فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

و هم اکنون طلا در سقف رنج
میریزه یا میره بالا همچنان بنظره شما

دوستان گرامی

پیش از این در همین موضوع، هشدارهای لازم در خصوص ضرورت رعایت چارچوب گفتگو و پرهیز از مباحث خارج از موضوع مطرح و اعلام شده بود که پیام‌های نامرتبط حذف خواهند شد. با وجود این، به دلیل تداوم بحث‌های حاشیه‌ای، ناچار به حذف مجدد پیام‌های غیرمرتبط شدیم.

تاکید می‌کنیم در صورت تکرار و بی‌توجهی به این تذکر، مدیریت ناگزیر خواهد بود محدودیت‌های دسترسی موقت یا دائم را برای کاربران خاطی در این موضوع اعمال کند.

همچنین یادآور می‌شویم بهترین روش برای مقابله با پیام‌های حاشیه‌ساز، صرفاً گزارش (Flag) کردن آن‌هاست. پاسخ دادن به این‌گونه پیام‌ها تنها به تنش‌ها دامن می‌زند و فرآیند شناسایی فرد خاطی را دشوارتر می‌کند.

از همراهی و همکاری شما در حفظ نظم و کیفیت گفتگوها سپاسگزاریم.

اینجوری خلاصه… :wink:

طلا بازم می‌ره بالاتر رفقا، اگر سل می‌گیرید تی‌پی رو کوچیک بذارید!

من چندوقت یه‌بار به عنوان چالش و البته تفریح، با یه اکانت با بالانس خیلی کم ترید می‌کنم و رشدش می‌دم!

از حساب صد دلاری شروع کردم و هربار بالانس رو کمتر کردم! آخرین بار حساب ۱۵ دلاری رو‌ رسوندم به ۲۳۰ دلار :sweat_smile:

این‌بار دیگه با بالانس سه‌ دلار استارت زدم!! :joy::alien:

ساعت ۱۰ به وقت خودمون ( ۹:۳۰ به وقت بروکر) اولین پوزیشن رو باز کردم و ۴۵ دقیقه بعد رسوندمش به ۲۳ دلار!

بسیار سخت ولی خیلی جذاب بود! :smiling_face_with_sunglasses:

اینم همه‌ی پوزیشن‌هایی که باز کردم:

اینم آخرین پوزیشن که براش ده‌پیپ استاپ (یک‌دلار) گذاشتم و با ۷۰ پیپ پروفیت بستمش و بالانس حساب هم درنهایت شد ۳۶ دلار :pinched_fingers:t4:

من منتظر 4188 واسه خریدم

تحلیل شخصی

تاییدیه ورود

فول تارگت شد

سیو سود شد و الباقی ریسک فری شد برای تارگت های بالاتر 4240

آپدیت نتیجه

ریوارد بالای 5 تا این لحظه

آپدیت

ریوارد 10

نتیجه : فول تارگت

طبق تحلیل رفت بالاتر :check_mark:

پوزیشن بسته شد

موفق و پرسود باشید

یه فروش با حد ضرر 50 پیپ زدم

تحلیل شخصی میباشد

علت ورود اوردربلاک بسیار معتبر استفاده نشده در تایم بالا که با برخورد به اون حتما واکنش نشون میده ( فست اسکلپ )

نتیجه :slight_smile:

ریوارد 2 رو هم داد و متاسفانه برگشت و استاپ زد

پایان ترید امروز - موفق باشید

اگه بخوام تو این مومنتوم صعودی دوتا نقطه‌ورود سل بدم می‌گم: ۴۳۱۵.۳۴ و ۴۳۴۷.۷۱

یه اصلاح هم محدوده‌ی ۴۲۶۰ داریم…

به همین دقت و زیبایی:

از نقطه 4046 دیروز من ورود به معامله بای کردم و نتونستم جلو خدم بگیرم و همون دیروز بستم اگر توکل کرده بودم 2000پیپ الان معامله ام تو سود بود حیف شد این هفته عجب فرصتی بود یه قدرت صعودی گرفت

تا الان ۲۶۰ پیپ ریخته از عددی که دادم!

به به دیر متوجه شدم وگرنه میگرفتم

آقای مقصودی شما این نقطه ورود رو چگونه حساب کردین

چون من فقط این نقطه در کندل روزانه و اودر بلاک حدود 40 روز قبل میبینم که واکنش داده و درتایم های کوچک همه اوردربلاک ها رو زد و احتمال میدم شاید از همین نقطه که دادین اصلاح عمیق داشته باشه مثلا حدود 2 درصد

این دیدگاه من هس که تو گذشته بازار میگردم دنبال دلیل

شما میشه توضیح بدین چچیطوری نقطه ورود ها حساب میکنید بخخصوص این نقطه که اعتبار بسیار زیادی داره چون درتایم های بالا تایید میکنه که آخر روند این هفته هس شاید دیگه بالا نره و فقط اصلاح داشته باشیم تا پایان هفته البته در تایم های پایین تر اوضاع یه کم آشفته ممکنه بشه

دقیقااگر از سایه نوک کندل روزانه امروز یه خط به اوردربلاک 40 روز قبل بکشیم مماس با سایه اون هس اوردبلاک 40 روز قبل رو تاچ کرد 4266 که سایه هم هس احتمالا مقاومت میشه 4200 و بعدش واکنش برگشت نشون داد خیلی خوب پیداش کردی

اگربرگرده به نقطه اصلاح و به فیبو واکنش بده من معامله فروش باز میکنم