محبت دارید برادر؛
باور کنید من بیدریغ اینجا تحلیل میذارم و قبلا هم خیلی بیشتر میذاشتم؛ اما انقدر کملطفی کردن که دیگه دلسرد شدم واقعا!
محبت دارید برادر؛
باور کنید من بیدریغ اینجا تحلیل میذارم و قبلا هم خیلی بیشتر میذاشتم؛ اما انقدر کملطفی کردن که دیگه دلسرد شدم واقعا!
دوست عزیز اهمیت ندی بهتره.
چندمین باره دار توضیح میدی در حالی که جواب مشخصه.
سودتو بکن برای خودت . پولتو در بیار زندگی بکن.
حرفای بقیه نباید برات مهم باشن ![]()
معاملهٔ بعدی من که در حال حاضر درگیر عبور از هدف سود چهارمه. علت/تحلیل: تشکیل flag چند گانه در تایم ۵ دقیقه و تشکیل flag در تایم ۴ ساعته. در حال حاضر سطح مقاومت متغیر ناشی از فاصلهٔ قابل ملاحظهٔ دو moving average در تایم ۴ ساعته میتونه مقاومت قوی باشه در مقابل برگشت قیمت. خبر با اهمیت متوسط ساعت ۱۶:۰۰ (initial jobless claims) هم اثر ریزشی داشت که مزید بر علت شد و به صورت یه ریزش قابل ملاحظه و جهشی در طلادیده شد. برحسب شرایط و تحلیلهای بعدی ممکنه معامله رو در برداشتهای میانی یا با trailing stop قبل از کامل شدن ببندم.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
بله و من این چند روز هیچ چیزه غیر عادی ای ندیدم فقط حرکت و سرعتش زیاد بوده وگرنه خلاف انتظار نبوده چیزه
قبل از حرکت بهتره تحلیل بزارید و علت حرکتی که اتفاق افتاده دیگه ارزشی پیدا نمیکنه این موارد ریوارد ها
دقیقا موافقم باهات سوال وقتی حل میشه اسان میشه
منظورت از هوش مصنوعی آیرا هست یا aNAHITA ?
هوش مصنوعیه دیگه..زبون بسته رو چکارش داری
اینهمه ادمین منت گذاشته هوش مصنوعی گذاشته واست داداش
بجای دستت درد نکنه دندونای آیرا رو میشمری ؟![]()
دوستان گرامی، با توجه به اینکه بحثهای حاشیهای در این تاپیک بیش از حد شده است، ناچاریم از این پس از ابزارهای مدریتور برای جریمه برای افرادی که بحثهای حاشیهای ایجاد میکنند استفاده کنیم.
از این پس افرادی که بحثهای حاشیهای را در تاپیک ادامه دهند و یا شروع کنند، برای زمان مشخصی سایلنت خواهند شد.
با تشکر از توجه شما.
سلام و درود جناب مقصودی
آقا من ازشما پوزش میخام بابت اشتباهی که خودم تو تحلیل خودم داشتم و دچار یک باگ ذهنی شده بودم و سر کلاف از دستم خارج شده بود که عرض کردم فروش دقت زیاد میخاد و نظر من محتاطانه شده بود .
امروز حدود یک ساعت قبل از تایپ این مطلب اشتباهم رو پیدا کردم و طبق فرمایش شما بازار حرکت غیر منطقی نداشت و روال درست خودشو رفت طبق عرضه تقاضای واقعی و موجود .
فقط اشتباه از من بود که ذهنمو دچار باگ محاسباتی کرده بود .
هم خریدتون تا بالای ۱۵۰ درست بوده و هم فروشتون تا ۲۳ حدودا
دستمریضاد .
ایول داری .
موفق و موید باشید .
دوتا سوال :
1- میشه درمورد این جریان نقدینگی بازار که میگین یه کم توضیح بدین؟
2- دست مریضاد یعنی چی ؟ کنایه ای چیزیه ؟ مثلا کنایه از " داداش خیلی دکتری اما دست نزن به مریضات؟ "![]()
اول اینکه شما به من نشون بده کجا گفتم جریان نقدینکی بازار تا بهت توضیح بدم
گفتم عرضه تقاضا .
دوم اینکه دستمریضاد یعنی سلامت باد .
مریضی به دستت نرساد ![]()
ارادتمندم برادر و درود بر صداقت و پذیرشتون ![]()
مرسی که پیام گذاشتید ![]()
پرسود باشید ![]()
صبح بخیر. با احترام به نظر دیگر دوستان، در پاسخ پرسشهاتون:
۱- نقدینگی/نقدشوندگی (liquidity) در اقتصاد، و به تبع معاملهگری (trade)، به سهولت نقدشوندگی یک نماد در بازار گفته میشه، البته مجازا به پول نقد یا هر نوع دارایی که بشه سریع نقدش کرد هم گفته میشه. در سبک ict (و بعضی سبکهای دیگهٔ مبتنی بر مفهوم پول هوشمند- smart money) یه فرض زیربنایی- که مثلا در استراتژی power of three دیده میشه- اینه که صاحبان سرمایههای بزرگ با ایجاد روندهای مصنوعی سرمایهگذارهای خُرد رو فریب میدن تا نقدینگیشون رو از دستشون دربیارن. برای اطلاعات بیشتر شاید دوست داشته باشی این مقاله از یه سایت شناختهشده رو ببینی
۲- شاید بخوای تعریف «دست مریزاد» رو از لغتنامهٔ دهخدا هم ببینی.
فکر میکنم توضیح کافی باشد ولی در صورت نیاز به توضیح بیشتر در مورد این پاسخ شاید دوست داشته باشی ، برای حفظ پیوستگی موضوع تاپیک، از پیغام خصوصی من استفاده کنی.
=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)
عالی تیپی شد درسته ؟ فوق العاده