ای کاش زودتر میگفتی ![]()
اینترنت adsl رو جمع کردم با نت گوشی پای چارتم
نت گوشی هم پینگ 250 دارم کانتر و کلی لگ… نمیشه..
اگه نت خوب بگیرم خبرت میدم
منم خیلی اوکی پای چارت کانتر بزنم
ای کاش زودتر میگفتی ![]()
اینترنت adsl رو جمع کردم با نت گوشی پای چارتم
نت گوشی هم پینگ 250 دارم کانتر و کلی لگ… نمیشه..
اگه نت خوب بگیرم خبرت میدم
منم خیلی اوکی پای چارت کانتر بزنم
تمام تایم ها برسی کامل شده تایم های بالا و پایین همگی معامله های بای رو تایید میکنن خوب الان مارکت تو چرخه روند هست و با نگاه بهش میشه فهمید تو تصویر بهتون نشون میدم خط روند رو میکشم ساده ترین حالت ما تو روند اضافه میشیم و لیمیت بای گذاشتم نقطه خروج رو فرض میگیرم شاید روند نخواد ادامه بده یا تبدیل به رنج بشه برا همین از سقف میگیریم معامله روندی و اگه هم فعال نشد معامله ترید نمیکنم چون از تایم ترید من خارج میشه و تایم ترید من الان اینو نشون میده الان صبر میکنیم چه استاپ چه تیپی تک معامله هستیم ریوارد هم حدودن ۳نیم میشه
اگه تو معامله هم مشکلی هم پیش اومد بعد تحلیل و ورود بهتره تو پلن اونو بنوسین ولی حق ندارین معامله رو دست کاری کنید خروج زود هنگام با ضرر کم ایرادی نداره ولی جا به جایی استاپ اینا فاجعه میشه منتظر هستم ببینم فعال میشه معامله
حالا که منتظر هستیم یه چیز دیگه هم توضیح بدم تو معامله ما دو نوع ترید داریم یکی مثل تو تصویر که بازار فرصت میده بهت و نقطه ورودت رو با لیمیت تعیین میکنی ولی بیشتر اوقات دروست تو تایم معامله که شروع میشه باید بلا فاصله تصمیم بگیرین یا بایر باشیم یا سلر اونجاست که باید روانشناسی قوی داشته باشین و در لحظه بتونین تصمیم بگیرین و بهترین انتخاب رو بکنین سخت ترین چیز روانشناسی تصمیم تو لحظه هست تو بکتست برا همینه رویوارد ها بالا میاد ولی تو لایو کم ولی میتونید با تمرین به اونم برسین اگه وقت بشه نحوه اون تمرینو توضیح میدم
حالا سیستم من بای داده بود تارگتش اونجا بود
ولی من 4633 گرفتم 4666 تارگتم بود
البته از اون پایین هم چند تا دیگه گرفته بودم
ولی من کلا ریوارد 1 یا 2 بیشتر نمیگیرم ولی خب از 4600 تا اینجا هفت هشت تا پوزیشن گرفتم
کلن معامله امروز فعال نشد ولی تحلیل دروست بود چون تقاضا به شدت بالا بود به نقطه ورود ما نیومد ولی حالت مارکت رو به خوبی تحلیل شده بود فردا دوباره برمیگردیم
کانال صعودی عریض
ماهی یک بار تکرار میشه رو طلا
منم کلا خیره از پنجره ای که آه میکشد..یه همچین چیزی
لامصب برق رو قطع میکنن نمیذارن کاسبی کنیم
منم نمیتونم با گوشی ترید کنم
نیم ساعت دیگه هم که برق میاد دیگه به درد نمیخوره
تحلیل تایم های یکروزه و یک ساعته و ۳۰دقیقه با پنج دقیقه به بای میده اما ناحیه معامله نمیده که هم خوانی داشته باشه و فقط تایم پنج دقیقه شکست رنج میده که اونم چون تعداد برخورد کمه و اندازه رنج کمه شکست اعتبار پایینی داره
تایم های چهار ساعته و ۱۵دقیقه سل میده و چون پنج دقیقه یجورایی شکست فیک میشه اضافه میکنیم به تحلیل سل ناحیه منطقی تری نسبت به سل میده دلیل معامله هم رنج هست و سلر میشیم تا اون شکست داخل دل رنج که کامل همه چیرو کشیدم استاپ معامله هم فقط چشمی گرفتم چون چیزی نداری غیر رنج و همین
تصویر معامله ریوارد هم ۳نیم هست معامله هم از نوع ترید تو لحضه هست
مثل همیشه چه تیپی چه استاپ معامله دومی نداریم و پایبند به پلن هستیم فکر هم نکنم کسی هم بیدار باشه
و مهم خودم با خودمم
سلام
من دنبال VPN رایگان میگردم واسه ویندوز کسی چیزی داره معرفی کنه؟
رایگانها خیلی به کارت نمیاد برای ترید ای پی هی عوض میشه
خدایی بیچاره شدیم خیلی سخته گرم که هست برقم بره پوزیشنم ضرر باشه