فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

استاپ شد اتمام معامله امروز

دوستان عزیز به نظرتون این اندیکاتور میتونه تو تحلیلها و ورودتون کمک کنه ؟

ممنون میشم نظرتون و بدید

نظرم من اینه کمکی نمیکنه و در آیند فقط باعث ضرر تو حسابت میشه برای ورود سیستم باید ترکیبی از تحلیل و کندل ها باشه بهتره هم استاپ ریز میده هم ریوارد های بزرگ میده بهت که اونم خودت میتونی دروست کنی یا میتونی از تریدر های سوده بخری بنظرم نیازی به خرید نیست هم البروکس هم مایکل تو اينترنت سرچ کنی هست البته اگه بتونی اجرا کنی دروست اونو به سود مداوم هم میرسی

به نظر میاد طلا یه ریزشی داشته باشه

سلام.به نظر من اصلا اینا نیاز نیست.جز شلوغ کردن چارت هیچ کارایی نداره
کمترین و بیشتر رو به عنوان حمایت و مقاومت میخوای نظر بگیری با یه خط ساده هم میتونی انجام بدی

منم این فشردگی رو دارم
باید منتظر باشیم در کدوم جهت حرکت می کنه
به نظرم بخواد بریزه همین اخرین بالا باید باشه که زده
اگر بریزه خطوط قرمز TP های من هستن

123 Fractal Trading Theory

1

2

3

Semaphore-Theory-Skip-123-Dark-Animation

5

6

7

8

اینم یه سود شیرین😊

به روز رسانی وضعیت معامله و تحلیل. در این نوشته همه جا «بازی بازار» به معنای خاص power of three است .

در تایم ۵ دقیقه نفت که با بالاگرفتن تنش‌ها در خلیج فارس به طور چشمگیری بالا رفته بود با پست ترامپ مبنی بر انصراف از حمله گسترده به ایران و شروع مذاکرات مسقتیم از دوشنبه (۶:۴۰ بامداد یکشنبه) ریزش قابل ملاحظه‌ای داشت که باعث فشار خیزشی روی طلا شد. با خبر اعلام سخنگوی وزارت خارجهٔ ایران مبنی در جریان نبودن هیچ مذاکره مستقیمی با آمریکا (۱۰:۴۸ دوشنبه) نفت دوباره خیزشی شد، با برگشت‌های محدود مقطعی، که فشار ریزشی روی طلا می‌یاره. شاخص دلار که پس از اعلام نرخ بهره و نشست خبری fomc ریزشی شده بود با پست ترامپ با شیب ملایم و برگشت‌های محدود مقطعی، خیزشی شد که اون هم باعث فشار ریزشی روی طلا می‌شه.

بعد از ظهر جمعهٔ پیش بازی بازار با گذر از مرحله‌های انباشت و بازی دادن به ترتیب حدود ۱۳:۰۵ و ۱۴:۴۰ و - برای خبر با اهمیت بالا PMI (ساعت ۱۷:۱۵) و چند خبر با اهمیت متوسط (۱۷:۳۰) ظاهرا در مرحلهٔ پخش (۱۷:۲۰) خیزش قابل ملاحظهٔ طلا رو ایجاد کرد.

دوشنبه بازی‌های پشت‌سرهم بازار قبل از باز شدن هر بازار عمده را داشتیم ظاهرا برای به چنگ آوردن دست‌کم بخشی از سود بازار قبلی . مرحلهٔ انباشت بازی بازار آسیایی از حدود ۲۱:۳۵ جمعه شروع شد و در بازار لندن دو بازی کم‌ دامنه‌تر هم داشتیم. مرحله‌های این بازی‌ها در نمودار تایم ۵ دقیقه نشان داده شده. مرحلهٔ پخشِ قبل از شروع بازار نیویورک، در مرحلهٔ بازی دادن (manipulation) خبرهای ساعت ۱۷:۳۰ ادغام‌شد. بازی خبرهای ۱۷:۳۰ - خبر با اهمیت بالای pmi و سه خبر با اهمیت متوسط دیگر- در مرحلهٔ پخش خیزش قابل ملاحظهٔ قیمت را داد. بازی بازار قبل و بعد از خبر با اهمیت متوسط ساعت ۲۱:۳۰ (شروع مرحله‌های انباشت، بازی‌دادن و پخش به ترتیب حدودا ۱۹:۱۰، ۲۰:۰۵ و ۲۱:۳۰) هم در مرحلهٔ پخش خیزش قابل ملاحظهٔ خبر را داد.

بازی ماقبل آخر دیشب بازار مثال بارز درآوردن نقدینگی از چنگ (liquidity grab) [معامله‌گرانی که متوجه بازی بازار نبودند] بود. قیمت تا حدود ۴۰۳۵ پایین آمده، برگشت کوتاهی (۳۰۰ پیپ) تا ۴۰۳۸ برای فریب/بازی دادن بیشتر، بعد تا نزدیکی ۴۰۲۹ پایین آمد و بازی دادن را کامل کرد. سپس دوباره خیزشی شد و حرکت اصلی ناشی از خبر‌های ساعت ۱۷:۳۰ را ادامه داد.

قیمت در تایم ۴ ساعته به نظر مثلثی می‌رسید . برای طولانی نشدن این پست باقی موردها را در پست بعدی می‌آورم.

معامله همچنان باز است. برحسب شرایط و به روز کردن‌های تحلیلم ممکن است آن را در برداشت‌های میانی یا با trailing stop پیش از کامل شدن ببندم.

==============
پی‌نوشت: در تایم ۴ ساعته به نظر می‌رسد قیمت در حال خروج کامل از مثلث است و در حال حاضر به نظر ریزشی می‌رسد.

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

قیمت بین دو محدوده که تو تصویر مشخص کردم در نوسانه اگه به محدوده ی بالا برسه و نتونه اونو بشکونه فروشنده ام و اگه به محدوده ی پایین برسه و نتونه که ازش رد بشه خریدارم

برای طولانی نشدن پست قبلی دنباله‌ش رو اینجا آوردم.

سود معامله (مجموع سود زیرمعامله‌ها) برداشت‌های میانی در روزهای جمعه و دوشنبه ۲۳،۲۰۳ پیپ پایه (۱۰،۲۹۴ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم معامله) که مجموع سود معامله رو تا آخر دوشنبه به ۶۷،۰۷۷ پیپ پایه ( ۲۶،۳۱۱ پیپ ساده)‌ رسوند.

معامله همچنان باز است. برحسب شرایط و به روز کردن‌های تحلیلم ممکن است آن را در برداشت‌های میانی یا با trailing stop پیش از کامل شدن ببندم.

==============
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

این پوزیشن ۵۰۰ پیپ سود داد! (یک به ۱۰) :alien::pinched_fingers:t4:

چگونه با تیک پرافیت سریع، اعصاب و روان خود را در بوته آزمایش قرار دهیم؟

تحلیل نیست که، خداست :pinched_fingers:t4::sweat_smile::smiling_face_with_sunglasses:

از لحاظ زیبایی نقطه ورود و خروج

بازار باشه :money_mouth_face:

البته اینکه یه فردا این تایم زیاد پوزیشن و باز نگه داره از نظره روانی کمتر کسی میتونه و اصولا روی حساب های دمو

چقدر چارتت قشنگه

دقیقا همینطوره و در تایم پایین تر هم مجدد تریدینگ رنج هست دیشب که به کف خورد و صعودی شد و امروز هم به سقف

این سیگنال بسیار تمیز بود! نقطه‌ی ورود و استاپ اعلام شد، تارگت حرکت صعودی رو هم قبلا داده‌بودم!

۶۰۰ پیپ سود!

R:R 1:12

چهل روزه مارکت توی تریدینگ رنجه