درست می فرمایید البته اگر پراید برای سرمایه گذاری خریده بودید در حالیکه شما سالها از آن استفاده کردید و همه اون خدمات اگر پول اون زمان تا الان میدادید بیشتر از ارزش الان مقایسه ای میشد هولد کردن در کشوری که تورم سرسام اور داره اشتباهه در واقع ارزش افزوده پیدا نمی کنه مثلا اگر 100 دلار هولد میکردن با 100هزار تومان الان میشد بیست میلیون تومان همون 100 هزار احتمال یک گرم یا کمی کمتر و بیشتر طلا می کرد فقط باید ریال نگه ندارید اما بهترین روش چیه بهترین روش اینه که پولی که لحظه ای به علت تورم یا ابرتورم ارزش و از دست میده از دولت وام بگیری حتی با سود زیاد و تبدیل به کالا یا هرچیزی که ریال ارزششو در مقابلش از دست میده من سال 98 در بورس بودم با هشدارهای دکتر راغفر سریع زدم بیرون یادمه 70 تومن از سودم ظرف چند روز شد چهل تومن تا موفق شدم بفروشم- با یکی دو تا وام با سود بالا یک واحد خریدم که حالا قسط هاش شوخیه فقط دوسال اول سخت بودو- وام بگیرید تبدیل به کالا کنید این روش ثرتمندتون میکنه
سلام دوستان بنظرتون قیمت انس صعودی بازمیشه یانزولی؟
اقای امین مقصودی عزیز ممنون میشم اگر تحلیلتون رو برای شروع بازار یا ساعات اولیه بفرمایید
سلام ساعت چند باز میشه انس جهانی؟
دوستان به نظرتون الان وقت خریده طلاست یا فروش؟
دوستان با توجه به وضعیت موجود،بهترین وقت خرید طلا هست
دوستان نهنگ های بازار خبرهای منحرف کننده میدن مواظب باشید این هفته و هفته آینده انس به شدت صعودیست تارگت فردا حداقل4590بماند به یادگار
الان موقع خریده قیمت 4346
همین الان کف کانال 15 دقیقه رو زد و احتمال صعود از سمت مقابل وجود داره
باازگشت قیمت ازز 4354
سلام دوستان بزرگوار با توجه به سفر پزشکیان به نیویورک و گفته ترامپ دربارهوعلاقه به دیدار با پزشکیان و … تحلیل انس و دلار برای چند روز آینده چی می تونه باشه؟ ممنون میشم نظر یفرمایید
سلام شما انس کجا خرید فروش میکنید
حتی یک نفر هم چیز مفیدی نمیگه چرا ما اینجوری هستیم ایرانی ها
نزولی میشود امروز احتمالا
خورده به کف احتمالا تا 4393 دوباره میره بالا
من سل دارم اون پایین خدا کنه نیاد
4343 کف هست قبلا هم بهش خورده اومده بالا و احتمالا تا 4393 بیاد بالا
سل وقتی قیمت کف رنج اومده؟؟ باید دنبال پوزیشن بای بگردی به نظر من