دم شما گرم که عنوان میکنید ![]()
خوشحال میشم ازینکه منفعتی ایجاد بشه برای دوستان.
دم شما گرم که عنوان میکنید ![]()
خوشحال میشم ازینکه منفعتی ایجاد بشه برای دوستان.
دوستان گرامی.
با توجه به تذکراتی که قبلا هم در این تاپیک داده شده است، از این پس کلیه پیامهایی که بی ارتباط با موضوع تاپیک باشند حذف خواهند شد.
لطفا این موضوع را مدنظر داشته باشید.
ریوارد کامل رو داد ولی من همون ۳نیم خارج شدم فردا دوباره باز هستم
are mosbat baz shod
merciiiiiii ![]()
نظرت درمورد طلا چیه اماده ریزش تا 4034.10میشه؟؟؟
معامله هدف سود ششم را هم رد کرد و در حال حاضر در حال برگشت از ۴۰۱۱ است. مانند دیروز، در تایم ۵ دقیقه، امروز هم بازار لندن (۱۰:۳۰) و بازار نیویورک (۱۵:۳۰) برای به چنگ آوردن دستکم بخشی از سود بازار قبلی بازی - به معنی خاص power of three - انجام دادندکه در مرحلهء پخش (distribution)، به ترتیب حدود ۱۰:۴۵ و ۱۶:۲۵، هر دو به روند اصلی ریزشی برگشتند.
ساعت ۱۱:۱۱ خبر زلزلهٔ شدید (۷/۱ ریشتری) ژاپن و صدور هشدار سونامی باعث جهش ریزشی در شاخص دلار ، و به تبع فشار خیزشی روی طلا شد که به صورت جهش ناگهانی (spike)خیزشی در طلا دیده شد. با توجه به وزن ۱۳/۶ درصدی ین ژاپن در سبد ارز تعیین کنندهٔ شاخص دلار و اهمیت ساز و کار yen carry trading در اقتصاد آمریکا، اقتصاد آمریکا به ارزش ین، که خود تابع وضعیت اقتصاد ژاپن است، حساس است.
در ساعتهای ۱۵:۴۵ و ۱۶:۳۰ دو خبر با اهمیت متوسط داشتیم، که بازی بازار- به معنای خاص power of three- با بازی قبل از شروع بازار نیویورک (۱۵:۳۰) ادغام شد و در نهایت د حدود ساعت ۱۶:۲۵ مرحلهٔ پخش - در اینجا ریزش- رسیدیم که برای بار دوم هدف سود ششم معامله را رد کرد. در تایم ۴ ساعته طلا همچنان در کانال ریزشی است.
برای جلوگیری از طولانی شدن پست، سود معامله و ریز زیرمعاملههای معامله در پست بعدی آورده شد.
پینوشت: معامله با سود کامل بسته شد.
| ================= اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer) |
|---|
https://forum.iranbroker.net/t/xauusd/4063/12439?u=mahdi4
برای طولانی نشدن پست قبلی، دنبالهٔ مطلب در این پست آورده شد.
میزان سود فقط امروز معامله (مجموع سود زیرمعاملهها) تا اینجا ۲۹،۲۷۰ پیپ پایه ( ۱۱،۸۷۸ پیپ ساده- بدون لحاظ کردن حجم معامله).تفاوت قیمت ابتدایی و پایانی در معاملهها ۴۳۶۶ پیپ بود. یعنی سود کسب شده ۲/۷ برابر معاملهٔ سادهٔ ابتدا-تا-انتها بود. (بدون لحاظ کردن اثر حجم هر زیر معامله روی سود). این افزایش سود ناشی از افزایش حجمها و برداشتهای میانی بود.
پینوشت: من دو روز پیش در این پست با تحلیل ریزش طلا را تا حدود ۴۰۰۰ پیشبینی و بر اساس آن معامله باز کرده بودم - که با کمی تغییر معاملهٔ فعلی شد. دوستانی که نیاز به آموزش برای درک تحلیلها و نمودارها دارند، شاید دوست داشته باشند از تاپیک مرتبطتر «آموزش سبکها/استراتژیهای معاملهٔ طلا» استفاده کنند. پرسشهای کوتاه و مرتبط با موضوع تاپیک و تحلیل رو شاید بشه همینجا - درحد وقت و تمایل ارائهکننده تحلیل- جواب داد.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
این پوزیشن با یه استراتژی جدید داره بررسی میشه در تایم ۵ دقیقه رو حساب دمو دوستان — ۴ تا ترید قبلی که بررسی کردم بیش از ریوارد ۲ رو داد و این پنجمی ببینیم چی میشه ( حد سود و ضرر و فعلا ریوارد ۲ و به صورت پیشفرض در نظر گرفتم تا بهینه ترین و پیدا کنم و اما ظاهرا میشه تا کراس بعدی که ایجاد میشه همراهش بود ( اما به نظرم با قانون و مدیریت سرمایه بریم جلو بهتر باشه ) - اگه جواب بده رایگان در اختیار تمام عزیزان میزارم در یه تاپیک مخصوص استراتژی
این پنجمین مورد هست که امروز دارم بررسی میکنم
#نتیجه
بررسی پنجمین ترید ( ریوارد 2 )
نظرتون راجب امروز طلا چیه سله یا بای امروز ؟ بنظره خودم سل و کف رو میشکنه
سلام. خوشحالم که ظاهرا به نتیجهٔ مطلوب در معاملهتون رسیدید.
xauusdt (طلا برحسب ارز دیجیتال تتر) در بازار نظارت نشده (unregulated) معامله میشه و xauusd در بازار نظارت شده (regulated). تا جایی که من میدونم، به علت عمکرد نهادهای ناظر ، که در اولی وجود ندارند،ا ین بازارها الزاما از هم تبعیت نمیکنند. در این مورد خاص شاید بالا رفتن قیمت، که به فاصلهٔ کوتاهی به ریزش قابل ملاحظه تبدیل شد، ناشی از ساز و کار شناختهشدهٔ دیگهای بوده.
=================
شاید دوست داشته باشید نگاهی به این تحلیل طلا برای امروز بیاندازید.
=================
استاپ شد اتمام روز