دوستان بجز فراز چارت از چه چارت هایی استفاده میکنید ؟!
فکر نکنم تاثیر خبر بوده باشد
منم تو هیوا گلد سود خوبی امروز گرفتم تقریبا 12 درصد
تمام . روز اخر هفته یه حال داد
فدات داداش
فقط نمدونم ایران بروکر پست های اموزشی رو چرا منتظر تایید میزاره اینقدر
امیدوارم با توضیحاتم تونسته باشم کمکی کرده باشم…
امروز اصلا وقت نکردم درست بشینم پای چارت و ترید کنم و درگیر کارهای دیگه بودم. الان که دیدم متوجه شدم 4605 رو قشنگ رد کرده و رفته بالا.
اپدیت بخوام بدم، نقطه بعدی محدوده 4670 الی 4690 هستش که میشه برای سل اقدام کرد و خودمم برای همون سقفش اقدام میکنم که میشه دوشنبه انشاالله.
ممنون برادر کارت درسته ![]()
اره این تاییدش خیلی رومخه
هاداداش..دقیقا
بدترین زمانم میزارد پشت تایید …چندباری شده که داشتم معامله لایو و به اشتراک میزاشتم گزاشتم منتظر تایید
احسنت داری واقعا ، منم منتظر همون محدوده برای سل میمونم
سلام و درود احسان جان،
با پلنت موافقم ولی 4800 یکم بستگی به مومنتوم حرکتش داره. فعلا که قویه ولی خب بستگی داره به ری اکتش نسبت به مقاومت 4690 که اگر اونو بشکنه، کاملا محتمل میشه پلنی که دادی
البته که ممکنه از 4690 ما فقط یه موج اصلاحی کوچک بدیم وبعدش بریم 4800 ای که میفرمایی.
امضا کنید لطفاً
الان قیمت روی پیوت مهمی پولبک زده در واقع باید میومد پایین 4588 و بعدش میرفت سراغ 4700 ولی الان رفته روی یک پیوت مهمی پولبک بهش زده ! حالا یا از همین جا یکراست میره سراغ 4700 و بعدش اصلاح تا 4634 و یا اینکه میاد پایین و از 4588 حرکت اصلیشو شروع میکنه چون موجهای نزولی تایم بالا دارن تغییر فاز میدن پس احتمال ریزش بیشتر احتمالش کمتر شده البته هنوز مونده تا تایید کامل تغییر فاز کلی از نزولی به صعودی
ای بابا چرا اینقدر اذیت میکنه ؟!؟! مدیرانش باید یک فکری براش کنند ، ممنونم مهندس عزیز زحمت کشیدی