پس واقعا دچار نقص فنی شدی، چون حتی متوجه نمیشی من @Ernikan هستم و اصلا نمیتونی نوشتهها رو درست بخونی دیگه! ![]()
زود خوب شو لطفا!
اینا رو ولش
آقای مقصودی الان نظرت راجع به طلا چیه و اعداد احتمالیش
من حس میکنم از همین نواحی یه ریزش داشتهباشیم!
پس توی این قیمتای فعلی بهتره کاری نکنیم
صلاحدید با شماست، من فعلا وارد نشدم…
ممنون بابت راهنمایی هاتون توی این تاپیک
داداش میشه دلیل ری اکشن خنده ت رو بگی
قابل توجه دوستان انتقاد ناپذیر!!! قیمت طلا رو چک کنید…
روز خوش
موافقم اما هنوز بهم تثبیت نداده
منم منتظرم ![]()
شما تریدری دوست عزیز؟
نه من یه آماتورم
دوست عزیز من .
حالا تریدری یا اوایل کارتونه یا هر چیزی
این کار و حرفه با راهنمایی و سیگنال افراد معلوم الحال پیش نمیره . آخرش منجر به فلج روانی و مالی میشه
والا من تازه اومدم توی این کامیونیتی و مسائل بین شما و ایشون یا هر کس دیگه ای رو نمیدونم. هدف منم گرفتن سیگنال نیست فقط میخواستم نظرشون رو بپرسم و ایشون هم محبت کردن و گفتن
ولی در کل حرف شما درسته و آدم باید به تحلیل خودش پایبند باشه
منم مثل شما خیلی وقت نیست که اینجا هستم
بر خلاف ذهنیتتون با هیچ کسی هم مسئله شخصی ندارم . هر از گاهی سری میزنم که اگه مورد مفیدی بود استفاده کنم . که متاسفانه اینجا شده جولانگاه بسته فروش و وو
ایشون در یکی از کامنتهای خودشون فرمودن که راهنماییهای من مفتکی نیست و باید بابتش پول پرداخت بشه
حرف من از این جهت بود
بهر حال موفق و موید باشی
آخه شما گفتین افراد معلوم الحال، به همین خاطر گفتم
بازم شاید من اشتباه برداشت کردم
ایشالا همه تو زندگیشون و مخصوصا ترید موفق باشن
تی پی اول این پوزیشن ۸۰ و تی پی دوم ۹۲ هستش
من تی پی ۱ سیو سود میکنم و الباقی میره واسه تی پی ۲
البته اگه استاپ نشه ![]()
دوستان عزیز این سیگنال از طریق هوش مصنوعی که یکی از دوستانم در خارج از ایران راه اندازی کرده و به تازگی در اختیارم گذاشته ورود زدم و انشالله به زودی در اختیار دوستان میزارم و امیدوارم بتونم کمکی به عزیزان تو این وضعیت اقتصادی کرده باشم
نتیجه : تی پی ۱ زد
البته من خودم اینجا هواستم نبود و کل پوزیشن و بستم ![]()
به نظر میرسه طلا در تایم ۵ دقیقه به مرحلهٔ rally از الگوی hook-hook-rally (در nds) رسیده و شاید خیزش قابل ملاحظهای داشته باشیم. تشکیل flag در نفت و ریزش قابل ملاحظهٔ آن هم فشار خیزشی روی طلا میآورد که هم جهت با این الگو است.
در تایم ۴ ساعته طلا از دیروز و با خیزش ناشی از خبرهای احتمال پیشرفت توافق ایران-آمریکا در مرز ۷۰ درصد rsi حرکت میکند. در صورت ادامهٔ روند قوی (پیشرفت مذاکرات) ممکن است این حرکت در مرز rsi و حتی با خیزش قابل ملاحظه با بالا هم ادامه پیدا کند وگرنه به سمت سطح بالایی مقاومت متغیر ناشی از دو moving averge (در حال حاضر ۴۱۷۱) ریزش کند.
به خبرهای با اهمیت متوسط بعدازظهر هم نزدیک میشویم که ممکن است بازی بازار- به معنای خاص power of three- روی خیزش طلا اثر بگذارد.
برحسب شرایط و به روز رسانی تحلیلم ممکن است معامله را در برداشتهای میانی یا با trailing stop قبل از کامل شدن ببندم.
==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
احساس میکنم شاید این تاپیک اون انتظاری رو که داشتید برآورده نکرده و شاید قدری حس سرخوردگی میکنید. متاسفم که چنین احساسی دارید.
از قدیم گفتن «پنج انگشت برادرند ولی برابر نیستند». حساب یک نفر و چند نفر از جمع جدا است و پرخاشگری فرد احترام جمع رو از بین نمیبره. این تاپیک از روزهای اول این سایت- اگه اشتباه- نکنم بوده و بالا و پایین و خوب و بد زیاد داشته ولی همچنان مونده و در مجموع به موضوعش یعنی «فقط معامله و تحلیل طلا» وفادار مونده و اون رو رشد داده. بویژه تحلیل به معنای بررسی روشمند و علت و معلولی بازار با روشهای جا افتاده و پذیرفته شده که گاهی هم قدری شخصی شدن نه سیگنال - به معنای ادعای عدد بدون دلیل و توضیح یا با کلی گویی و ابهام. حتی اگر تعداد دستهٔ اول کمتر از دومیها باشه که از قدیم گفتن «سیاهیِ لشکر نیاید به کار»
ناملایمات گاه به گاه این جمع هم شاید به کل ضرر نباشه. مَثَلی هست- شاید کمی غلوآمیز- که «سختیای که نکُشه، قویتر میکنه» (Whatever doesn’t kill you , makes you stronger) و این جمع بارها و بارها سرپا مونده. در فرهنگ ریشهدار خودمون هم هست که «حافظا در چمن دهر زِ ایام نرنچ // فکر معقول بفرما، گلِِ بیخار کجاست».
امیدوارم چه اینجا و چه هر جای دیگه که باشید، شاد و پیروز باشید.
====================
پینوشت: یادی هم کنیم از دوست خوب این جمع و یکی از ثابتقدمترین تحلیلگرهای این تاپیک و سایت آقای دادبین AliDidban که دستی هم در هنر دارن و به گفتهٔ خودشون بابت این کملطفیهایی که مدتیه گریبانگیر این تاپیک شده از جمع کناره گرفتن. امیدواریم هر جا که هستن خوب و خوش و سلامت باشن. جاشون همیشه سبزه و هر وقت برگردن باعث خوشحالی جمع میشه