فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

آقای فرضی عزیزم تو ایران به چند دلیل قیمت طلا بالا میره یکی از اونها که ازهمه مهم هست افزایش قیمت دلار هست یکی دیگه سرمایه های سرگردان کلی و جزئی هموطنان ما هست که تو این یکماه اخیر اغلب داخل بورس تزریق شده بود حالا دو روز هست که بورس در حال ریزش هست یعنی چی؟ یعنی سرمایه های سرگردان داره از بورس جدا میشه حالا این سرمایه ها کجا بره خوبه؟ احتمال زیاد میاد سمت طلا و ارز ، خب بعدش چی میشه بر اثر تقاضای بالا قیمت دلار و طلای داخل بالا میره ،الان متوجه شدی؟

حالا اونس جهانی ربطی به داخل نداره این بحث افزایش داخل بود اما اونس جهانی به خیلی مولفه ها ربط داره ارتباطات تجاری و سیاسی جهانی تنش ها ، تنش های ژئوپولتیک و جنگ و افزایش و کاهش قیمت جهانی نفت

فردا ساعت ۱۱ صبح طلا ۲۴ تومن رو رد خواهد کرد

دوستان توصیه میکنم سکه بخرید اگر سرمایه های سرگردان بورس بیاد سمت سکه به شدت حباب خواهد گرفت چون سکه الان حباب ۲ تا ۳ درصدی داره شایدم کمتر

انس فردا 4400 رو رد میکنه ساعت16

4400 رو باید رد کنه ساعت ۴ به بعد

نفت رو ۱۰۰ تا بمونه اونس روی ۴۴۰۰ رو خواهد دید

سلام تست سلام سلام سلام

خوب تحلیل ساده میگم یه رنج داریم که شکسته رو به بالا و منم لیمیت بای گذاشتم که بعد برخورد فعال بشه تصویر معامله ریوارد هم تا ۴هست همین طبق پلن معاملاتی خودم

معامله فعال شد تصویر معامله و نتیجه هم هرچی بشه بهتون الان میکنم مثل همیشه

قیمت ۴۳۳۸ دید و ادامه روند بای

استاپ شده الان شد

بنظرمیادکه روندنزولی بشه

43.28 را ببینه و سپس برگشت بسمت بالا بسیار عالی

من ک‌ میگم میاد زیر ۴۳۰۰

4294 خرید- استاپ لاس 4284 - تارگت پوینت 4314

عاشق اون دوستانی هستم که دیروز باقطعیت گفتن طلا امروز و فردا صعودیه! :sweat_smile:

از دیروز تا الان ۸۰۰ پیپ ریخته!

تارگت شد. بقیشم پول چایی بچه ها :slight_smile:

اینکه همه میدونن بازار 24 ساعته هس کاری به تایم ایران نداره من منظورم سیستم استراحت شب بود نه بازار

موضوع بحث دیروز بود که نزولی شد و طبق انتظار بود امروزم احتمالا در کوتاه مدت صعودی بشه البته اگر با موشک یهویی روند تغییر نکنه فعلا انتظار من هم برای کوتاه مدت صعودی هس ولی نه از کف قیمتی شما

ورود من هم 43300 بود

ایول خوب معامله ای زد ی