو خط خطی میکنم😁

5 لایک کرده

اره داداش ، یک تستی پراپشونو زدم دیدم برای تریدرهای بی اینترنت و جدا افتاده از بروکر با قوانین عجیب و غریب دام پهن کرده بودن دو سه تا هشدار نوشته بودم که سرمایه وارد نکنند تا وقتی که بتونند چالش رایگان رد کنند یکمرتبه دیدم حمله عوامل و کارکنانش که انگار در اون صفحه مقیم هستن بهم شروع شد و حتی توهین هم میکردن !!! خلاصه درگیری اوج گرفت خخخخ البته آخرش دلم نیومد و باهاشون آشتی کردم ولی هشدارها را هم گذاشتم بمونه برای تریدرهای دیگه سرمایه شون در این پراپها از دست ندن

7 لایک کرده

از بس که تو خوبی احسان جان ..

مثل من نیستی

5 لایک کرده

دمتگرم که به همه هشدارو داری…

من خودم هیچ جوره نمتونم پراپهارو درک و هضم کنم…همش تو ذهنم ی چیزی میگه ی جای کارشون میلنگه.هیچوقتم شرکت نکردم

بنظرم با سرمایه کم و صبر و تمرین معامله کنیم خیلی بهتره تا اینکه بخایم طبق قوانین پراپها بریم

6 لایک کرده

نه داداش ، بجز خود عواملش فکر نکنم کسی تونسته باشه با این قوانین عجیبش چالشها را رد کرده باشه ، البته اینم بگم کلا اولین بار بود که در چالش اینها بخاطر بی اینترنتی شرکت میکردم و واقعا راست هم میگفتن خخخ کلا از ماجرای اینها پرت بودم فکر میکردم مثل بروکرها ، اون اکوییتی کل در نظر دارن در حالیکه اینها دراودان روزانه و کل در نظر دارن منم که با حد ضرر بیگانه ! حقیقتا هم قوانینشون اینقدر پیچیده بود که دیدم اونایی هم که وارد بودن دارن از این پراپ مینالن !!! خلاصه زدیم به سر و کله هم :joy:

6 لایک کرده

مهندس جان ، عوامل پراپ رابین سود اونجا بودن ، میان به هر کسی که انتقادی میکنه توهین میکنند !!! این دیگه خیلی عجیبه ! ولی در صفحه اصلی بررسی رابین سود ایران بروکر که بری میبینی که اکثرا دارن بهشون انتقاد میکنند

4 لایک کرده

ذات پراپ کلک هستش, من فانددنکست رو تو ۵ روز پاس کردم رد کردن دلیلش استفاده از سه دستگاه!!!

5 لایک کرده

فدات داداش اختیار داری :blossom:

3 لایک کرده

چه جالب ب ب ب ب ب ب !!! خط خط روی مانیتور دیگه خیلی سبک عجیبیه ه ه ه :joy: داداش زوایای گن فن و گن باکس هم خیلی خوبن ولی دقت کار شما احتمالا خیلی بهتر از زوایای گن هست

3 لایک کرده

امیدوارم همه بتونن مثل قدیم به بروکراشون دسرسی داشته باشن و همه از این کابوس بیایم بیرون…

5 لایک کرده

هر بار یک بهانه ای میارن ، کلا دنبال همکار تریدر نیستن دنبال جیب تریدر هستن

5 لایک کرده

گل گفتی گل گفتی خدا کنه درست بشه :sleepy_face:

4 لایک کرده

طلق میچسبونم رو مانیتور :grin:

با گن و فن نمیشه از لبه های بدنه کندل اندازه گیری کرد

5 لایک کرده