ببخشید اشتباه گفتم. تا 4380 بالا میره
حتما صعودی الان تا ۴۳۳۲ بهترین و کف مطلق برای خرید محسوب میشه
استاپ شده معامله
اقای امین مقصودی نیستی برادر؟
سلام دوستان بی زحمت یه نگاه به تایم فریم 1h میندازید به نظر من روندش نزولیه ممنون میشم شما عزیزان هم نظرتون رو بگید
کجاست سلت ؟؟!؟؟
به نظر من بازار تا 5 شنبه رنجه تا ببینیم چی از ملاقات ترامپ و شی در میاد
من چند روز پیش اینجا گفتم دارم کال میشم هیچ کس یه راهنمایی کوچیک هم نکرد که اقا ببند کال نشی کل 300دلاری که خودم دراورده بودم از مارکت رفت الانم هیچ کس یه درصدم کمک نمیکنه تحلیلاتونو بذارید شاید یکی ذهنش باز شد
فعلا رنج بین 4344 تا 4356
اول هفته با کمی افت همراه میشه اما آخر هفته صعودی میشه
به نظر میرسه تا 5 شنبه بازار رنج میزنه بعد ببینیم ترامپ با شی چی میگن بعد هم ببینیم ترامپ با پزشکیان گفتگو میکنند یاد نه
ادنایی که بازار رو بلدن زکات علمشونو نمیدن
و معاملات خودشون هم برکت نخواهد داشت .
یکیش خودمم
دیدار ترامپ و شی جین پینگ در اواخر این هفته و مرادات تجاری پیش رو بین آمریکا و چین بسیار بر روی قیمت اونس تاثیر خواهد گذاشت فعلا اونس در مقاومت احتیاطی به سر میبره
احتمال داره نیویرک نقدینگی زیر 4340 رو اول جمع کنه بابد دید کندل پنج دقیقه نیویورک چطور بسته میشه
اعداد مهم خرید 4340 4324 4305و اعداد مهم فروش 4366 4383 4399
دت طلا یک مقدار به نفع فروشنده ها شده
برای خرید وسط محدوده عجله نمیکنم و ترجیحم واکنش واضح نزدیک حمایتها ست
انتظار عجیبی دارید قربان . بنظر من اگر کسی راهنمایی هم کرد شما گوش نکنید چون همیشه کس دیگری رو مقصر ضرر هاتون میدونید . همین الان توی گروه یکسری میگن سل یک سری میگن بای . میل خودتونه میتونید از راهنمایی اونها استفاده کنید .
انتظار عجیبی نیست جناب فرقانی من دارم میگم اون لحظه گفتم دارم کال میشم همه پوزیشن های برعکس من داشتن و سود کردن ولی کسی بمن نگفت ببند یا مثلا تحلیل هاشونو وقتی دوستان بذارن همرو ادم با هم جمع بندی میکنه با تحلیل های خودش و جاهای دیگه یه برایندی تو ذهنش ایحاد میشه
در تایم فریم 15 دقیقه 4 بار به 4341 واکنش مثیت داشت که 2 بار به 4396 رسید و الان هم دفعه سوم است که تکرار میشود؟