پولبک 50 درصد کندل سیگنال مناسب و سل
فروش در پولبک به میانگین متحرک (EMA)
بازار نزولی قیمت به میانگین متحرک رسید و با تشکیل کندل نزولی، ناتوانی خریداران در عبور از آن تأیید شد
یک معامله با احتمال موفقیت بالا در جهت روند اصلی (Sell ) برای تست مجدد کفهای قبلی است
کلیت بازار نزولی است و سقفهای پایینتر تشکیل شده که نشانه ضعف خریداران است.
ورود دقیقاً در ناحیه بازگشتی (پولبک) انجام شده که در آن، حمایتهای قبلی شکسته شده و حالا به مقاومت تبدیل شدهاند.
وقتی بازار در روند نزولی است ورود در پولبک به سقفهای قبلی (که حالا مقاومت هستند) یکی از امنترین و پرقدرتترین روشهای معاملاتی است.
حرف شما کاملا درسته اما من واسه ورودم چندین پارامتر و با اندیکاتورهای خاصی که دارم تست میکنم و با استراتژی که دارم ورود میکنم و تاییدیه که میگیرم - چندتا اسکرین در تایم های محتلف میزارم خودتون بررسی کنید متوجه میشید
تایم 1 ساعته
تایم 15 دقیقه
تایم 5 دقیقه
حالا در کنار این خطوط از اوردربلاک و تاییدیه استراتژی شخصی خودتون هم استفاده کنید چی میشه به نظرتون
سلام، وین ریت والیوم تریدینگ که ترکیب: VP,VWAP,OF هستش ۷۰ تا ۶۰ می باشد که ریوارد ۱.۵ رو داری و برای شخص من ۳ میانگین هستش.
و بیشترین ضرر من از متوسط سود هام کمتر میباشد. و نکته اصلی همین هستش.
و یک نکته اساسی دیگه تعداد تردیدها کاهش پیدا میکنه ولی کیفیتش بسیار میاد بالا.
تقریبا در یک سطح دیگه شما کار میکنی. خلاصهی کلام.
در ضمن برای نتیجه ی بهتر باید از دیتای فیوچرز استفاده کرد برای ، با تاکید مینویسم: شما بازار فیوچرز و دیتای سنترالایز را فقط در سهام ، شاخص ها، کالاها و کریپتو دارید نه برای ارزهای فارکسی.
برای ارز فارکس هم از اطلاعات یک بروکر معتبر و قوی مانندFXCEM, OANDA استفاده کنید جواب میده.
به این سوال من پاسخ هم بدهید
کدام اطلاعات لول ۱,۲,۳ می باشند و تفاوتها در چیست؟
یه نکته هم بگم بهتون توی معامله ها تحلیل کردین و همه چی رو هم با دقت نوشتین و بعد ورود نقطه ورود اصلی رو دیدین به هیچ عنوان استاپ رو جابه جا نکنید اون استاپ رو قبول کنید و اون چیزی که ندیدین رو بنویسید و تمرین کنید روش چقدر رخ داده تو گذشته و حتمن بهتر میشین همین
الان داره همین مشکل رخ میده و من استاپ رو قبول کردم
استاپ شد همین و الان هم کردم
دقیقا ممنونم از بررسی عالیت
ممنون بابت توضیحات.
چیز زیادی درباره دیتا ها نمیدونم,فقط میدونم که لول یک همون قیمت لحظه ای ه,لول دو هم اوردر هایی هست که بروکر ها یا صرافی ها در اختیارمون میزارن.
درود اقا حسن عزیز.
جسارتا متوجه شدم که استراتژی شما انگار با شخصیت شما جور نیست یا حداقل برایندش منفیه.
پیشنهاد میکنم که ستاپ های دیگر رو هم یه تست بکنید
واقعا از توانایی تحمل ضررتون خوشم اومد .
خیلی به پلن پایبند هستید
بروکر و صرافی به شما دیتای مرکزی که فیوچرز می باشد رو به شما ارائه نمیدهد فقط دیتای مشتریان خودشون رو بهتون میدن.
لول ۲: دفترچه سفارشات، که پلتفرم مخصوص این نوع دیتا، بصورت پیشفرض ۱۰ سطح را نمایش می دهند که قابل تنظیم میباشد.
در دفترچه سفارشات شما سفارشات اجرا شده در لحظه و سفارشات بعدی هم که بصورت limit order می باشند را میبینید.
لول ۳: دفترچه سفارشات را در نظر بگیر، حالا شما در هر قسمت و سطح فقط مقدار قرارداد را که لول ۲ به شما نمایش می دهد را نمیبینی بلکه مقدار سفارشات در هر سطح را هم می بینی، یعنی اگر در یک سطح شما ۱۸۰ قرارداد در لول۲ داری در لول ۳ مشخص میشود که این ۱۸۰ قرارداد بین چند سازمان یا … تقسیم شده یعنی مثلاً۱۸۰ بصورت: ۹۰-۴۵-۲۵-۲۰ نمایش داده میشود.
لول ۳ فقط در سهام و محدود و بسیار گران قیمت ارائه میشود. در کالاها هم فکر کنم ارائه میشود بصورت بسیار محدود.
این دو عکس صرفا جهت آگاهی رسانی می باشد.
تعیین خط قرمز از هفته قبل چهارشنبه، به همراه تایم فریم ۳۰ دقیقه که بازار کاملا ریزشی بود. و من در جهت نقدینگی وارد بای شدم. و تائید این مورد را از لول ۲ گرفتم.
البته در اینجا که من بیرون آمدم هم نقدینگی داریم، ببینم چطور به آن عکس العمل میدهد.
ببخشید مربوط به نزدک بود، ولی منظور فرآیند هستش و درک بالا و پایین رفتن های قیمت.
صرفا جهت یادآوری خدمتت عرض میکنم، ریل با دمو فرق داره