فقط معاملات و تحلیل xauusd

4 لایک کرده

امضا کنید لطفاً

4 لایک کرده

الان قیمت روی پیوت مهمی پولبک زده در واقع باید میومد پایین 4588 و بعدش میرفت سراغ 4700 ولی الان رفته روی یک پیوت مهمی پولبک بهش زده ! حالا یا از همین جا یکراست میره سراغ 4700 و بعدش اصلاح تا 4634 و یا اینکه میاد پایین و از 4588 حرکت اصلیشو شروع میکنه چون موجهای نزولی تایم بالا دارن تغییر فاز میدن پس احتمال ریزش بیشتر احتمالش کمتر شده البته هنوز مونده تا تایید کامل تغییر فاز کلی از نزولی به صعودی

4 لایک کرده

ی ساعت برا جواب پستت الاف کرده منو

5 لایک کرده

ای بابا چرا اینقدر اذیت میکنه ؟!؟! مدیرانش باید یک فکری براش کنند ، ممنونم مهندس عزیز زحمت کشیدی

5 لایک کرده

امشب میخا بشینم همه آموزشهاتو ببینم دستت درد نکنه زحمت کشیدی

3 لایک کرده

بسیارهم عالی. البته این یک سناریو هستش.
سناریو دیگه ای هم میشه انتظار داشت و اونم ریتست 4562 (خط زرد رنگ) و 4600 هم میتونه باز اتفاق بیوفته.
شنبه یکشنبه ممکنه هر خبری بیاد خلاصه و تاثیر بزاره
باید دید چی میشه. در کل درود بر شما :rose:

4 لایک کرده

اره تمام احتمالات موجود میتونه اینها باشه ، مرتب تحلیل آپدیت میکنم ببینم چقدر درست درمیاد

5 لایک کرده

4 لایک کرده

فدات داداش…فقط روی اموزشها خودت بکتست و لایو تست زیاد بگیری که قشنگ دستت بیاد و برا خودت شخصی سازیشون بکن…

5 لایک کرده

4628-4630

معامله گران کوتاه مدت

عدد محوری مطلق طلا

2 لایک کرده

فعلا تا 4596 ریزش داریم دوستان اسکلپر دست بکار بشید

3 لایک کرده

بی نظیر بود این تحلیل . علاقه مند به سبک nds شدم

4 لایک کرده

4587 هم خوبه ، چقدر عددهامون بهم نزدیکه عالی هستید :clap:

4 لایک کرده

دوستان تو تایم یک ساعته رود تغییر کرده تا 4596 همراهش هستم اگر اون سطح هم بشکنه تا 4585 همراهش میشم تا اخر امشب

4 لایک کرده

پیوتهای حمایتی کف 4603 و 4586 و 4578 و 4570 جهت بای بلند مدتی با توجه به صعودی شدن اولین موج 4 ساعته به قول آقا مسعود صفا باشه :joy:

3 لایک کرده

درود احسان جان من سبک پرایس اکشن کلاسیک البروکس کار میکنم و بیشتر وقت ها اسکلپ
این مدت خیلی چیزا ازتون یاد گرفتم سوالی که دارم اینه شما چطوری پیوت های طلایی رو بدست میارید دوست دارم این چند روز بیشتر روی این موضوع وقت بزارم و اگه کتابی یا استادی میشناسید درباره این موضوع خوشحال میشم

4 لایک کرده

بکس سوال مهمی دارم ایا فقط پراپ ها مثل رابین و‌… باید روی فراز اجرا بشه یا جور دیگه هم میشه؟؟

3 لایک کرده

داداش شما که خودت استادی ماها باید از شما یاد بگیریم ! پیدا کردن این پیوت مخصوص یک مقداری تجربی هست روش خاصی نداره لازمه اش اینه که یک مقداری به چارت بلند مدتی نگاه کنید از دیلی تا هفتگی ، حقیقتش کتاب و استادی ندیدم که این پیوتها را تدریس کنند فقط در سایت فراچارت یک مطلبی در مورد پیوتها دیدم که احتمالا قبلا خوندینش نمایش ترازهای پیوت | فراچارت: آموزش رایگان بورس و بازارهای مالی دیگه چیزی ندیدم و البته عجیبه که چرا در مورد اینها اینقدر مطلب کمه ، به مرور زمان که با این پیوتهای بلند مدتی کار کنی مختصات اون پیوت مخصوص که اسمش طلایی گذاشتم به دست میاری واقعا هم طلاییه لامصب از خاک بلند میکنه اون نقطه زنی 4646.5 دیروز با همین انجام دادم ، بذار روند صعودی که برای رفتن به سمت پیوت مقاومتی سقف هفتگی شروع شد قیمت به 4700 برخورد کنه در برگشتش به این پیوت مخصوص قدرتش بهتون نشون میدم در این مسیر صعودی هر جایی که بهش برخورد کنه را اطلاع میدم ، در این بازارها عجایب زیادی دیدم فقط کافیه کمی دیدتونو بلند مدت تر کنید :wink:

6 لایک کرده

ببخشد . سل گرفتید؟

3 لایک کرده