فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

ادامه تحلیل 4 ساعته
4381 رو رد میکنه /سپس ستاپ شورت فعال میشه تاحداقل 3941

خدایی واسه چقدر باز نشد واسم :pensive_face:

رفتم نهار بخورم و برگشتم دیدم رفته بالا

این موضوع چند بار در تاپیک تکرار شده و با توجه به اهمیت‌ش در تحلیل‌ها و معامله‌های اینجا شاید بد نباشه اختصاص یک پست جداگانه به‌ِش برای ارجاع‌های بعدی.

[اندازهٔ] پیپ (pip size) با ارزش [سود و زیانی] پیپ (pip value) دو چیز مجزا هستند. اندازهٔ پیپ واحد حرکت قیمت روی نموداره- حجم معامله هر چی باشه و حتی اگر هیچ معامله‌ای در کار نباشه. ارزش [سود و زیانی] پیپ به ضریب کارگزار (leverage) حساب و حجم معاملهٔ احتمالی بستگی داره. مثلا اگر قیمت روی نمودار طلا ۰/۰۱ دلار حرکت کنه اندازهٔ [این حرکت] برحسب پیپ برای دو معامله به ترتیب با حجم ۰/۱ لات و ۱ لات دقیقا یکسان‌ه ولی ارزش مالی (سود یا زیان) این حرکت برای معاملهٔ دوم ده برابر معاملهٔ اول‌ه. معیار فاصلهٔ حرکت قیمت روی نمودار همیشه [اندازهٔ] پیپ‌ه که فارغ از حجم معامله و ضریبِ [کارگزار] (leverage) و درنتیجه برای همه یکسان‌ه .

یک پیپ حرکت در نمودار‌های فعلی برای نماد xauusd برابر ۰/۰۱ دلار حرکت‌ روی نموداره. برای نمودارهایی که قیمت رو با سه رقم اعشار نشون می‌دن یه واحد حرکت رقم سوم (۰/۰۰۱ دلار) برابر ۰/۱ پیپ‌ه که اصطلاحا pipette گفته می‌شه.

یعنی اندازهٔ یک دلار حرکت قیمت روی نمودار برابر ۱۰۰ پیپ و ، به عنوان مثال، فاصلهٔ ۴۲۶۰ تا ۴۲۶۵ برابر ۱۰۰*(۴۲۶۰-۴۲۶۵) یعنی ۵۰۰ پیپ‌- فارغ از حجم معامله و ضریب.

پی‌نوشت: مثال محاسبهٔ اندازهٔ پیپ (فاصله) در معامله

بعضی از نرم‌افزارها از واحدهای دیگه‌ای مثل point و tick هم برای نشون دادن اندازهٔ پیپ استفاده می‌کنند. برای مقایسهٔ pip، point و tick می‌تونید اینجا رو ببینید.

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

از این اتفاقا در بازار زیاد میفته واقعا و باید صبور باشید صرفا

کندل بریک اوت ابی علت من ورود به پوزیشن سل هست

عالی اما داداش حد ضرر واقع بینانه نیست!! نمیدونم شاید مدیریت سرمایه من قبول نمیکنه اینو!!

یعنی یچیزی 18.90 دلار ضرر با حجم 0.01

حد سود اول 22.7 سود میده!

نمیدونم..شاید من سخت گیرم ..پر سود باشید

:joy: کاکووو من حرفه ایمممم :joy: :joy:

شوخی میکنم سبک ها متفاوتن بنظرم مهم اینه بازی رو بلد باشی تا نتیجه دلخواه خودمونو بگیریم…

من احترام به همه شما دوستان میذارم :heart:

فک کنم اشتباه برداشت کردید فاصله 4220 تا4260 میشه 600 پیپت که معادل 60 پیپ هست همیشه رقم ششم سمت راست تو فارکس پیپت هست و رقم پنجم پیپ میشه که پیپ ده برابر پیپت هست یعنی 600 پیپت معادل 60 پیپ میشه

فک کنم اشتباه برداشت کردید فاصله ۴۲۲۰ تا۴۲۶۰ میشه

ممنون از بازخورد. اشتباه تایپی در عدد اول رو تصحیح کردم . مثال الان دقیق‌ه.

همیشه رقم ششم سمت راست تو فارکس پیپت هست و رقم پنجم پیپ میشه

با احترام به نظر شما، طلا جزء بازار فلزات قیمتی‌ه (precious metals) نه بازار ارزهای رسمی (foreign exchange=forex) و اندازهٔ پیپ در طلا مستقل از بازار دوم‌ و همون جور که نشون داده شد برابر ۰/۰۱ دلاره.

در بازار ارزهای خارجی هم بیشتر پیپ رقم چهارم اعشار در بیشتر جفت ارزها که با چهار رقم اعشار اصلی نشون داده می‌شن (مثل ٍEUR/USD) و مثلا رقم دوم سمت راست برای ارزهایی که با دو رقم اعشار اصلی نشون داده می‌شن (مثل USD\JPY) رقم پیپ‌ه . شاید دوست داسته باشید این مقاله رو از سایت مرجع babypips ببینید. این استاندارده ولی اگر نموداری بخواد با اضافه‌کردن یه رقم (معمولا با فونت کوچکتر) دقت رو یک رقم بالا ببره اون رقم می‌شه پیپت. این هم یه مرجع دیگه (استثناهای بازار ارزهای خارجی در شکل در نظر گرفته نشده).

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

باعث افتخار مهدی جان . هرچند قدمی بسیار کوچک بود ، اما باز باعث افتخار بود حضور در جمعی بسیار ارزشمند از انسان های هدفمند دارای تجربه دارای اداب ادب و فرهنگ های گوناگون و بسیار یاد گرفتم از همه بزرگانی که در حق بنده لطف داشتند :heart: :heart:

پیپیت منظورتون پوینته؟

بله همون پوینته

بیایید اینطور به قضیه نگاه کنیم هر لات معادل100000 دلاره یعنی دقیقا شش رقم ، تو فارکس اکثر بروکرها تا شش رقم جفت ارزها چه اصلی و چه کراس رو مینویسند پس تو جفت ارزها هم پیپ مشخصه و هم پیپت یا پوینت ولی برای طلا و شاخص ها فقط چهار رقم از این شش رقم نوشته میشه مثلا تو طلا یاus30 مینویسند 4263 و پیپ و پیپت تو ارقامش لحاظ نمیشه پس عدد 3 سمت راستی خونده میشه 30 پیپ یا300 پیپت، برای همین وقتی معادله ای رو باز میکنیم مثلا از 4263 تا4265 استاپ میزاریم حجم استاپمون 20 پیپ یا200پیپت میشه که با لورج 0.01 لات معادل 2 دلار و با لورج 0.1 لات معادل 20 دلار حجم استاپمون میشه

دوستان محدوده ی 4260 رو در نظر بگیرید فعلا طلا در مرحله ی تصمیم گیریه ولی احتمال اینکه تو این محدوده یه سقف نزولی بزنه به نظرم زیاده

پیشبینیم درست بود و قیمت ریزش کرد البته من گرفتمش، اگه اختلاف قیمتی هم میبینید به خاطر اینکه این تتر گلده و من قبلا محدوده ی طلای فیزیکی رو گفته بودم

خود کلمه Point در انگلیسی به معنی نقطه است . هر چیزی بعد از کسر یا نقطه قرار بگیرد

مثلا میگن Four thousand six hundred twentyfour point two five 4624.25

نه اینجا این پوینت معنی نقطه رو نمیده اسم دیگه پیپت رو هم خیلیا پوینتم میگن در واقع صفر آخر 100000 دلاره یعنی 100003 میشه صد هزار و 3 پیپت یا پوینت

بله بانوی عزیز همینه که شما می فرمایید.

من ریشه و مفهوم کلیش رو عرض کردم . که از کجا اومده

با احترام به نظرتون،‌ همون طور که عرض کردم طلا اصولا جزء بازار ارزهای رسمی کشورها (forex) نیست و اندازه پیپ اون هم ربطی به اون بازار نداره . در پست اصلی و پست بعدی هم مرجع‌های معتبری برای اندازه پیپ طلا (و ارزهای رسمی ) بود و تصویرهای گرفته‌شده از اون مرجع‌ها هم کاملا گویا به نظر می‌رسیدند.

شاد و پیروز باشید

با احترام به نظر شما، فکر نمی‌کنم الزاما یکی باشند.

بعضی از نرم‌افزارها از واحدهای دیگه‌ای مثل point و tick هم برای نشون دادن اندازهٔ پیپ استفاده می‌کنند. برای مقایسهٔ pip، point و tick می‌تونید اینجا رو ببینید.