فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

این پرشه خبری بود یا عادی بود؟

تحلیل با توجه به ساختار های تایم های پاین سل میده تو چند تایم هم شکست رنج داده و پولبک هم زده ما برای ادامه روند سل اضافه شدیم سیستم ورود هم اسپایک به روند هست با همخوانی چند تایم باهم و استاپ هم پشت روند همین تایم پنج دقیقه هم عکس کافیه احتمالن متوجه بشین منظور روند چیه و احتمال استاپ هم هست رو حساب اصلی هم هست

راجب ریوارد هم بگم دوتا جای مشکوک داریم ریوارد ۳ نیم و چهار نیم خودم کنترل میکنم اونجا چون اونجا حالت پولبک به رنج قبلی هست و احتمالاتی هست رخ بده

سه بازی پشت‌ سر هم بازار - به معنای خاص power of three- به ترتیب پیش از باز شدن بازارهای آسیایی، بازار لندن و بازار نیویورک دیروز برای به چنگ‌آوردن دست‌کم بخشی از سود بازار قبلی حداکثر قیمت طلا را بالا برد - در حالی که روند اصلی همچنان ریزشی ماند - و باعث شد معاملهٔ قبلی با trailing stop با سود بسته شود. برآیند اثر چهار خبر با اهمیت متوسط دوشنبه در ساعت ۱۶:۰۰ هم به ریزش طلا کمک کرد. تحلیل پست اصلی و تحلیل بعدی آن همچنان معتبرند. به نظر می‌رسد با وجود تلاش‌های رسانه‌ای مدام ترامپ و خبرهای احتمال توافق ایران و آمریکا، رسیدن نخست‌وزیر اسرائیل به واشنگتن و ملاقات او با ترامپ و مهمتر از آن شروع جلسهٔ fomc در روز سه‌شنبه شاید در حال حاضر وزن بیشتری داشته باشند. معاملهٔ جدید من، که همان معاملهٔ قبلی با قدری انتقال نقطهٔ ورود به بالا به علت سه بازی بازار گفته‌شده است همچنان باز است. در تایم ۵ دقیقه فاصله تا به حال فزایندهٔ دو moving average سطح مقاومت قابل ملاحظه‌ای به نظر می‌رسد. در تایم ۴ ساعته، طلا ظاهرا همچنان ریزشی است. برحسب شرایط و به روز کردن تحلیلم ممکن است در برداشت‌های میانی یا با trailing stop معامله را پیش از کامل شدن ببندم.

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

خرید در محدوده حمایتی تایم ۵ به ریوارد ۳

در صورت تاییدیه فروش در نقطه ریوارد برم واسه یه سل

نتیجه : فول تارگت

اندیکاتور تریدینگ-ویو

اندیکاتور Swift Algo

SWIFT ALGO.txt (46.5 کیلوبایت)

ناحیه خرید جهت بررسی

ناحیه اول که مشحص شده در صورت بسته شدن کندل 15 زیر ناحیه بررسی میشه و در صورت برگشت در ناحیه فعلی احتمال برگشت از همین ناحیه هستش

زیر ناحیه 15 دقیقه بسته شد - محدوده اول مورد بررسی قرار میگیره ( تحلیل شخصی )

دیروز وقتی چارت روی ۴۰۹۰ بود اینو نوشتم و این دوتا عزیزی که دیس‌لایک دادن رو دوست دارم :sweat_smile:

دم شما گرم که عنوان می‌کنید :raising_hands:t4:

خوشحال می‌شم ازینکه منفعتی ایجاد بشه برای دوستان.

یه ورود ریسکی با ریوارد 2 فست اسکلپ

نتیجه : فول تارگت

دوستان گرامی.
با توجه به تذکراتی که قبلا هم در این تاپیک داده شده است، از این پس کلیه پیام‌هایی که بی ارتباط با موضوع تاپیک باشند حذف خواهند شد.
لطفا این موضوع را مدنظر داشته باشید.

داداش ادمین… الان پیام خودتم که بی ارتباط با تاپیکه :winking_face_with_tongue:

واسه دلخوشی من یه تذکر هم به خودت بده…ندادی هم ندادیها… بن نکنی خواهشا :wink:

خواستم بگم… منم چک میکنم تاپیکو… هرچند که حرفی برای گفتن ندارم درکنار استادای عزیز

درحد شوخی با دوستان اعلام حضور میکنم… :red_apple:

ریوارد کامل رو داد ولی من همون ۳نیم خارج شدم فردا دوباره باز هستم