با توجه به لحن و ادبیات احتمال داره با برگشت یه حساب کاربری احتمالا پوششی - با یه حساب جدید- مواجه باشیم .
ببخشید متوجه منظورتون نمیشم لطف میکنید این موضوع رو با یکی از معامله های خودتون که نقطه ورود و حد ضررتون توش کاملا مشخصه برام توضیح بدید و مشخص کنید که با اون حجم استاپ و لورجی که استفاده کردید چند دلار از مارجینتون تو معامله درگیره، ممنون میشم که با یکی از معامله های خودتون این موضوعو توضیح بدید🙏
به نظر میرسه شما در بارهٔ ارزش مالی پیپ (pip value) صحبت میکنید نه خود [اندازهٔ] پیپ (pip size). (اینجا)
[اندازهٔ] پیپ (pip size) با ارزش [سود و زیانی] پیپ (pip value) دو چیز مجزا هستند. اندازهٔ پیپ واحد حرکت قیمت روی نموداره- حجم معامله هر چی باشه و حتی اگر هیچ معاملهای در کار نباشه. ارزش [سود و زیانی] پیپ به ضریب کارگزار (leverage) حساب و حجم معاملهٔ احتمالی بستگی داره. مثلا اگر قیمت روی نمودار طلا ۰/۰۱ دلار حرکت کنه اندازهٔ [این حرکت] برحسب پیپ برای دو معامله (با یک ضریبِ (کارگزار) leverage) به ترتیب با حجم ۰/۱ لات و ۱ لات دقیقا یکسانه ولی ارزش مالی (سود یا زیان) این حرکت برای معاملهٔ دوم ده برابر معاملهٔ اوله. معیار فاصلهٔ حرکت قیمت روی نمودار همیشه [اندازهٔ] پیپه که فارغ از حجم معامله و ضریب و درنتیجه برای همه یکسانه .
مثال عملیش هم در همون پست لینکش خدمتتون عرض شد
یعنی اندازهٔ یک دلار حرکت قیمت روی نمودار برابر ۱۰۰ پیپ و ، به عنوان مثال، فاصلهٔ ۴۲۶۰ تا ۴۲۶۵ برابر ۱۰۰*(۴۲۶۰-۴۲۶۵) یعنی ۵۰۰ پیپه- فارغ از حجم معامله و ضریب.
==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
رو طلا پیپت نامی نداریم .
کاملا صحیحه ، منظورمن کلا این بود که اختلاف قیمتی بین مثلا دو عدد 4260 تا4263 میشه 30 پیپ و اگه گفتم میشه 300 پیپت به این دلیل بود که هر لات معامله 100000 دلار ارزش قیمتی داره پس اگه اختلاف قیمتی طلا رو بخواهیم با لات محاسبه کنیم میشه. 426000-426300=300 پیپت یا30 پیپ. یعنی اگه یه لات حجم معامله کنی 300 دلار از مارجینتونو درگیر کرده اید
اینم دیدیم که به زیبایی بسیار تارگت خورد
پیپت البته با پوینت فرق داره ها عزیزان
یه ابزار مدیریت سرمایه میندازیم رو چارت الکی پیپت و پوینت بحث نکنید
منم از ابزار مدیریت سرمایه استفاده میکنم پیپ . پیپت و اینارو کار ندارم
اختلاف ۴۲۶۰ تا ۴۲۶۳ یعنی ۳ دلار. تو معاملات طلا معمولاً ۱ پیپ = ۰.۱۰ دلار حساب میشه، پس این اختلاف میشه ۳۰ پیپ یا به عبارت دقیقتر ۳۰۰ پوینت/پیپت (۰.۰۱ دلاری). برای همین هر دو رقم که گفتم در واقع یک معنا دارن، فقط واحدشون فرق میکنه.
درباره لات هم: هر لات استاندارد طلا ۱۰۰ اونسه، نه ۱۰۰,۰۰۰ دلار — اون عدد مخصوص جفتارزهاست. ارزش قرارداد طلا با یه لات میشه قیمت × ۱۰۰، مثلاً الان حدود ۴۲۶,۰۰۰ دلار. پس اگه قیمت ۳ دلار جابهجا بشه، با یه لات: ۳ × ۱۰۰ = ۳۰۰ دلار سود یا ضرر.
مثال محاسبهٔ اندازهٔ پیپ (فاصله) در معامله
مطمئن نیسنم نیازی به ادامهٔ این بحث باشه.
پینوشت: ادعاباید دلیل و سند و مرجع برای اثبات داشته باشه، در غیر این صورت ادعا میمونه.
==============
در بازار فارکس تعریف پیپ برای طلا استاندارد جهانی واحدی وجود ندارد.! به همین خاطر ممکن است دو بروکر یک حرکت قیمت را با تعداد پیپ متفاوت بیان کنند. پس تعریف رو بروکر تعیین می کنه . و این عام نیست . شاید بد نباشه این بار در مباحثتون این رو در نظر بگیرید ![]()
مثلا :
قیمت 4350.25 به 4352.45 رسیده اختلاف قیمت برابر است با 2.20 دلار
حالا دو روش برای شمردنش طبق تعریف بروکر
بعضی بروکرها
۱ پوینت = ۰٫۰۱ دلار
۱ پیپ = ۰٫۱۰ دلار
در این حالت: ۲٫۲۰ دلار = ۲۲ پیپ یا همان ۲۲۰ پوینت
و بعضی دیگر
۱ پیپ = ۰٫۰۱ دلار
۰٫۰۱ دلار = ۱ پیپ
۰٫۱۰ دلار = ۱۰ پیپ
۱ دلار = ۱۰۰ پیپ
در این حالت: ۲٫۲۰ دلار = ۲۲۰ پیپ
بابا از گلوریا استفاده کنید انقدر درگیر پیپ و میپ نشید
معاملهٔ بعدی من. علت: رسیدن به مرحلهٔ پخش (distribution) در بازی بازار- به معنای خاص power of three- قبل از باز شدن بازار لندن . برحسب شرایط و به روز شدن تحلیلم شاید معامله رو در برداشتهای میانی یا با trailing stop قبل از کامل شدن ببندم.
==============
سلام الان پست شما رو دیدم، البته کمتر دیگه در اینجا فعالیت دارم کلا.
ورود من در عکس زیر آورده شده که دلیلش هم ریجکشن بسیار قوی می باشد،
ریجکشن بسیار قوی: در حالتی رخ میدهد تقریبا تمام سفارشات فروش توسط aggressive ها در یک تا سه سفارش هم در قسمت فروش و هم خرید و با حجم بالا جذب میشود، که تماما از جنس خرید هستند، البته چرا در قسمت bid هم حجم بالای فروشنده می بینم، چون اینها سفارشات aggressive نیستند و در واقع limit order های تنظیم شده هستند که توسط بازیگران اصلی تنظیم شده اند.
ورود شخصی من ۴۰۲۵
شرحی از پدیده جذب در فوت پرینت:
در تصویر بالا مشخص هستش که قیمت در حال نزدیک شدن به یک مقاومت می باشد که در فوت پرینت دو کندل آخر، که به ناحیه مقاومت برخورد کرده اند ما در سه سفارش آخر هر کندل حجم بزرگی را در هر دو سمت ask و bid یعنی خریدار و فروشنده می بینم که این همراه شده با دلتای نزدیک به صفر که یعنی ما بزودی با یک تغییر مسیر مواجه خواهیم بود. که در کندل بعدی کامل تائید شده است.
درود
کندل امروز بالای محدوده ۴۲۸۵ بسته نمیشه.