فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دیتای این ترید ها از فیوچرز دریافت شده و استراتژی و پلن چه ربطی داره به دمو و ریل، مثال: من به شما ماه رو نشون میدم و شما روی انگشت من متمرکز شدید و میگید ناخن انگشت شما بلند شده باید کوتاه بشه.

فرآیند رو در نظر بگیر، ریل و دمو رو مطمئن باش می‌دونم فرق دارن با هم، غیر از اون نحوی اجرا وقتی برای ۴۰ ترید به بالا انجام بشه دیگه میشه رفتار معاملاتی.

پیشنهاد من اینه اول باز شدن بازار نیویورک معامله ایی داری ببند، اوردر فعال نشده هم داری حذف کن

در ضمن توی گوشی هم هیچ وقت ترید نکن

ممنون از پیشنهاد شما.

و اما …

ابزار های اصلی من در ترید بوک مپ و نینجا تریدر هستند و گوشی بدلیل در دسترس بودن و سرعت کار بهتر مورد استفاده قرار می گیرد.

نکته آخر: چیزی در مورد ارتباط گوشی با کامپیوتر در ترید شنیدی؟ یعنی در گوشی اوردر بکاری در کامپیوتر فعال بشه و استاپ و تی پی هم با تنظیمات اکسپرت مدیریت ریسک بزاره و تریلینگ هم انجام بده.

ممنون از پیشنهاد شما.

ولی…

بدنبال نقدینگی باش.

تاحالا دنبالش نبودم، راهنمایی میکنی چطور تشخیص بدم؟

من metaqout ID… روی گوشی گذاشتم اما آلرت نمی اومد

درکل خواستم بگم که. نتندرتیس

آره..یه کم اگه میشه برای منم بگین

توضیحات هر تریدری بنا به تجربه ش و فهم خودم موثرتر بوده برام تابحال

لطفا اگه امکانش هست و نه کتابی :red_apple: با ذکر مثال تفسیری از چارت :rose: حتی در PV

صبر کنید هنوز چیزی نشده حداقل ۳۰معامله بشه بعد ببینیم ضرر میکنیم یا سود ۳۰ روز تمام دلیل اینکه به شدت وین اومده پایین از استراتژی نیست چون هیج تمرینی نمیکنم و ابدیت پلن هم ندارم به دلیل کار که این ماه دارم این بهترین جا هست بهتون ثابت کنم تو بدترین حالت هم نمیشه ضرر کرد به خاطر اینکه حساب پراپ هست ترید نزنم حساب رو میگیرن مجبور حداقل نیم درصد بزنم حساب رو نگیرن ولی خارج از پلن نمیشم

این مربوط هستش به مکان نقدینگی،

زمانش هم در فوت پرینت و در نینجا تریدر و تحت فرآیند جذب، یا واگرایی دلتا و دلتای تجمعی با قیمت، مشخص می‌شود.

برای دیدن بهتر میتونید از بوک مپ کمک بگیری

حیفه واقعا
تورو خدا بد برداشت نکن حرفم رو، من خیر خواهتم، نمیخوام سرمایه ات رو از دست بدی
با این وضعیت دلار پولی اگه داری، سرمایه ی خانوادته، اگه متهلی حق زن وبچه اته
با این مزخرفات به باد میدی برادر من، دیتای لول N و تشخیص نقدینگی و … چیه دیگه؟؟
بانک ها معاملاتشون رو پابلیک کردن که شما برین ببینین کجا لیمیت اوردر دارن؟ درسته؟ حرفت همینه؟

دوست عزیز مخاطب ایشون من بودم احتمالا.
در ضمن مزخرفات کلمه درستی برای استفاده نیست.
سعی کنید روی خودتون کار کنید تا به این و اون گیر بدید.یه تحقیقی هم درباره دیتا ها بکنید بد نمیشه.

بزرگوار داریم صحبت میکنیم باهم، حالا مزخرفات درست نبود بنویسم
نکته ام اینه که مارکت رو موسسات حرکت میدن، بانک ها، صندوق های بازنشستگی و HFT ها و …
اینا شدیدا از الگوریتم هاشون از استراتژی هاشون محافظت میکنن چون مزیت های میلیارد دلاری داره
پهن نیست وسط اینترنت که …

چند روز پیش این مطلب رو نوشتم:

در ضمن برای نتیجه ی بهتر باید از دیتای فیوچرز استفاده کرد برای ، با تاکید می‌نویسم: شما بازار فیوچرز و دیتای سنترالایز را فقط در سهام ، شاخص ها، کالاها و کریپتو دارید نه برای ارزهای فارکسی.

مفهوم جمله بالا چیه؟ اینه که شما دیتای مرکزی رو برای بانک ها ندارید.

نتیجه: برخی از افراد هنوز نمی‌دانند دیتا چیه، پلتفرم چیه،تفاوت بازارها با هم در چیه، از همه مهمتر اخلاق نوشتاری ندارند،

خطاب به شلدون:شاید من مدیر مهندسی در یک شرکت باشم و شاید یک طراح با تجربه و با دستمزد بالا باشم، شما برای چی در محیط یک کامیونیتی به من که هیچ شناختی هم نداری، نصیحت می‌کنی.

باشه کیان جان، من از هم صحبتی با شما معذرت میخوام
موفق باشی داداش گلم

اون چیزی که شما میگید در مورد بانک دیتای لول ۳ هستش که بسیار محدود و با دسترسی محدود هست.

در ضمن …اگر به این دیتا دسترسی پیدا کنید میدونید که موسسات و… نمیتونن کل پول رو یکجا جابجا کنند پس از الگوریتم ها استفاده می کنند و بدینوسیله رد خودشون رو سعی می‌کنند گم کنند. ولی در نهایت پول می‌ره به سمت نقدینگی حالا چه من بخواهم و چه نخواهم. چه شلدون خوشش بیاد چه خوشش نیاد.

چطوره بنظرتون ؟

سقف هفته قبل رو زد . امیدوارم دوستان این حرکت رو گرفته باشن

ریوارد 28 داد
خیلی صعود عجیب و جالبی بود.

آره کاملا منطقیه رفیق

اتفاقا وقتی چندتا پارامتر رو همزمان بررسی میکنی و ورودت فقط بر اساس یه کندل یا یه اندیکاتور نیست قضیه فرق میکنه

اسکرین ها رو بذار ببینیم تو تایم فریم های مختلف چه کانتکستی داشته و دقیقا چه تاییدیه هایی برای ورود گرفتی

اینطوری خیلی بهتر میشه روی خود منطق ورودت بحث کرد و دید کدوم بخش ها واقعا به استراتژیت کمک میکنن و کجاها ممکنه سیگنال اشتباه بدن