البته تا ریوارد ۲رفت ولی ریوارد کف رنج بود صبر کردم و استاپ رو زد
فردا به دلیل کاری که دارم معامله ندارم ایشالا پس فردا جمعه رو میزنیم
به نظر من اونس احتمالا زیر 3800 رو ببینه و سپس روند نزولی تموم بشه
اوه، خبر فدرال رزرو داشتیم، چک نکردم ![]()
![]()
در تایم 5 دقیقه نشون داد بعداز خبر بازار چرخش صعودی داره در نتیجه صبر کنید بازار کار خودشو بکنه اروم بگیر
بعد اصلاحش تموم بشه بعد از اصلاح وارد قیمت بشین…
اما تایم یک ساعته
بازار همچنان در حال اصلاح امروز به ناحیه مهمی برخورد کرد و خبر اومدو جمعش کرد
الان شخصا منتظرم برا یک ساعته بازار اروم بگیره اگر صعودی بهم داد فردا یا هر موقع ی پوزیشن بلند مدت بگیرم یا سویینگ کنم
5 دقیقه هم ب همین منوال برا یک معامله روزانه
پس پیشنهاد میدم عجله نکنید…صبر کنید دقت کنید و آنگاه عمل کنید
این ترید یه نکتهی مهم داره که من طبق شهود و تجربهی مانیتور کردن چارت طی این سالها بهش رسیدم و دوست دارم با شما هم به اشتراک بذارم:
زمانی که مومنتوم شدید شد، چه هنگام خبر، چه غیر خبر، روی زونها و poi های طبق ستاپتون وارد نشید، چون هدف هانت استاپ هاست!
نقطهورود درست، میشه جایی که تمام fvg ها تا تایمفریم ۱۵ دقیقه هم پر شه، و به یک زون تمیز برسه:
نظرم کماکان روی ریزشه چون نقدینگیهای عالیای هانت شد، استاپهای زیادی هانت شد و fvg های بالا هم پر شد! تو فاز اول تا ۴۰۲۰ رو میاد بهنظرم!
من جسارت میکنم دوست عزیز
اما بازار..بازار پیش بینی نیست…
بنظرم صبر کنیم آروم بگیره الان کل دنیا منتظر این خبر و واکنش ب اون هستن
اگه تا ۴۰۹۵.۶۵ بره هم ریسک سل میکنم مجدد!
من پیشگویی نمیکنم، برحسب تحلیل و ستاپ باید پیشبینی کرد! و من با پندینگ وارد میشم پس باید تحلیل و پیشبینی کنم!
من با سبک شما اشنا نیستم
ببخش داداش. امیدوارم همیشه پر سود باشی و تنت سالم ![]()
نشست خبری fomc پس از اعلامیه آن شامل اعلام نرخ بهره را میتوانید زنده از اینجا ببنید. Kevin Warsh اولین بار است که به عنوان رئیس فدرال رزرو این جلسه را برگزار میکند. نیمهٔ دوم (پرسش و پاسخ) این نشست معمولا اهمیت ویژهای دارد. زمان رسمی جلسه حداکثر یک ساعت (۲۲:۰۰ تا ۲۳:۰۰ به وقت ایران) است.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
بزرگواری برادر؛ مشخصه بسیار باشعور و باسواد و کاربلد هستی! ![]()
پرسود باشی!
بازی بازار - به معنای خاص power of three- با گذر از مرحلهٔ انباشت (accumulation)، شروع حدود ۱۷:۲۰ و بازی دادن (manipulation) - شروع حدود ۱۸:۴۰- حدود ساعت ۲۲:۳۰ به مرحلهٔ پخش (distribution) رسید. طبق انتظار نرخ بهره ثابت ماند ولی یک نکتهٔ شاید مهم، مخالفت سه عضو از دوازده عضو با حق رای هیئت با این تصمیم بود که خواستار بالابردن نرخ بهره، ظاهرا به خاطر نگرانی از تورم بودند. Kevin Warsh در پاسخ پرسشی در همین مورد در کنفرانس خبر گفت «شکافی نیست. ما همه حرفهایهایی هستیم با دیدگاههای متفاوت».
معاملهٔ بعدی من. برحسب به روز کردن تحلیلهایم ممکن است معامله را قبل از کامل شدن یا با trailing stop ببندم. سطح روانشناختی (psychological level) ۴۰۰۰ میتواند مقاومت مهمی باشد.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)