فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این مدل تحلیل اصلا درست نیست

شما چطور چنددددددددددددددددین روز و میایی تو مثلث جا میکنی

من پوزیشن روی بیت‌کوین داشتم که بیش از یک‌ماه نگهش داشتم!

موضوع اینه که شما طبق تحلیل سوئینگ پوزیشن‌تون رو باز کرده‌باشید، یا اسکلپ!

مارکت تریدینگ رنجه این جمله غلطه کلا

در یک تایم فریم ممکنه رنج باشه در تایم پایین تر روند عالی ببینی

بله عالیه واقعا

اینکه ادم به این درجه برسه فوق العاده هست و تبریک میگم بهتون بابت رسیدن به این درجه از نظره روانشناسی ترید و علم به کاری که انجام میدین

تایم فریم دیلی
چهارساعته هم همینه
یک ساعته سگ میزنه شغال میرقصه
پنج دقیقه ایی هم که نگ برات

۴۱۰۲ و ۴۱۱۶ برای سل می ارزه!

شما فقط واکنش‌ها رو به کف و سقفی که از چندین‌روز پیش مشخص کردم ببینید:

مراقب اسپایک های سعودی طلا باشید دوستان, امروز مدام اخبار احتمال توافق میاد

دوست عزیز، حس می‌کنم نوسان‌های شدید بازار در این چند ساعت اخیر شما رو آزرده. متاسفم که چنین احساسی دارید.

شاید این نوسان‌ها مربوط به این خبرهای پی‌ در پی باشه: قطر‌«متن/ادبیات پیش‌نویس قرارداد ایران -آمریکا آماده است» ( ۱۴:۱۹)، وزیر خزانه‌داری آمریکا «سه‌شنبه یا چهارشنبه قرارداد [بازگردن] تنگهٔ هرمز بسته می‌شه» (۱۵:۱۵) و العربیه از قول یک منبع بلندپایه «به زودی اعلامی رسمی در مورد بازگشایی تنگهٔ هرمز خواهیم داشت» (۱۶:۵۲). این خبرها باعث ریزش قابل ملاحظهٔ قیمت نفت شدند که فشار خیزشی قابل ملاحظه ای می‌یاره روی طلا. در حالی که روند اصلی طلا ریزشی بوده. تعارض این دو فشار شاید علت نوسان‌هایی بوده که شاهدش بودیم.

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

از دید من حرکت چارت کاملاااا تکنیکالی بود و برای ریزشِ بیشتر می‌بایست نقدینگی‌های بالا رو جمع کنه، طبق روال همیشگی!

بله هفته سختی رو دارم میگذرونم

از قدیم گفتن «یه سیب رو هوا یندازی تا بیاد زمین هزار چرخ می‌خوره» . هیچ آدمی نمی‌دونه به طور قطع تا دو دقیقه دیگه زنده‌س یا نه- و متاسفانه این روزا خیلی از هموطنای ما این موضوع رو با گوشت و خون خودشون و عزیزان‌شون حس کردن.

شاید بد نباشه به نیمهٔ پر لیوان هم نگاهی بکنیم. توافق ایران و آمریکا- اگه عملی بشه و دوام بیاره- شاید خبر بدی نباشه. غیر از رفع خطر بمب و موشک از سر میلیون‌ها ایرانی- که چیز کمی نیست، اگر بخوایم بگیم برای من معامله‌گر نوعی چه فایدهٔ خاصی داره شاید اولی‌ش این باشه که احتمال قطع ناگهانی اینترنت و گرفتار شدن به عذابی که یک بار همه کشیدن رو کم می‌کنه.

امیدوارم هر چه زودتر این مشکل‌ها رو پشت سر بگذارید و باز خوش و سلامت مشغول کار و زندگی‌تون بشید.

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

دقیقا مردم نازنینی داریم، امیدوارم مشکلات هممون یکدفعه حل و فصل بشه

برادر حالا اینقدرم تعریف لازم نیستا :sweat_smile:

دوستان عزیز اگه قیمت پایین اومد محدوده خطوط سبز و جهت خرید در نظر داشته باشید

تحلیل شخصی

محدوده 4090 اگه تایید ببینم وارد پوزیشن سل میشم

دنبال پوزیشن سل هستی ۲ خطوط قرمز بالا رو مد نظر داشته باش

زیادی واضحه و خیلیا اونجا منتظر سل هستن و این یعنی استاپ‌های زیادی بالاشه که بهترین تارگت برای بازیگردان‌های اصلیه؛

جسارت نباشه ولی پیشنهاد می‌کنم اگر هم برحسب ستاپ‌تون حتما باید وارد شید، تی‌پی رو کوچیک بذارید ترجیحا!

شما انقدر دقیق تحلیل کنی من تعظیم می‌کنم جلوتون!

تا تایید نگیرم وارد پوزیشن نمیشم چون محدوده ی اصلی به نظر من 4120 هستش