فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

انصافا نقطه ورود حرفه ای بود خدا کنه تا پایان روز دیگ برنگرده

بوالفضل عبدی
عالی بود حیف من اعتماد نکردم نزدم لعنتی

وقتی طبق تحلیل هس بزن ترس بخودت راه نده حتی اگر استاپ شد ک احتمال استاپ خیلی ضعیفه درصورتی ک تاییدیه داشته و باشی و از معاملاتت مطمعن باشی

fardad خرید مجدد کجا

اگر منظورتون جواب به این پست باشه من یه مقدار با قطعیت تحلیلش مشکل دارم

اینکه قیمت بنزین کالیفرنیا بالاست درست هست و الان میانگین بنزین معمولی اونجا حدود ۶.۱۷ دلار در هر گالنه اما از این نمیشه مستقیم نتیجه گرفت که ترامپ حتما باید لحنش رو تغییر بده یا طلا امشب حتما به ۴۳۸۰ تا ۴۳۹۰ میرسه

بستگی به ریسک خودت داره ورود مجدد حجم رو کم کن

شاید فرصت مجدد بده شایدم دیگه نده اگر نداد ک نگاه کن ازش درس بگیر اگر داد باحجم کم

صبر کن تا 304 یا 308 اگر فرصت نداد ورود نکن ووسط چارت اکیدا نپر داخل

البته بستگی بخودت داره من نظرم گفتم اگر خودم ورود مجدد بخاستم اینجوری ورود میکردم ممکنه کلا تو20دقه مارکت بترکه

اتفاقا خود طلا الان شدیدا تحت تاثیر چند عامل همزمانه و نرخ بهره و دلار هم میتونن اثر قابل توجهی داشته باشن مثلا رویترز امروز گزارش کرده طلا حوالی ۴۳۲۰ دلار بوده و فشار نرخ بهره بالا و دلار قوی روی اون وجود داشته

به نظرم سناریو گفتن خوبه ولی بهتره تارگت رو با قطعیت نگیم چون بازار ممکنه دقیقا برخلاف منطق خبری که داریم حرکت کنه مخصوصا وقتی پای خبرهای سیاسی و نفت وسطه

نکته اصلیش خیلی درسته مخصوصا اینکه بعد از از دست رفتن ورود نباید صرفا برای اینکه از حرکت جا نمونیم وسط چارت بپریم اگر ستاپ دوباره شکل گرفت با حجم کمتر میشه ریسک ورود مجدد رو کنترل کرد و اگر هم فرصت نداد خب قرار نیست هر حرکتی رو حتما شکار کنیم

فقط اون نقطه قیمتی هم باید بخشی از پلن از قبل باشه وگرنه ممکنه بعد از حرکت بازار عدد ۳۰۴ یا ۳۰۸ رو تبدیل کنیم به دلیل جدید برای ورود

کاملا درست میفرمایید :folded_hands:

دقیقا دیروز منم میگفتم نزولی و دوستان اصرار داشتن بزور بازار بکشن بالا صعودیش کنن

احتمالا از ساعت ۴ به بعد صعودی میشه

همه چی به توییت و حرف های این پفیوز زرد بستس نمیشه از نظر من گفت صعودیه یا نزولی

نفت شد ۹۸ دلار روند اونس صعودی هست قطعا خرید بزنید ۴۴۰۰ رو با این قیمت نفت حتما خواهیم دید

من هم معتقدمم 4405رو امروز میبینیم

نفت شده ۹۷ دلار نهنگ بازها دارن میان سمت طلا خرید بزنید

4323 خرید _ استاپ لاس 4315 _ تارگت پوینت 4340. با ریسک زیاد وارد نشید. قوانین مدیریت سرمایه لحاظ بشه.

استاپ خورد :frowning: و باور کنین از همینجا میره تارگتو میده :))

امروز کاملا نزولی هست