فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اگر توی تایم‌فریم پنج‌دقیقه به‌صورت کارکتیو (با اپروچ اصطلاحی) بره بالا، به نظرم حدفاصل ۴۰۶۵ تا ۴۰۶۹ برای سل می‌ارزه بازم!

برای جلوگیری از طولانی شدن پست قبلی، به روز رسانی را اینجا آوردم. برداشت میانی. میزان سود (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۱۷،۸۰۲ پیپ پایه (۶،۸۷۸ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم معامله). معامله همچنان باز است. برحسب شرایط و با به روز‌ شدن‌های تحلیلم ممکن است آن را در برداشت‌های میانی یا با trailing stop پیش از کامل شدن ببندم.

==========================
پی‌نوشت: دوستان اگر تلفظ صحیح کلمه‌ای در انگلیسی رو نمی‌دونید با یه جستجوی ساده در اینترنت می‌شه پیداش کرد هم صوتی و هم به صورت نمادی (IPA).

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

یه سود شیرین

۴۰۶۹ که گفتم هم با ده‌پیپ درادان، ۵۵ پیپ رفت توی سود! :alien:

بیشترین لذتی که بلد بودن ترید برام داره، اینه که بعد از دیدن نتایجم، به افرادی که بهم خندیدن، از ته دل می‌تونم بخندم! :joy:

امروز سعی کردم بیشتر اینجا وقت بذارم، تا دیگه حرف زیادی درخصوص نتایج باقی نمونه! عملا براتون حرکات چارت رو گزارش کردم! :smiling_face_with_sunglasses:

بعضیا خندیدن، و من حق می‌دم بهشون! چون تو اوج تصورات‌شون هم باور ندارن می‌شه اینجوری ترید کرد. :wink:

صبح بخیر. ظاهرا بعد از ریزش ۱/۹ درصدی طلا تا ۴۰۴‍۱، بازی بازار - به معنای خاص power of three- شروع و با گذر از مرحلهٔ‌ انباشت (accumulation) - شروع حدود ۲۳:۳۰ دیشب و مرحلهٔ بازی دادن (manipulation) -شروع حدود ۲۳:۵۰ دقیقهٔ دیشب، حدود ۲:۳۰ بامداد امروز با رسیدن به مرحلهٔ پخش (distribution) به روند اصلی ریزشی برگشت.

این بازی بازار مثال بارزِ(textbook example) درآوردن نقدینگی از چنگِ (liquidity grab) [معامله‌گرهایی که بازی بازار را متوجه نشدند] بود . بازی بازار با شروع مرحلهٔ انباشت از سطح ۶۸/۱٪ (۴۰۴۱) فیبوناچیِ خیزش دیروز بازار (از ۳۹۹۵ تا ۴۱۱۶) ، در مرحلهٔ بازی دادن (manipulation) سطح بعدی ۳۸/۲٪ در ۴۰۶۹ [۵۰٪ در واقع جزء نسبت‌های دنبالهٔ فیبوناچی نیست]و حتی- شاید برای محکم کاری- سطح فرعی بعدی ۲۳/۶۹٪ درصد (۴۰۸۷) را هم کامل رد کردو حدود ۱۳۰۰ پیپ بالاتر در نزدیکی سطح مقاومت روانشناختی ۴۱۰۰ با شروع مرحلهٔ پخش به روند اصلی ریزشی برگشت که تا حالا ادامه دارد.

نصیب من از این مرحله برداشت میانی بعدی با سود کل (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۸،۷۸۴ پیپ پایه (۳،۸۷۲ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم) بود. با احتساب برداشت میانی قبلی تا اینجا برداشت سود این معامله ۲۶،۵۸۶ پیپ پایه (۱۰،۷۵۰ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم معامله) بوده.

معامله همچنان باز است. برحسب شرایط و به روز کردن‌های تحلیلم ممکن است آن را در برداشت‌های میانی یا با trailing stop پیش از کامل شدن ببندم.

==============

پی‌نوشت: هر پیپ در نماد xauusd برابر ۰/۰۱ دلار حرکت در قیمت است. ۱ دلار حرکت ۱۰۰ پیپ، ۱۰ دلار ۱۰۰۰ پیپ و ۱۰۰ دلار ۱۰۰۰۰ پیپ‌ه. شاید آموزش رایگان سایت ایران بروکر م جای خوبی برای آموزش مفهوم‌های پایه باشه.

==============

برای طولانی نشدن پست قبلی به روز رسانی را اینجا آوردم. برداشت میانی بعدی با سود کل (مجموع سود زیرمعامله‌ها) ۸،۲۳۵ پیپ پایه (۲،۴۵۰ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم معامله) که سود امروز این معامله را به ۱۷،۳۷۱ پیپ پایه (۶۶۷۴ پیپ ساده)‌ و سود کل معامله را به ۳۴،۸۲۱ پیپ پایه (۱۳،۲۰۰ پیپ ساده)‌ رساند.

معامله همچنان باز است. برحسب شرایط و به روز کردن‌های تحلیلم ممکن است آن را در برداشت‌های میانی یا با trailing stop پیش از کامل شدن ببندم.

=================

۴۰۴۵.۴۵ رو ببینه برای سل مناسبه!

بررسی جدید

در تایم ۵ دقیقه با استراتژی خطوط ema & ma و مکدی

دوستان تو این ۲ روز که تست کردم وین ریت بالایی داشته و همچنان دارم روی این استراتژی کار میکنم نقاط مطمین ورود و بهینه رو بدست بیارم و کمترین باگ و داشته باشم :folded_hands:

این پوزیشن در نقطه ورود سیگنال خروجی داده و ریسکی شد و از اعتبار خارج شد

دوستای عزیز هر پوزیشن که ورود می‌زنیم قرار نیست به سود منجر شده و بعضی مواقع پوزیشن فیلد میشه و مهم اینه منجر به ضرر نشه

به هر حال بنده هم دارم این مورد و بررسی میکنم و با شما عزیزان به اشتراک می‌زارم و ممنون که تحمل میکنید :folded_hands:

مشکل کارم در این لحظه که سیگنال فروش داده شد و ریسک نکردم این بود که محدوده حمایتی و توجه نکردم و اگه دقت بیشتری داشتم به این محدوده باید پای پوزیشن می‌موندم

کلا روند اصلی سله و به سمته کف قبلی میره احتمالا امروز

نقطه‌ورودم رو دوست نداشتم ولی بازم ۹۰ پیپ داد!

دوستان عزیز این سیگنال فول تارگت شد اما از اونجایی که بین روند سیگنال فروش یه لحظه صادر شد و مبنا رو گذاشتم بر اینکه ریسک نکنم عرض کردم و می‌بینید که …

موفق و پرسود باشید

دیگه راجع به این استراتژی هیچ پستی گذاشته نمیشه

ممنونم از همه عزیزان

در تایم ۵ دقیقه،ظاهرا بازی جدید بازار - به معنای خاص power of three- با گذر از مرحلهٔ‌ انباشت (شروع حدود ۹:۰۵) و بازی دادن (شروع حدود ۱۰:۱۰) حدود ۱۱:۲۵ به مرحلهٔ پخش- این بار خیزشی- رسید که قیمت را تا کمی بالاتر از سطح ۳۸/۲ ٪ فیبوناچی (۴۰۷۰) بالا برد. با توجه به خبرهای مهم ساعت ۱۶:۰۰ احتمال بازی بازار- به معنای خاص power of three- با نزدیک‌تر شدن به این خبرها می‌رود. در تایم ۴ ساعته، قیمت همچنان در کانال مثلثی ریزشی به نظر می‌رسد.

سود برداشت‌‌‌های میانی (مجموع زیر معامله‌ها) از به‌روز رسانی قبلی تا به حال، ۹،۰۵۳ پیپ پایه (۲،۸۱۷ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن اثر حجم معامله) بود که مجموع سود امروز را به ۲۶،۴۲۴ پیپ پایه (۹،۴۹۱ پیپ ساده) و کل سود معامله را به ۴۳،۸۷۴ پیپ پایه (۱۶،۰۱۷ پیپ ساده)‌ رسوند.

==============

یه پوزیشن short این ناحیه باز کردم

یه قیمت برای سل از الان پندینگ گذاشتم؛

چارت ازش خیلی فاصله داره فعلا، ولی دیدگاهم اینه که اگر تا اونجا بره واکنش جذابی می‌ده و حداقل ۲۵۰ پیپ ازش می‌ریزه!

گفتم با شما هم به اشتراک بذارم:

۴۱۷۴

به نظر من تا 3965 هم می‌آمد نباید تعجب میکردیم، چون یک ریجکشن بسیار قوی در 17جولای رخ داده. که می‌تونه یک ساپورت قوی باشه.

می‌شه کمی توضیح بدید جناب طاهرخانی؟

یکی از جاهایی که من خیلی علاقه به ورود دارم ریجکشن های قوی هستش، که در 17 جولای این ریجکشن رو داریم و من منتظر پولبک به این نقطه هستم.

البته 4112 هم برای امروز یک ریجکشن قوی از دوشنبه داشت که دو بار مقاومت زده تا حالا.

عدد 4174 هم ریجکشن قوی در 6 جولای داده. و با پندینگ شما موافقم فقط شاید طول بکشه چون مقاومت‌های زیادی روبروی قیمت هستش.

باز هم از 4112 عکس العمل گرفت.

از 4112 تا 4099 حرکت کرده.