این پرشه خبری بود یا عادی بود؟
تحلیل با توجه به ساختار های تایم های پاین سل میده تو چند تایم هم شکست رنج داده و پولبک هم زده ما برای ادامه روند سل اضافه شدیم سیستم ورود هم اسپایک به روند هست با همخوانی چند تایم باهم و استاپ هم پشت روند همین تایم پنج دقیقه هم عکس کافیه احتمالن متوجه بشین منظور روند چیه و احتمال استاپ هم هست رو حساب اصلی هم هست
سه بازی پشت سر هم بازار - به معنای خاص power of three- به ترتیب پیش از باز شدن بازارهای آسیایی، بازار لندن و بازار نیویورک دیروز برای به چنگآوردن دستکم بخشی از سود بازار قبلی حداکثر قیمت طلا را بالا برد - در حالی که روند اصلی همچنان ریزشی ماند - و باعث شد معاملهٔ قبلی با trailing stop با سود بسته شود. برآیند اثر چهار خبر با اهمیت متوسط دوشنبه در ساعت ۱۶:۰۰ هم به ریزش طلا کمک کرد. تحلیل پست اصلی و تحلیل بعدی آن همچنان معتبرند. به نظر میرسد با وجود تلاشهای رسانهای مدام ترامپ و خبرهای احتمال توافق ایران و آمریکا، رسیدن نخستوزیر اسرائیل به واشنگتن و ملاقات او با ترامپ و مهمتر از آن شروع جلسهٔ fomc در روز سهشنبه شاید در حال حاضر وزن بیشتری داشته باشند. معاملهٔ جدید من، که همان معاملهٔ قبلی با قدری انتقال نقطهٔ ورود به بالا به علت سه بازی بازار گفتهشده است همچنان باز است. در تایم ۵ دقیقه فاصله تا به حال فزایندهٔ دو moving average سطح مقاومت قابل ملاحظهای به نظر میرسد. در تایم ۴ ساعته، طلا ظاهرا همچنان ریزشی است. برحسب شرایط و به روز کردن تحلیلم ممکن است در برداشتهای میانی یا با trailing stop معامله را پیش از کامل شدن ببندم.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
دم شما گرم که عنوان میکنید ![]()
خوشحال میشم ازینکه منفعتی ایجاد بشه برای دوستان.
دوستان گرامی.
با توجه به تذکراتی که قبلا هم در این تاپیک داده شده است، از این پس کلیه پیامهایی که بی ارتباط با موضوع تاپیک باشند حذف خواهند شد.
لطفا این موضوع را مدنظر داشته باشید.
داداش ادمین… الان پیام خودتم که بی ارتباط با تاپیکه ![]()
واسه دلخوشی من یه تذکر هم به خودت بده…ندادی هم ندادیها… بن نکنی خواهشا ![]()
خواستم بگم… منم چک میکنم تاپیکو… هرچند که حرفی برای گفتن ندارم درکنار استادای عزیز
درحد شوخی با دوستان اعلام حضور میکنم… ![]()
ریوارد کامل رو داد ولی من همون ۳نیم خارج شدم فردا دوباره باز هستم