فقط معاملات و تحلیل xauusd

تقویم اقتصادی – جمعه ۱ می

:five_o_clock: ۱۷:۱۵
شاخص مدیران خرید تولیدی S&P Global :united_states:

:five_thirty: ۱۷:۳۰
شاخص مدیران خرید تولیدی آمریکا (ISM) :united_states:

5 لایک کرده

بله خبر اومده داداش احسان

5 لایک کرده

سلام وقت بخیر باکسهای زرد رو چطوری پیدا میکنید دوست عزیز؟

5 لایک کرده

چه جالب همین الان یکی دیگه از بچه ها همینو پرسید برای امروز که اومده به باکس زرد ی سویینگ زده و حرکتشو شروع کرده…همین جا جواب هر دو عزیزو میدم

اول ازهمه توهمین تاپیک در موردش توضیح دادم حتما معامله هایی که ب اشتراک گزاشتمو ببینین هم درمورد باکس زرد و هم در مورد جایی که باید ستاپتون رو قرار بدین توضیح دادم…دوباره بخام کلی بگم برمیگرده به بحث LTRدرLTR(LTR=اخرین تریدینگ رنج) و منطقه ایی که CHOCH5m پنهان در اون اتفاق افتاده(بالاترین حد نقدینگی در همین منطقه ها هست و برای حرکتهای اصلی چارت حتما نیاز داره دوباره تو این منطقه سوختگیری کنه برای طی کردن کل مسیرLTR)…

معاملات در فازبرگشتی (بیشترین سود )فقط دو دوجا باید گرفته بشه پریمیومLTR=بهترین قیمت برای فروش و دیسکانتLTR=بهترین قیمت برای خرید

یعنی :

برای sell :هم باید در پریمیوم LTR1h باشیم هم در LTR5m

برای buy :هم باید در دیسکانت LTR1h باشیم هم در LTR5m

8 لایک کرده

ممنونم ازتون لطف کردید وقت گذاشتید، پیدا میکنم حتما میخونمش❤️

4 لایک کرده

دوستان بجز فراز چارت از چه چارت هایی استفاده میکنید ؟!

4 لایک کرده

فکر نکنم تاثیر خبر بوده باشد

4 لایک کرده

منم تو هیوا گلد سود خوبی امروز گرفتم تقریبا 12 درصد

5 لایک کرده

مثلا همین الان لایو بازار

بعداز القای نقدینگی از ناحیه سقف در LTRیکساعته و تاییدیه های دیگه عملا تایید برای SELL داریم

ولی جاییکه بهترین قیمت هست و ستاپ معاملاتی خودتونو باید در اون قرار بدین و منتظر تایید باشین همین باکس زرد هست که بهش ی سویینگ بزنه نقدینگی برداره برای طی کردن مسیر در جهت SELL

5 لایک کرده

تمام . روز اخر هفته یه حال داد

5 لایک کرده

فدات داداش

فقط نمدونم ایران بروکر پست های اموزشی رو چرا منتظر تایید میزاره اینقدر

امیدوارم با توضیحاتم تونسته باشم کمکی کرده باشم…

5 لایک کرده

امروز اصلا وقت نکردم درست بشینم پای چارت و ترید کنم و درگیر کارهای دیگه بودم. الان که دیدم متوجه شدم 4605 رو قشنگ رد کرده و رفته بالا.
اپدیت بخوام بدم، نقطه بعدی محدوده 4670 الی 4690 هستش که میشه برای سل اقدام کرد و خودمم برای همون سقفش اقدام میکنم که میشه دوشنبه انشاالله.

4 لایک کرده

ممنون برادر کارت درسته :folded_hands:

4 لایک کرده

ایران بروکر هم چارتهای خوبی داره

خوبی داره

4 لایک کرده

اره این تاییدش خیلی رومخه

4 لایک کرده

هاداداش..دقیقا

بدترین زمانم میزارد پشت تایید …چندباری شده که داشتم معامله لایو و به اشتراک میزاشتم گزاشتم منتظر تایید

4 لایک کرده

احسنت داری واقعا ، منم منتظر همون محدوده برای سل میمونم

3 لایک کرده

دوستان بنظرتون تایم دیلی میتونه همچین حرکتی انجام بده ؟

4 لایک کرده

سلام و درود احسان جان،
با پلنت موافقم ولی 4800 یکم بستگی به مومنتوم حرکتش داره. فعلا که قویه ولی خب بستگی داره به ری اکتش نسبت به مقاومت 4690 که اگر اونو بشکنه، کاملا محتمل میشه پلنی که دادی
البته که ممکنه از 4690 ما فقط یه موج اصلاحی کوچک بدیم وبعدش بریم 4800 ای که میفرمایی.

4 لایک کرده

ممنونم آقا نیمای عزیز ، این تحلیل تایم یکساعته با جزییات و موجهای بیشتر همانطور که الان گفتید ، بنظرم نظرت جلب کنه

4 لایک کرده