فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اسکلپ خوب بوده ولی تی پی خیلی پایینه

از بالا ورود فروشنده ها از کندل ها مشخص هست بعد از کندل های تریدینگ رنج یک کندل فول بادی نزولی تکلیف روند و مشخص کرده امام در تایم های بالا تر روند نزولی نبوده

ببینیم ساختارو تکمیل میکنه یه دو تا ترید بگیریم یا نه :sad_but_relieved_face:

عجله نکن اصلا صبر تا تریگر ورود

با این صعودی که داشتیم فکر کنم تا فردا هم نشه تحلیل کرد :joy:

اره دیگه باید اسپایک بدونی که الان و بتونی ترید کنی

هر دو لگو گرفتم اما مدیریت ریسک دست و بالمو بسته .

اولین اصل مدیریت سرمایه هست به چشم دست و پا گیری نگاه نکن به چشم احترام به قوانین بهش نگاه کن

آره دقیقا حرفت همینه و به نظرم نکته مهمی هم هست

استراتژی و الگوریتم دقیق موسسات بزرگ طبیعتا چیزی نیست که راحت عمومی بشه و چیزی که ما از رفتار قیمت میبینیم بیشتر نتیجه نهایی سفارشات و تعاملات اونهاست

برای همین به نظرم بهتره نگاهمون این نباشه که مثلا فلان کندل حتما یعنی فلان حرکت موسسات

ما فقط میتونیم از روی قیمت و ساختار و نقدینگی رفتار احتمالی بازار رو تحلیل کنیم

در نهایت چیزی که میبینیم اثر تصمیمات اون بازیگرهاست نه خود الگوریتمشون

این تفاوت به نظرم خیلی مهمه چون باعث میشه بیش از حد برای هر حرکت بازار داستان سازی نکنیم

3 پوش به پایین داریم در اخر یک رنج و در اخر IO و یک کندل بریک اوت به بااالا

سلام و درود

این حرکت ، فاندامنتالش چیه؟ خبری ..توییتی هست؟

فاندامنتالش رو من ندیدم چیزی ولی یه رنج که شکسته بود من واردش شدم و فکر نمیکردم هم اینقده بخواد بره بالا ولی تا 4430 باهاش رفتم

از وقتی هم خارج شدم هی سیگنال بای میبینم ولی دیگه وارد نشدم چون با مدیریت سرمایم جور درنمیومد

motchakeram be har hal :smiling_face_with_three_hearts:

هدف از این عکس مربوط به، به ثمر رسیدن ۷ ترید سل در طلا نیست، هدف نشان دادن عکس العمل قیمت به جایی که نقدینگی قرار داشته و قیمت در طول مدت زمان چند روزه خود را به این مرکز مغناطیسی بازار رساند و جذب صورت گرفت، در اینجا بود که بازار چرخید و من بصورت فروشنده وارد بازار شدم وقتی دیدم بازار در دست فروشنده‌ها قرار گرفت.

امروز من فقط سل زدم و از بای بازار جا ماندم، اما وارد بازار بای نشدم چون استراتژی من و رفتار معاملاتی من به من اجازه نمی‌داد.

ببین مثال اش مثل شطرنج میمونه، این موسسات هر کاری هم بکنن نمیتونن رد پاشون رو مخفی کنن، و تو داری اثر حرکات شون رو روی چارت میبینی
توی شطرنج هم تو حرکات حریف ات رو میبینی، مثلا میبینی طرف اسب اش رو حرکت داد، و باید بتونی پیش بینی کنی که احتمالا میخواد چیکار بکنه
مثلا میخواد کیش بده یا نقشه کشیده وزیرت رو بزنه؟

سیگنال بار صعودی رو تست کرد و بایر پیدا کرد، سلرها هم اسکلپ کردن
احتمالا HL MTR

بدلیل ساختار در محدوده دایره/ به ریزش شک دارم/تحلیل بلند مدت ریزش رو شک دارم/بنظرم اعتبارش کم شده/

دقیقا مثال شطرنج خیلی خوبه

روی چارت هم قرار نیست مستقیم خود موسسه رو ببینیم بلکه اثر تصمیمات و سفارش های بزرگ رو میبینیم

مثل شطرنج مهم اینه که فقط حرکت فعلی رو نبینی بلکه از خودت بپرسی حرکت بعدی احتمالا چیه

البته باید حواسمون باشه هر حرکت قیمت لزوما به معنی حرکت یک موسسه خاص نیست و باید با حجم ساختار بازار و واکنش قیمت کنار هم بررسی بشه

امکانش هست توضیحی از اون ساختار داخل دایره که فرمودین از اعتبار ریزش بلند مدت کم میکنه، بدین … علت تشکیلش رو چطور تشریح میکنین..

… البته… اگر دوست داشته باشین و لطف کنین :red_apple:

تایم یکروزه و چهار ساعته روی ناحیه حمایت بای کاملن مجازه

تایم های یک ساعته ۳۰دقیقه و ۱۵ دقیقه اسپات به روند حالت گره مجازه بای

تایم ۵دقیقه شکست رنج با تایید کامل کندل شکست پولبک به شکست ستاپ ورود شکست و همه چی برسی شده