فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

برای طلا این سناریو مد نظرم هست . مقاومت 4460 برام مهمه . به اونجا برسه ببینیم میتونه ردش کنه یا نه .

همه تایم ها نزول رو تاید میکنن ولی ناحیه معامله دیده نمیشه تو فعل بازار برای ترید بس میریم سراغ لیمیت معامله در جهت سل میزنیم با توجه به روند و لیمت رو از گره نزدیک به معامله استفاده می‌کنیم حالت رنجی هم وجود نداره که بتونم از کف بایر بشم بس مجبورم صبر کنم از یک ساعته تا ۱۵ دقیقه حالت گره و تایم پنج دقیقه روند ضعیف روند هم میکشم تو تایم ۵دقیقه راحت تشخیص بدین یک رنج ریز هم تو تایم یک دقیقه هست که چون رنج خیلی کوچیکه برام بی ارزش هست برسی کردم ولی معامله نمیکنم روش همون بالا اگه فعال بشه ریوارد کم میده ۱به ۲ همیشه ریوارد بالا میگرفتم ولی الان اینه و نمیشه الکی چیزی گفت همون دو اگه فعال بشه تصویر معامله

راستی قبلنم گفتم ریکس پلن رو افزایش دادم طبق پلن مدیریت سرمایه استیمنت هم نشون میدم تا متوجه بشین به اون حد سود رسیدم و باید ریکس رو از نیم درصد به یک درصد افزایش بدم البته اگه ضرر کنم و سود بیاد رو ۵درصد باز کم میکنم و ریکس میاد رو نیم درصد تصویر استیمنت ۲۳روز قبل با مروز ۲۴ روز میشه و سود ما تا الان شده ۴۰۷دلار

باز توضیح بدم منظورم از گره های بالا کجاست زون آبی کشیدم به اون قسمت ها میگیم گره الان این تایم یک ساعته هست تصویر رو با دقت نگاه کنید نوعی آموزش هست براتون

نفت یا هر نمادی قرار نیست با جنگ اتفاق خاصی رخ بده حتمن توسط آمریکا قیمت نفت کنترل میشه و حرکت بالا پایین نفت مثل همیشه انجام میشه حتا طلا هم مثل همیشه ترید خودت رو انجام بده درگیر اخبار نشو هیچ وقت با تحلیل جلو برو و استاپ هم شدی قبول کن همین قوی تر از هر اخباری اینه که بدونی تو کدوم چرخه از مارکت هستی یا رنج یا اسپایک یا روند دیگه همه بلدن تو هر کدوم چجوری معامله کنن و دنبال نظر این اون هم نباش کار خودتو انجام بده چون میبینم دنبال نظر دیگرانی بهتره کامل از فضای مجازی خارج بشی و گوشی رو بذاری کنار کلن

لیمیت معامله رو حذف کنید و نشد معامله کنیم چون از کف ساختار دو کف داده بیاد بالا معامله نقض شده حذف میشه معامله ایشالا فردا هستیم باز چون تایم معامله هم تموم شد

برای ورودش تایم پایینتر این موقعیت میتونه خوب باشه

من دیگه ساعت ۲ خوابیدم و پندینگم رو برداشتم؛

ولی ۱۸۰~ پیپ واکنش داد به این زون:

حاجی شما حتما اموزش ببین واقعا من تحلیل های شما رو اینجا زیاد دیدم خیلی غیر تخصصی هست واقعا زمانت و عمرت اینجوری حیف میشه فقط حتما البروکس رو شروع کن

فعلا نمیشه فقط با تشکیل مثلث نتیجه گرفت که قراره حتما یه حرکت انفجاری داشته باشه مخصوصا با شرایط فعلی که نفت به شدت تحت تاثیر ریسکهای ژئوپلیتیکه برنت همین الان هم حوالی ۹۵ دلار معامله میشه و نسبت به روزهای قبل رشد قابل توجهی داشته بنابراین نقدینگی فعلا بیشتر سمت انرژی و داراییهای مرتبط با ریسک عرضه رفته ولی برای ورود بهتره خود ساختار قیمت و شکست معتبر رو دنبال کنیم نه اینکه صرفا منتظر انفجار مثلث باشیم

به نظرم اینکه افزایش ریسک رو مشروط به رسیدن به سود مشخص کردی منطقیه و اینکه در صورت افت سود دوباره ریسک رو پایین میاری هم نشون میده پلن مشخصی برای مدیریت سرمایه داری فقط مهمه افزایش ریسک باعث نشه حجم معاملات از حد تحمل ریسک خارج بشه در نهایت هم با تکمیل ۳۰ روز معاملاتی داده خیلی خوبی برای ارزیابی عملکرد سیستم به دست میاری

نباید اجازه بدیم اخبار و نظر بقیه تصمیم معاملاتی ما رو تحت تاثیر قرار بده بهتره تحلیل و پلن مشخص خودمون رو داشته باشیم و اگر استاپ خوردیم هم بخشی از ذات بازاره و باید پذیرفته بشه شناخت شرایط بازار مثل رنج یا روند و اسپایک هم خیلی مهمه چون رفتار قیمت در هر کدوم متفاوته به نظرم دور شدن از فضای مجازی و کمتر دنبال کردن نظر بقیه هم میتونه به تمرکز و نظم معاملاتی خیلی کمک کنه

دلیل حذف لیمیت رو قبل تشکیل ساختار گفتم

والا دلمون میخواد دیگه ارزو که عیب نیست

از دوستان خواهشی دارم
این تاپیک ها رو رویوو کنین و اگر نظری داشتین لطف کنین …

[برگزاری مسابقات هفتگی با جایزه]
[نظر سنجی دعوت برندگان مسابقات پراپ ها به انجمن از طریق نمایندگان رسمی]

یعنی اینهمه استراتژی برای سواری از این بازار وحشی یاد گرفتی..یه دونه ش روی یکی جواب نداده ؟
یه هج بلند مدت با دوتا بانو بزن . یکی همسایه روبرویی و یکی همسایه پشتی
بالاخره یکیش میگیره… حوصله کن..اسکلپ نزن
بیخودی هم هدیه بهشون نده حد ضررتو خیلی جابجا نکن

طبق تحلیل۴تایم بالا یکروزه چهار ساعته و یک ساعته و ۳۰دقیقه تاید سل میدن و ۱۵ دقیقه و ۵دقیقه تاید بای میدن طرف سل چون سنگین تر هست و طرف بای ناحیه معامله نمیده تو فعل بازار بس سل میگیرم هم جهت روند ریوارد هم تا ساختار عوض شده گرفتم طبق پلن و استاپ هم بشیم قبول میکنیم همین نکته خواصی هم ندارم عکس معامله تایم ۱۵ دقیقه گذاشتم تا بهتر دیده بشه معامله استاپ هم بشه الان میکنم معامله دوم هم نداریم

معامله استاپ شد زودی تموم شد ایشالا فردا بر میکردیم نارحتی هم نداره همین که بدون ترس معامله میکنیم خیلی هست فعلن تا فردا

زون این اوردربلاک تمیز ۴ساعته هانت می‌شه از دید من؛

من بعد از هانتش و خوردن استاپ افرادی که روی زون سل گرفتن، وارد پوزیشن سل می‌شم!

تا ۴۴۲۴.۴۴ هم بیاد ریسک بای می‌کنم!