فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

معامله هدف سود چهارم رو پشت سر گذاشت و به نظر می‌رسه درگیر عبور از هدف سود پنجم‌ه. در تایم ۵ دقیقه شاخص‌دلار در کانال خیزشی با شیب به نسبت ملایم‌ه که فشار ریزشی نوسانی روی طلا می‌یاره. نفت در کانال مثلثی ریزشی‌ه که فشار خیزشی نوسانی می‌یاره روی طلا. ظاهرا تعارض این دو فشار باعث شده طلا قدری نوسانی بشه با شیب ریزشی ملایم. در تایم ۴ ساعته طلا همچنان در کانال ریزشی با شیب قابل ملاحظه‌ است.

پی‌نوشت: تحلیل این معامله دنبالهٔ تحلیل این معامله (۲ روز پیش) و تحلیل بعدی اون (۱ روز پیش) و تحلیل این معامله (۱ روز پیش‌)‌ه، مبتنی بر ریزش ناشی از تشکیل flag در معاملهٔ اول که طبق تحلیل دوم با خبر تهدید ترامپ و خیزش قیمت ناشی از اون، انتهای flag بالاتر رفت که ریزش ناشی از اون معاملهٔ دوم و معاملهٔ فعلی رو شکل داد.

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

در این محدودها سل هستم

خوب بود ولی زود بود :joy:

نمیدونم اصلا اینجا یه نفر هم اشاره کنه که کانال آموزشی یا پکیجی داره برای ارائه چرا سایرین اینقدر جبهه دارن .خوب خواستید شرکت کنید نخواستید بی توجه رد بشید.الان مهم اینه که ایشون داره تحلیلهای دقیق رو کاملا بی منت و دلسوزانه ارائه میده اصلا با هر هدفی شماها استفاده کنید.واقعا در تعجبم از این جماعت

یک امکانی که اینجا داشته و من تازه کشف کردم، «مسدود کردن» بود. در تنظیمات قسمت کاربران، آیدی مورد نظر رو مسدود کردم و این تاپیک برای من دلپذیر و بدون نویز نمایش داده میشه. استفاده کنید تا آسوده باشید

ممنون آقا میلادکه اطلاع دادین ولی ببخشید من خیلی متوجه نشدم ، یعنی اگر اون هوش مصنوعی مورد نظر را مسدود کنیم دیگه در تاپیک پیامهاش رو نمیبینیم و از دستش راحت میشیم؟

چه عالی واقعا ممنون ، انجامش دادم و حتی پیامهای قبلیش را هم نمیبینم و از سوهان روح راحت شدم. :rose:

آقای مقصودی من طبق تحلیل خودم بخوبی و مشابه شما سل گرفته بودم ولی دقیق نمیدونستم کجا باید ببندمش ، واقعا از شما ممنونم نه تنها 4023 که گفته بودین سل را بستم اونجا یک لانگ هم با 0.1 باز کردم و الان عالی در سود هستم :grinning_face:
سپااااااااس :+1:

بذار اول جواب سوال دومت رو بدم .. ولش کن همون اولی رو میگم اول

نگاه کن داداش … اونجا گفتی جریان نقدینگی… دقیقا اونجا :index_pointing_up:

به هرحال ممنونم.. اما من نفهمیدم کجا تقاصا بود کجا قرضه

ممنونم. منظورم این بود بهتر بود که روی چارت یه توضیحی میدادن…

به قول دوستمون همون قرضه و تقاصا

این چیه توی نمودار ایندکس دلار

خواستم چک کنم دلار کجا داره میره

اینو دیدم

دوستان تجربه و تحلیلی ازش دارین (DXY)

آرش سرور نرم افزارشو زد؟:blush:

روز اخر هفته و خوب طلا

بلاخره این کله زرد به یکی TP هم داد

چرا ریپورت میکنید اخه مگه چی فرستادم. شات های فارکس فکتوری بود :neutral_face:

چرا ریپورت میکنید اخه مگه چی فرستادم

ظاهرا نرم‌افزار سایت به یک سری کلمه‌ها و شاید هم ترکیب‌شان -و شاید هم محتوای چند رسانه‌ای- حساس است (احتمالا با تشخیص هوش مصنوعی یا مانند آن)و اگر بعد از انتشار پست آنها را ببنید خودکار پست را مخفی می‌کند.

پی‌نوشت: انگار با بازبینی قضاوت ماشینی ،‌احتمالا توسط کارشناس‌های سایت، هر دو پست به جای خودش برگشت.

=================
اعلان حق مالکیت معنوی و نفی ادعا (disclaimer)

منم هرچی مینویسم یه دور میرم دادگاه لاحه ( لاهه ؟)

بعد دفاعیه و رای نهایی پستم منتشر میشه

انگار خدانکرده بی احترامی کرده باشم یا اسرار نظامی، اسرار خلقت فاش کرده باشم

خدایا مارا ببخش و بیامرز..

آیرا چرا صدات در نمیاد.. تو رو هم زبونتو چیدن زبون بسته ؟

دوست عزیز

میشه راهنمایی کنین

این نقاطی که مشخص کردین رو بنده هم جز نقاطی بود که مارک کرده بودم اما نه مثل شما که یه نقطه رو دقیق میگین

مثلا من 3تا ناحیه رو پیش بینی میکنم اما چون نمیدونم کدومشه هیچکدومو جرات ورود ندارم

میشه برای فیلترگذاری راهنمایی کنین

براساس اردربلاک و اعداد رٌند لفظی انگلیسی و پولبکهای سوینگ یا fbo سطوحم رو مشخص میکنم

اما همچنان اندر پیچ و خم یک کوچه ام

بله بسیار زیبا تی پی شد

بنظره من شما باید اموزش ببینی داخل دوره ی البروکس کامل متوجه میشی کجا سیگنالی هست که باید وارد بشی کجا نباید وارد بشی