فقط معاملات و تحلیل xauusd

فردا دقیقا میخواستم همینو بپرسم :folded_hands:t3::heart_eyes:

3 لایک کرده

انشاالله که هفته خوبی داشته باشیم خلاصه :rose:

6 لایک کرده

برای شروع هفته آینده:

همانطور که در شکل نشان داده شده سطوح معتبر و خط روند میان مدت در شکل نشان داده شده.

همچنین واگرایی HD ( اتمام سیکل حرکت ) و واگرایی RD ( اتمام اصلاح) در چارت میان مدت دیده میشوند .

دیدگاه نزولی میان مدت در سطوح داینامیک(خط روند) و سطوح استاتیک ( OB) نشان داده وجود دارد.

البته شکست سطوح به سمت بالا تحلیل را نقض میکند.:raised_hand:

احتمال بالایی وجود دارد قیمت (چنانچه خبر فاندامنتالی مثبت در جهت بحران انرژی وجود نداشته باشد؟) با گپ نزولی باز خواهد شد.

5 لایک کرده

تجربه و نتایج تحلیل شما به اندازه کافی به دید و سبک تحلیل شما اعتبار میبخشد. خارجی هم شاخ و دم ندارند .باعث افتخار ما هستید.

برای من بچه های ایران از صدتا تریدر خارجی معتبر تر است.

البته بعضی از تریدر های ایرانی با اینکه تحلیل های سطح بالایی ارایه می دهند . (چون سودده نشده اندمعمولا با چند سبک آشنا شده اند) اگر تحلیل شان را درست اجرا کنند واقعا راندمان کار بسیار بالا خواهد رفت. منظورم از اجرای درست : ورود و خروج بهینه و مدیریت پوزیشن هست.

از این استراتژی به اون استراتژی نپریم با سبکی که متناسب بود با شخصیت ما ( سایز معامله ، مدت زمان ماندن در معامله و ….) سعی کنیم ورود و خروج خود را بهینه کنیم . ترید احساسی ، عجول ، کامل نشدن ستاپ ( ترس از دست دادن ترید زود تر از وقوع کامل ستاپ وارد میشویم) ، اور ترید یا فورث ترید نکنیم.

مشکلاتی که سالها مانع سوددهی مستمر بنده در بازار شده بودند.

4 لایک کرده

یکم تجربه داشته باشید توی مارکت nds واقعا عالیه

4 لایک کرده

دوستان عزیز، اخر هفته فارکسی خوبی رو براتون آرزو میکنم. انشاالله که هفته آینده حسابی بترکونید و سود های خوبی بگیرید :heart_eyes: :rose:
خسته هم نباشید :heart:

5 لایک کرده

خداوند به همتون عزت و تن سالم بده

4 لایک کرده

شمام خسته نباشی .پشتکارت عالیه دمت گرم

4 لایک کرده

bitycle ve ya tradingview

4 لایک کرده

سلامت باشی علی جان، متشکرم ازت :heart:

3 لایک کرده

ممنونم برادر بزرگوار از شما یاد میگیریم ان شاءالله هفته خوبی داشته باشید

5 لایک کرده

به همچنین آقای نصیری عزیز :folded_hands:

3 لایک کرده

خسته نباشید استادان

هفته خوبی بود امیدوارم برای شما بزرگواران هم همینطور بوده باشه .

پر سود و پر برکت باشید همگی💙

5 لایک کرده

متوجه منظورتون نیستم

این عدد یعنی ۶۳۰ خرید داره یا فروش؟

2 لایک کرده

تا 4580 میاد احتمالا

شایدم تا کف

مگر صلح بشه بعید بدونم

2 لایک کرده

۶۵۰ فروش داشت تا ۵۵۱

۵۵۱ خرید داره برای بالای ۶۵۰

2 لایک کرده

2 لایک کرده

سلام براذر گرامی، الیوت به تنهایی جواب گو نیست بنظرم، مطالب دیگه هم باید ادغام بشه ولی در کل یادگیری الیوت برای درک بیشتر بازار بنظرم ضروریه.

اگر اون رفیقت هنوز رتباطی باهاش دارید ممنون میشم راهنمایی کنین بنده رو چون من هرکاری کردم نتونستم نصب کنم نرم افزار رو.

2 لایک کرده

از این دوتا سایت هم امتحان کنید : راهنمای نصب کامل نوشتن

3 لایک کرده

گپ نزولی ، دقیقا :clap: مخصوصا که یک موج نزولی کوتاه مدتی آخر وقت روی قیمت تثبیت داده و این شاید آخرین حرکت نزولی کوتاه مدتیش باشه شاید !

4 لایک کرده