فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

رفقا شاخص با واکنش به سقف ماژور 4830 تا 4850$ با مقاومت مواجه شد و با بایاس فروش قیمت، روند در در فاز کارکشن نزولی قرار گرفته و فروشنده‌ها در حال حاضر غالب بر روند هستند …

در حال حاضر فروشنده‌ها با کف محلی ( مینور ) 4810 تا 4800$ واکنش نشون داد که از با توجه به نبود گزارش های تاثیر‌گذار تقویمی شکست این کف رو محتمل ارزیابی میکنم و در صورت میسر شدن این شکست، کف حمایتی بعدی در نواحی 4750$ هست که یک کف مینور هست و انتظار داریم که قیمت در میانه‌ی روند به این سطح واکنش نشون بده … ( سطح هدف با شکست کف 4800$ )

و در ادامه با شکست قابل قبول سطح 4750$ سطح حمایت بعدی 4704$ تا 4697$ هست که میتونه به عنوان تارگت دوم در نظر گرفته بشه .
در نهایت در روند نزولی غالب سطح حمایتی اصلی ( ماژور ) در نواحی 4656$ تا 4650$ خواهد بود که به عنوان آخرین سطح حمایت در روند نزولی عمل خواهد کرد .

سناریوی نزول با شکست سطح حمایت محلی 4800$ تایید خواهد شد .

سناریوی آلترناتیو

در مقابل اگر که ورود جریان نقدینگی در سشن نیویورک خریدارها بتونن با پیوت 4804$ که تحت تاثیر سطح روانشناختی 4800$ حمایت میشه بتونن یک کلوز بالاتر از سطح 4820$ انجام بدن، در این صورت سناریوی نزولی باطل خواهد شد و بایاس قیمت خرید ارزیابی میکنیم .

در این حالت احتمال یورش دوباره‌ی خریدارها رو به سطح 4850$ که مقاومت ماژور محسوب میشه محتمل خواهیم دانست که میتونه با تریگر 4820$ به عنوان تارگت اول برای معاملات لانگ در نظر گرفته بشه و در صورت شکست قدرتمند این سطح 4936$ رو میتونیم به عنوان تارگت نهایی‌مون در موج فعلی مورد استفاده قرار بدیم ( سطح 4836$ با خط روند صعودی مقاومت میشه)

امیدوارم این تحلیل براتون مفید واقع بشه و معاملات پر سودی در پیش داشته باشید
با امید موفقیت :victory_hand:

درود.

بنظرم در سشن نیویورک قیمت میره، های لندن را بزنه وبعد برمیگرده واسه گرفتن اردربلاک یکساعته.

اگر برگشت نکنه که روند یه ساعته صعودی میشه

سلام دوستان تریدر…من فقط روی انس جهانی ترید میکنم و معاملاتمو هر روز بصورت لایو به اشتراک میزارم خوشحال میشم بتونم به بقیه دوستانی که روی طلا ترید میزنن کمکی کرده باشم

کجا به اشتراک میزارین؟

5شنبه ۲۷ فروردین

تایم یک دقیقه choch دیدید وارد پوزیشن بای بشوید که دیگه صعودیه

ساعت: ۶:۱۰

دمت گرم

دادش از چه بروکری استفاده میکنی و تا حالا برداشت زدی؟

فدات داداش قبلا تو امارکت معامله میکردم ولی الان متاسفانه از رو مجبوری تو هیواگلد معامله مکنم…

اره برداشت میکنم …تو هیواگلد با پرتفو کراس با حجم 20 معامله میکنم(میشه همون 0.1 لات خودمون تقریبا)

درود :raised_hand:
بله دقیقا همینطور شد، اما امروز بازار بی رمق هست و فکر میکنم بین نواحی 4840 و کف 4804$ الگوی رنج داشته باشیم، امروز تقویم خلوتی در بازار داریم اما اگه ادعاهای بیکاری آمریکا مطابق پیشبینی بازار افزایش پیدا کنه در این صورت یک محرک مناسب برای موج صعودی اونس خواهیم داشت .

درود🖐️

ببخشید دیگه چارتم یکم شلوغ ملوغه😁

بنظرم احتمال شکست ناحیه صورتی(FVG.1H) هست. که در این حالت قیمت میره سمت OrderFlow.

نکته: اردربلاک ناحیه کف OF یکساعته، با اردر بلاک ۴ساعته همپوشانی داره .

سلام امیر جان

با چه سرمایه ابی کار می‌کنی ، با حجم 20 باید سرمایه بالا باشه تا مدیریت سرمایه رعایت شود

سلام داداش…اصل سرمایم تو بروکر امارکت هست که الان دسرسی ندارم ولی درکل من با 5درصد سرمایم وارد هرمعامله میشم.سرمایمو به 20معامله تقسیم کردم چون ستاپم توی 190معامله فقط 4تا استاپ پشت هم داره براهمین با ریسک بیشتر واردمعامله میشم و مهمتراینکه اگه دوتا استاپ در یک روز بخورم دیگه معامله ندارم تحت هیچ شرایطی حتی اگه بخاد بعد استاپ در جهت تحلیلم بره…اندازه 5تا استاپ هم حسابمو تو هیواگلد شارژ کردم…به شمام پیشنهادمیکنم باتوجه به شرایط موجود سرمایه زیاد داخل پلتفرمها وارد نکنی

از پاسخ و راهنمایی شما متشکرم

خواهش میکنم…خوشحال میشم بتونم کمکی کرده باشم

خواهش میکنم، یاد میگیرم ازتون :nerd_face:

با توجه به الگو و ساختار روند و همچنین جریان نقدینگی من انتظار داریم که قیمت فعلا بین دو محدوده ی 4800$ که سطح قدرتمند نقدینگی هست و مقاومت محلی 4830 4835$ درپ بشه تا زمان انتشار گزارش ادعاهای بیکاری آمریکا که مهمترین محرک فاندامنتال امروز هست

بعد گزارش و بر اساس نتیجه ی گزارش میتونیم جهت گیری بعدی روند ارزیابی کنیم ولی فعلا روند رو بین دو سطحی که عرض کردم درپ شده میبینم.

الان همونطور که در چارت مشخص هست، حجم های خرید داره افزایش پیدا میکنه که همراستا با جهت موقت صعودی روند هست بعد از حمایت سطح 4800$

من ادعایی ندارم، مخلص دوستان🖐️

موفق باشید🌹