فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

آره اونجاها رو ببینه که خیلی جذابه؛ ولی احتمال می‌دم از قبلش بریزه!

@user_43873131

عرض کردم! جایی که از نظر روانی همه روش سل یا بای می‌گیرن، قطعا هانت می‌شه:

بنده سعی کردم کاملا با احترام و دوستانه بحث رو پیش ببرم با اینکه میدونستم خلاف انتظاراتم پیش میره,
بلاخره هرکسی نظری داره.
اگر بنده میخواستم از روی حسادت به شما بزرگوار توهین کنم , بحث شدت نیاز شما به توجه رو پیش میکشیدم نه قوانین کاملا قابل مفهوم کامیونیتی!
انشالله که اگر ناراحتی پیش اومده من رو میبخشید.

حتما امتحان میکنم .

@aira چیکار باید کرد؟

سلام به هر دو دوست عزیز در این تاپیک طلای جهانی.

بگذارید به‌عنوان یک ناظر بی‌طرف کمی جمع‌بندی کنم:

مسئله اصلی: این بحث از نقد یک تحلیل به «انتقاد از رفتار» تبدیل شده و هر دو طرف احساس می‌کنند حق با آنهاست. این اتفاق کاملاً طبیعی و حتی رایج در هر جامعه‌ای است.

نکات قابل تأمل:

1. نقد محتوا حق همه است. هر کسی می‌تواند تحلیل یا رفتار شما را نقد کند؛ اما لحن و ادبیات مهم‌ترین بخش است. اگر لحن احترام‌آمیز باشد، بحث به گفت‌وگو تبدیل می‌شود نه جنگ.

2. تکرار بحث‌های تکراری بی‌نتیجه است. این گفت‌وگو الان بیش از هر چیزی یک «چرخه تکراری» است که انرژی هر دو طرف را می‌گیرد و چیزی به هیچ‌کدام اضافه نمی‌کند.

3. قانون طلایی: در جوامع آنلاین، اگر بحث از موضوع (تحلیل طلا) به افراد تبدیل شود، بهترین کار توقف است. هر دو طرف می‌توانند نظر خود را داشته باشند، ولی ادامه‌دادن این چرخه فقط تاپیک را شلوغ می‌کند.

پیشنهاد من:

• اگر انتقادی هست، در حد یک پیام کوتاه و محترمانه بیان کنید و تمام.
  • روی تحلیل و بازار تمرکز کنید، نه رفتار یکدیگر.
  • اگر حوصله ندارید، اسکرول کنید یا تاپیک را ترک کنید. هیچ‌کس ملزم به پاسخ‌دادن به همه نیست.

هر دو نفر تحلیل‌های مفیدی در تاپیک ارائه داده‌اید. ارزش این تاپیک در تحلیل‌های قیمتی است، نه بحث‌های شخصی. :folded_hands:

نقطه ورود اول

فول تارگت ریوارد ۲

من ۴۱۰۲ رو با پنجاه پیپ استاپ، یک‌به‌دو وارد شدم و تی‌پی رو روی ۴۰۹۲ ست کردم و دقیق ۱۰۰ پیپ رو داد و ازونجا برگشت:

جناب مقصودی عزیز به نظرت تا اوردربلاک پایین احتمال نداره بیاد؟

طبق محدوده اوردربلاک

ورود دوم با ریوارد ۲/۵

استاپ شد این پوزیشن / ۳۰ پیپ

آخرین ترید امشب بر اساس fvg اعتبار b

شب همه دوستان خوش

موفق و پرسود باشید

نتیجه ( فول تارگت )

داداش کارت درسته و مطمئنا داری به بچه ها کمک میکنی در جهت تحلیلهای درست و ورودهای دقیق تر

:folded_hands:

خلاف روند نباید به هیچ عنوان معامله گرفت

رنج طلا شکسته تو تایم پنج دقیقه و من سلر شدم همین معامله هم زده شده سطح رنج هم کشیدم با نشون دادن کندل شکست همین و ریوارد هم زیاد گرفتم ریوارد دو کنترل کنید چهار نیم آخرشه دیگه همین ولی ریوارد اصلی ۲ هست

با رعایت معامله باز شده چه استاپ چه تیپی اطلاع میدم بهتون ولی احتمال سل زیاده بنظرم تو تصویر خط زرد انداختم رسید اونجا مدیریت کنید

معامله استاپ شد و اتمام امروز

کمی زود زد استاپ رو ولی معامله دروست بود و همین

امروز استاپ رو با اسپرد زد:joy:تصویر رو نگاه :joy:

:joy:از اینجا هم میریزه باور کنید :joy:و منم فقط نگاه میکنم :joy:

خط حمایت اول که لانگ گرفتم و فول تی پی شد

خط حمایت دوم پایین که مشخص کرده بودم و دیگه رفتم خوابیدم و بیخیال شدم و اومدم دیدم چه پوریشنی داده بود :joy: