دور از انتظار نیست مقاومت 4396 و حمایت 4341 در تابم فریم 15 دقیقه
من خودم موقع ترید وارد گروه نمیشم و تحلیل ها رو آخر شب میخونم تا از نظرات دوستان استفاده کنم و استراتژی خودم رو اصلاح کنم . واقعیت اینه که تحلیل ها همشون درسته . مهمتر از نقطه ورود ، استراتژی خروج از پوزیشن هست که میتونه ما رو تو بازار نگه داره
دیدار ترامپ و شی جین پینگ انس رو بالا میبره یا پایین؟
با 4350 چه میکنه؟ برگشت به 4363 را دارد؟ در صورت حفظ ان بعید نیست
گفتم کف مطلق 4332 رسیدیم خرید بزنید الان حرکت مبکنه
ولی عجله نکن بازار امروز ریزشی هس برای خرید زود هس
خدایی تابلو بود امروز ریزشی هس شما چیطوری به چارت نگاه میکنید
به نظرم شکست 5دقیقه صعودی ورود داره
جهت مخالف روند رودخونه شنا کردن فقط انرژی از دست دادنه و غرق شدنه
روز ریزشیه ولی بالای 4344 رو ببینه میرم برا بای تا 4362
ریزشی در کار نیست بیخود ذهن خود را درگیر نکنید .تکنیکال و فاندامنتال ثابت می کند قضیه را
کسی دوست داشت نقشه تکنیکال رو عکس براش میفرستم رو همین اندیکاتورهایی که رسم کردم دیلی ترید بدون ترس معامله کنه . خدمتی شاید به هموطنی باشد
گفتم امروز صعودیه ولی ریزشی شد
اقا خواهشا انقدر حرف نزنید بزارید ۴تا بزرگتر ببینیم چی میگن هرکی شده تحلیل گر کلا روزای دوشنبه رنجه
درمقابل بازار ک نمیشه مقاومت کرد آدم گول خوش بزنه ک چی بشه /پذیرفتن تحلیل اشتباه میشه درس و از اشتباهات کم میکنه /منم اشتباه میکنم و هیچکسی صد در صد نیس ولی اینکه اصرار نداشته باشیم به کرسی نشوندن حرف خودمون مهم هس وگرنه کی هس که اشتباه نکنه
تو بازار طلا نمیشه یک شبه ره صدساله رفت اما در دراز مدت میشه ره صدساله رفت نوسان بازار از زیبایی های اون هست نباید ناامید شد و نباید خیلی در اوج اونس حوشحالی کرد اما در نهایت برنده هستید
ریزش چیطوری هس ؟بازار ازصبح 4383 اوپن کرده و تا 4322 ریخته یعنی حدود 60 دلار ریزش ک تو یه اصلاح تایم آمریکا مجدد 50 دلار ریزش کرد
الانم ک دیگه ساعت 11 شب موقع خواب هس
بفرمایید چیطوری ریزش در کار نبود و ما چگونه ذهنمون میتونیم درگیر فاز صعود ی باشیم و از تکنیکال و فاند چگونه استفاده کنیم ک خلافش ثابت بشه
این تا الان ک 11 شب هس این شکلیه و دیگه بازار برای ما علنا امروز تموم شده هس
شاید فردا معکوس بشه ولی موضوع بحث امروز بود که صعودی نشد
با احترام
به دو دلیل میگم که فاز فردا و پس فردا احتمال ۸۰ درصد صعودیه یکی قیمت نفت هست که الان ۱۰۰ دلاره و داره میاد زیر ۱۰۰ دلار و دوم سقوط بورس داخل هست دو روز بورس شروع به ریزش کرده و اغلب فروشنده شدن بنابراین حرکت به سمت طلا و تقاضا از داخل بیشتر خواهد شد
وقتی میگم کف مطلق ۴۳۳۲ یعنی روند قیمت نفت افت بورس و احتمال خبرهای نشست سازمان ملل و از همه مهمتر کریکتو صدرصد قیمت طلا رو صعودی پیش بینی کرده اون دوستی که میگه ۵۰ دلار نزول کرده قطعا ۱۰۰ دلار صعود روزهای پر ریسک رو عادی میدونسته پس رنج امروز نشان از حرکت صعودی برای فرداست ضمنا ۱۱ شب ما ربطی به روند خرید و فروش طلا در دنیا نداره وقتی ما خوابیم خریدار بیدار رفیق پس هرکی میفروشه تو بخر فعلا روزهای آروم اونسه و بازم میگم کف مطلق اونس ۴۳۳۲ و دلار ۲۲۵ تا اواخر مهر الان بخر ضررش یک ب هزار ولی برد در این بازار جهانی بسیار بالاست بمونه یادگاری تا فردا شب همین ساعت
بورس ایران رو چ جور ب انس جهانی ربط میدید