فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان نظرتون در مورد طلا چیه؟ من طلا رو ریزشی میبینم

بنظره من ریزشی هست و کف میشکنه

در همین تصویر که از ابتدای نیویورک هستش حداقل 6 ترید کامل و با دلیل و منطق مقاومت 4112 و برخورد به vwap sd1 رو میتونید ببینید و امیدوارم که تریدها رو دوستان زده باشند البته. هم سل و هم بای

راجب تحلیل طلا ساختاری سل بیشترین پتانسیل رو داره تایم های بالا هم سل رو تاید میکنه تایم پاین هم یه تاید ساختار بعد برخورد به ناحیه به خودش گرفته که از اون واسه ورود استفاده می‌کنیم قیمت هم داخل سایکل یک ساعت هست تصویر معامله هم گذاشتم سعی کردم سیستم ورود هم علامت بزارم

تایم پنج دقیقه هست تصویر ریوارد هم ۳نیم بگیرین رسید به ریوارد ۳کنترل کنید اونجا ساختار هست فعلا صبر میکنیم استاپ یا تیپی رو ببینیم همین

ممنون.نظر لطف شما ست داداش

بالاخره هرکسی با یک سبکی کار میکنه

مهم اینه بازی رو بلد باشه صرفا ن پول درآوردن…

این تو چ برنامه یا صرافی هست که شما کار میکنید؟!

طلا هنوز فاز صعودی خودش رو داره!

بیشتر دنبال نقدینگی هست با توجه به اخبار ها و جنگ

طلا دیدگاه هارو میاد تغییر میده الان اکثرا دیدگاه ریزشی هست

من دیدگاهم صعودی هست تا زمانی که اون کف 1 ساعته واسم شکسته بشه علنی

خیلی نقدینگی خوابیده اون زیر

اگر یکم بیشتر دقت کنیم هنوز موسسات وبانک ها وارد نشدن خیلی جالبه!!! اگر وارد میشدن طلا دیروز کاملا وارد صعود قیمت میشد… ی چیزی کمه… مارکت به سوخت نیاز داره واسه حرکت

ریوارد کامل رو داد فعلن

این هم از ۴۰۲۰ که عرض کردم:

و ۲۰۰ پیپ واکنش به ۴۰۲۰:

دید من کلا به بازار ریزشی هست و فکر نمیکنم سقف اصلی و بتونه بشکونه و همچین صرفا داره سقف های پایین تر هم میزنه

طلا که کله اخره هفته رو ریخته چجوری فاز صعودی داره حفظ میکنه

قسمت طلا همه اونجا منتشر میکنن شما هم میتونی اونجا منتشر کنی لازم نیست جدا تاپیک بزنی

به روال هر هفته میپردازیم به بک تست

درود استاد عزیز

ممنون که به اشتراک میذارین

به همین روشی که فکر میکنم نزدیک به روش شما باشه بنده هم نقاط زیر رو برای سل مدنظر دارم اما اعتمادی ندارم هنوز

4141

4174

4274

4404 ( تا 4408)

اگر نقاط رو بر اساس ستاپی مشخص کردید که توی تعداد مشخصی بک‌تست‌ و فورواردتست‌، برآیند مثبتی داشته، که مشخصا عدم اعتماد معنایی نداره؛ در غیر این‌صورت، قاعدتا نباید وارد شید!

درواقع مادامی که در تست ستاپ‌تون، به برآیند مثبت قابل قبولی نرسیدید، اصلا نباید در حساب ریِل ترید کنید!

تا وقتی خبر و جنگ نباشه میتونم به این سطوح فکر کنم اما با این اوضاع جنگ و نفت، با یورش قیمت فکر میکنم فقط زون 4404-4408 رو بهش اعتماد کنم

و به توصیه و راهنمایی دوستان مجبورم تا رسیدن قیمت به اون سطح به سطوح دیگه ای فکر نکنم

تمرین بسیار سختیه برام

البته این سطوح را برای تایید زون های قیمتی داینامیک استفاده میکنم

کلا از قبل اعتمادی به سطوح استاتیک نداشتم چون استاپم رو خیلی کوچیک میذارم :face_with_thermometer:

صبر چاشنیشه…

فعلا فرم صعودیش حفظ کرده از نظر من و سبک من

شاید تو سبک شما و دیگر دوستان نزولیه تایم یک ساعته به بالا

البته اینو هم بگم دیدگاه من فرم سویینگ رو داره! برای تایم یک ساعته به بالا

که میگم صعودیه…