ناحیه معامله برعکس با خط علامت زدم پولبک به شکست میشه احتمالن بیاد خودمم بزنم چون احتمال داره استاپ منو نزنه
چون استاپ منو زد نمیتونم معامله برعکس رو بگیرم ولی احتمالن بیاد استفاده کنید همین
معامله کاملن دروست بود استاپ بخاطر شکست رنج رخ داد و احتمالن بیاد پولبک ولی در کل معامله دروست بود
من میتونستم این کار را نکنم و بشینم تریدم را انجام بدم. با این وجود وقت گذاشتم براتون تحلیل کردم و از ورودم کلیپ هم گذاشتم (مشخصه استاپ کجاست و تی پی کجاست).
استاپ پشت اردربلاک ۵دقیقه بود که قیمت بهش نرسید. قیمت حتی به ۵۰درصدش هم نرسید که اگه میرسید تا سقف خودشو میکشید بالا و قیمت نه تنها تی پی را زد بلکه خیلی بیشتر از ۱۷۰ پیپی که من تعیین کرده بودم پیش رفت.
دیگران عکس از عملکردشون میذارند. عکس را به ۶۰ روش ناشناخته میشه ادیت کرد که خود خدا هم نتونه تشخیص بده واقعیه با نه!
بعد من از کارم فیلم میگریم و این حرفا رو میشنوم!!!
این هفته هم تمام شد
امیدوارم هفته ی خوبی رو سپری کرده باشین
تایم فریم یک ساعته بازار سقف خودش رو تثبیت کرده
اما توی تایم ۵ دقیقه بازار سبک صعود داشت اما خب طلا هست گاهی بازی رو میذاره رو لول اخر و سخت میکنه بازی روچارت یک ساعته میگفت نزول تایم ۵ دقیقه میگفت صعود
![]()
طبق سیستم و روان معامله گری خودتون معامله کنید… گول منو امثال منو تو فضای مجازی و لایو ترید نخورین دوستان
فقط سیستم و روان خودتونو بچسبید…
اما در کل چیزی که هست سقف خودش رو تثبیت کرده و طلا میره تو فاز اصلاح بنظرم تایم های پایین تر هم تثبیت کنه نزولی بودن خودش رو میشه پوزیشن گرفت
تعطیلات خوبی رو واستون آرزومندم
#باشد_که_در_این_دنیای_فانی_رستگار_شویم.
وقتتون بخیر باشه
من زمان چارت ام بهم خورده و تایمر کندل هارو وقتی فعال میکنم،فعال نمیشه از هوش مصنوعی پرسیدم گفت دلیلش اینه الان زمان چارت ام واسه تهران هستش ولی الان ساعت ۱۱:۴۸ هست اونجا زده 22:21
کاش علت های ورود به بگی بهمون
کله زرد توییت زد ؟
این کندلا خبریه عادی نیستا ![]()
تایم تاریخ ویندوز اتومات/دستی بروز کنید!
دوستان تریدینگ ویو برای شما هم مشکل داره ؟؟؟/
کیان جان جسارتا وین ریت و میانگین ریوارد ولوم تریدینگ چقدر هست؟
یه استراتژی دارم و حس میکنم اگه با دیتای لول دو ترکیبش کنم وین ریت بهتری میتونم داشته باشم.
کمی راهنمایی میکنید؟
امروز تریدام دلچسب نبود مخصوصا اینکه ساعت 5 تا 7 برق خونمون رفت
بدترین موقع برق رفتن
فقط 2 درصد رشد دادم حساب رو . دیگه بریم برا فردا