فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این سیگنال رو گفتم اینجا هم بذارم:

4590 بای زدم . تا 4618 ببینیم چی میشه

تی‌پی این پوزیشن ۳۰۰ پیپ بود؛ ۱۸۰ پیپ رفت توی سود و من روی ۶۰ پیپ ریسک‌فری کردم که متاسفانه تاچ شد! :smirking_face:

روی ۴۵۶۰.۴۰ و ۴۵۵۰.۵۰ ریسک بای می‌کنم!

قبل از اینکه ۴۵۵۵ بیاد

اگه بیاد ۴۶۲۳ واسه سل جذابه

۴۶۴۳ هم میتونه بیاد

حس میکنم نزول بزرگ در راهه

خسته نباشی جناب مقصوری ، ریسک بای یعنی بای زدن با ریسک بیشتر از معمول ؟

مقصو«د»ی هستم!

غیرمعمول که نمی‌دونم یعنی چی، ولی ریسک بای یعنی بازکردن پوزیشن بای دیگه! هر پوزیشنی باز می‌کنیم داریم ریسکش رو می‌پذیریم و عملا ریسک می‌کنیم دیگه!! نسبت ریسک به ریوارد داریم دیگه!

به نظر منکه این رسم فعال‌نکردن پوزیشن نبود! :neutral_face:

۵۰۰ پیپ هم رفته بالا واسه ما :smirking_face:

امروز نبودم کلن ترید کنم قبل هم الان کردم فردا ایشالا ساعت ۴.۳۰صبح شروع میکنیم الان فقط ژورنال رو آماده میکنم مثل همیشه همین روز ۲۲دوم میشیم فعلن ۶درصد سود تا اینجا اینم ژورنال شاید استفاده کنید مفید باشه به صورت دستی هستش فقط مرض خط نگیرین من بد خط هستم همین اینم از چپ دستی ماست :joy:انگاری خط بچه مهد کودکیه:joy:خودم از اول بگم

به نظرم نیت کرده کانال رو بشکنه بره بالا

4611 سل میزنم . علی برکت الله

داداش… بنده اگه مث شما کلی سود کرده بودم کلا دیگه با زندگی با لطافت بیشتر برخورد میکردم

رفتن برق رو شاعرانه توصیف میکردم و پزشکیان رو سفیر آرامش خطاب مینمودم

لامصب چیه آخه…نکن… با روحیه پر خط و خش ما تریدرای تازه کار بازی نکن قربونت برم من :blush:

این واژه ها برای ما تریدرای تازه کار و ضرر ده هست.. به گنجینه لغات ما تجاوز نکن عزیز :wink:

تحلیل کاملی انجام دادم اکثریت تایم ها بای رو تایید میکنن که همگی بای میدن خوب روند اصلی بای هست و قیمت رنج شده بعد افزایش عمق از کف رنج ساختار داده و ما از پولبک به ساختار وارد میشیم برا ریوارد ۷و مدت باز بود معامله حداکثر تا شب هست و قرار نیست زیاد ادامه بدیم معامله لیمیت هست که شفاف میذارم همین چه استاپ چه تیپی قبول میکنیم و تا هفته بعد خروج هم بیشترین ناحیه برخورد رنج از سقف انتخاب شده همین عکس معامله معامله قبل هم ریوارد ۴ رفت که اشتباهی نوشتم ۳ خارج نشدم استاپ شد معامله دروستی هم بود تو تصویر هم هست دیروز هم تعطیل بودیم :joy:

اگه فعال هم نشد مهم نیست ول میکنم میرم همین استاپ یا تیپی الان میشه معامله دومی هم وجود نداره در کل همینه

معامله فعال شد برا بای ریوارد ۷مارو بده رفتیم تا هفته بعد اگه این معامله ریوارد بده هفته بعد ریکس رو افزایش میدیم از نیم به یک درصد طبق پلن استاپ بشه همون نیم درصد رو میریم

ترید فرسایشی شده صبر کنیم ببینیم تا شب هستیم اگه استاپ نشه

کف تریدینگ رنج بود تکمیل لگ ها و دیدم الگوی مناسب تشکیل الگوی کندلی و حرکتی زیبا به سمت هدف

واسه من ساختار و کندل ها ارزش دارن الگو ها بی ارزش هستن ۹۰درصد تریدری درک چرخه مارکت هست همین

هر کسی یه سبکی داره و همه شون میتونن همزمان درست باشه

با اختلاف خیلی ریز استاپ شد معامله دروست بود و ایرادی تو استاپ هم نیست و حرکت هم کرده ناراحتی نداره ایشالا هفته بعد