رنج رو بکش شاید یه چیزای عوض شد کف سقف رنج رو با دقت مشخص کن از سقف یه افزایش عمق داری از کف هم داری که از کف یه ساختار داده اگه شکستی به پایین نباشه بنظرت چه معامله ای خوبه
ساده تحلیل رو توضیح میدم تایم های بالا برآیند کندل ها بای رو تایید میکنن و تایم های یک ساعته و ۳۰دقیقه اسپایک به روند بای میدن تایم های پایین کف رنج هستن که بای کاملن مجازه استاپ پشت گره و ریوارد سقف رنج ریوارد ۵همین ساده راستی چه استاپ چه تیپی معامله دومی نداریم
توی معامله باید به جایی برسین که فکر نکنید عمل کنید همین مهم نیست استاپ بشین ترید سرعت عمل خیلی مهم هستش مثل این میمونه توی یه پیچ با سرعت ۱۸۰تا فکر کنی باید چیکار کنی.راستی فردا نیستم این معامله تموم بشه جمع کنیم تا جمعه
توی تحلیل پست گفتم اسپایک به روند ساده توضیح بدم منظورم گاهی اوقات فقط یک کندل یک ساعته هست با زون مشخص میکنم روندش هم خط ميندازم روش صرفن برای درک من البته اینجا تاید ساختار هم هست
امیدوارم این پست توسط سایت تیکه تیکه نشه الان که کسی بیدار نیست بعدن هم میام میبینم هر کدوم یه تیکه جدا شده و زیر این پست چیزی ارسال میکنم برا این پست هست امیدوارم رسیدگی کنی ایران بروکر