فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این چیه دیگه؟ چارت من باگ خورده؟ سقوط ازاد کرده بعد اونم تو روز تعطیل بازار

چیزی که واضحه این معامله کاملا شانسی بوده.

جای ورودت درست نیست! تایید کندلی اصلا نداری!

کندل Bearish Engulfing است. رو کندل بعدش هم نمیتونستی بری چون استاپ قابل کنترل نبود.

جای ورود درستت اتفاقا میشد دقیقا جایی که استاپ گذاشتی .

فقط نیای بگی نه اینجوری نیست درست بوده…:laughing:

میگم کاملا واضحست!

بعد کندل B.Out اولین تارگت میشد اون s.high که کارش اینکه قیمت را پرت کنه پایین بعدش قیمت از کجا داره برمیگرده از fvg .

با توجه به ساختار صعودی که شکل گرفته دیگه زود میخواستی بری تو معامله، روی کندل سبزی که بالای کندل قرمز حرکت میکرد ( در ناحیه پولبک) میتونستی ورود بزنی.

وگرنه بهتره fvg صعودی را ببینی بعد ورود کنی.

شانس!

اصل معامله گری 60/40 والبته با اغراق …

بنظر بنده 50/50ست ..

تحلیلت قشنگ و زیبا و کارشناسانه بود نادر جان ..

ولی واقعیت همینه که گفتم ..

تحلیل هر شخص . زاویه دید او از بازار در تایمهای مختلف و سیکلهای شکل گرفته تکرار شده که در مغز هر انسانی مغایر با هر انسان دیگر است ..

…دلیل = حرکات و رقص چارت …

بخاطر همینه که می فرماید :

هر کسی از ظن خود شد یار من

از درون من …………….

(حضرت چارت)

بنده که پای چارت نبودم …

نوش جان دوستان.

اگه بودم میبایست تمام زندگیمو پای این معامله میزاشتم . چون تحلیلم درست بوده !!!

بنده و تمام دوستان حتی خود شما نادر جان با تمام قطعیتی 90/10 که به تحلیلت داری کمتر از 1% از کل سرمایتو در هر معامله ریسک میکنی .. چون حضرت چارت به ما اینگونه آموخته

………

ولا داداش من خودمم پیداشون نمیکنم…نمیدونم پاک شدن یا شاید چون تعداد پیامها بالا رفته نمیارشون دیگه

ولی چشم دوباره میزارم …بعد هرمعامله دلیل ورود و خروج و نکته اموزشیو میزارم

«من دوستانه گفتم».

دوستی هم اگر ایرادی در کارم ببینه، بگه خوشحال میشم( چند تا کلیپ از تریدام گذاشتم). دیدگام اینه که حرکت بازار هدفمنده .

نادر عزیز …بنظر من زیادم شانسی نبوده…چون تا دیسکانت LTR اومده بعدش CHOCH و پرایس اکشن کندل 5دقیقه شده و تاگپ شروع روز هم باید میرفته چون بالانس نشده بود تا اونموقع

البته استاپش برای من توجیه نداشته(من به شخصه ورود نمیکردم) مگه اینکه با حجم پایین و ریسک پایین ورود میکردم ولی RR بالایی میداده

یک زمانی من و چندتا از عزیزان دیگه باهمین استدلال ورود میزدیم

این ورود درسته. توضیحش دادم که!

ولی واسه اون دوستمون نه . یعنی من اگه دیر برسم به موقعیت، اصلا بیخیالش میشم.

چون بازار سودهای اینجوری را بعدا پس میگیره…

ولی ی حرفت بسیار بسیار درست و اصولی بود…دقیقا ورود درست باید نزدیک نقطه استاپش میبود با استاپ زیر LTR

اینجوری وین ریت ستاپ و معاملات به شدت میره بالا

سلام همکاران گرامی

پیش‌بینی طلا:

رنگ کندل هفتگی قرمز :red_circle:

رنگ کندل روزانه دوشنبه سبز🟢

از سایت فراز forex.com

اینجا همه دوستیم و داریم خیلی دوستانه چارت و تحلیل همدیگه رو به جالش می کشیم که باعث ترقی و رشد در دیدگاها ی مختلف به جارت میشه.

بحث بنده در مورد شما با اشاره به بکارگیری شانس بود

ولی هدفمند !!!

دقیقا بازار چه هدفی رو دنبال میکنه نادر جان؟

ممنونم لطف بزرگی میکنید

سامی جان بازار دنبال پوله( نقدینگیliquidity)

جالبه !!! :thinking:

اولین نشانه تغییر روند کلی تایم 4 ساعته اومده ولی باید تاییده های بیشتری بیاد

دقیقا نادر جان نقدینگی …

بخاطر همینه که هیچ هدف خاصی نداره و ما شاهد این همه کنش و واکنش بازاریم و این همه موج و حرکتهای رفت و برگشتی از بازار میبینیم ..

دیدگاه ما از نقدینگی =

سقف و کف سشنها

سقف و کف روزها

سقف و کف امواج و سوینگها

سقف و کف دوقلو و سه قلو

شکست خطوط روندها

گپ و ووو… الاماشاءالللله

کدو م از اینها میتونه هدف واقعی چارت باشه ؟

ما با دیدگاه خودمون تحلیل و ورود میکنیم . مابقی داستان رو به جناب چارت و شانس میسپاریم

به همین سادگی

و صد البته اینهم دیدگاه بنده است

قطعا وحی منزله نیست ..

درود و ارادت خدمت دوست عزیز تحلیل بنده اینشکلیه که نمیدونم میریم یالا نمیدونم میریم پایین به قول استاد پورصمدی ندانم گراییم میکنیم تایم فریم 4 ساعته فشار فروش رو مارکته با توجه به این اوردر بلاک یک ساعته رو دیدیم کشیدیم پایین و دوباره حمله کردیم برای شکست به بالا نمیدونم میتونه بشکنه یا نه ولی ظاهراا دوباره سلر از اوردر بلاک یک ساعت وارد مارکت شده موفقو پیروز باشید

نمودار از دو مولفه قیمت و زمان تشکیل شده که متأسفانه ۹۹ درصد آموزش های تکنیکال فقط به قیمت تمرکز کرده اند که باعث استاپ خوردن تریدر ها میشه و پیش‌بینی چارت رو غیر قطعی نشون میده مثلاً میگن اگر به این ناحیه قیمتی برسه می‌ره به فلان جهت اما کی؟؟؟ولی… در واقع چارت ماشینی الگوریتمی هست که قیمت در زمان مشخص میشه و کاملاً با قطعیت میشه پیش‌بینی کرد.

من چون دستی با پرگار و خط‌کش :slightly_smiling_face: از طریق هندسه و مثلثات محاسبات ریاضی روی چارت انجام میدم و برای هر تحلیل یک کندل هدف حداقل در حدود ۳۰۰ مورد ریاضی بررسی میشه اشتباهات محاسباتی زیاد میشه اما هر موقع نتیجه تحلیل اشتباه بوده با برگشت معکوس نقطه اشتباهم رو پیدا کردم.