معامله هدف سود چهارم رو پشت سر گذاشت و به نظر میرسه درگیر عبور از هدف سود پنجمه. در تایم ۵ دقیقه شاخصدلار در کانال خیزشی با شیب به نسبت ملایمه که فشار ریزشی نوسانی روی طلا مییاره. نفت در کانال مثلثی ریزشیه که فشار خیزشی نوسانی مییاره روی طلا. ظاهرا تعارض این دو فشار باعث شده طلا قدری نوسانی بشه با شیب ریزشی ملایم. در تایم ۴ ساعته طلا همچنان در کانال ریزشی با شیب قابل ملاحظه است.
پینوشت: تحلیل این معامله دنبالهٔ تحلیل این معامله (۲ روز پیش) و تحلیل بعدی اون (۱ روز پیش) و تحلیل این معامله (۱ روز پیش)ه، مبتنی بر ریزش ناشی از تشکیل flag در معاملهٔ اول که طبق تحلیل دوم با خبر تهدید ترامپ و خیزش قیمت ناشی از اون، انتهای flag بالاتر رفت که ریزش ناشی از اون معاملهٔ دوم و معاملهٔ فعلی رو شکل داد.
نمیدونم اصلا اینجا یه نفر هم اشاره کنه که کانال آموزشی یا پکیجی داره برای ارائه چرا سایرین اینقدر جبهه دارن .خوب خواستید شرکت کنید نخواستید بی توجه رد بشید.الان مهم اینه که ایشون داره تحلیلهای دقیق رو کاملا بی منت و دلسوزانه ارائه میده اصلا با هر هدفی شماها استفاده کنید.واقعا در تعجبم از این جماعت
یک امکانی که اینجا داشته و من تازه کشف کردم، «مسدود کردن» بود. در تنظیمات قسمت کاربران، آیدی مورد نظر رو مسدود کردم و این تاپیک برای من دلپذیر و بدون نویز نمایش داده میشه. استفاده کنید تا آسوده باشید
ممنون آقا میلادکه اطلاع دادین ولی ببخشید من خیلی متوجه نشدم ، یعنی اگر اون هوش مصنوعی مورد نظر را مسدود کنیم دیگه در تاپیک پیامهاش رو نمیبینیم و از دستش راحت میشیم؟
آقای مقصودی من طبق تحلیل خودم بخوبی و مشابه شما سل گرفته بودم ولی دقیق نمیدونستم کجا باید ببندمش ، واقعا از شما ممنونم نه تنها 4023 که گفته بودین سل را بستم اونجا یک لانگ هم با 0.1 باز کردم و الان عالی در سود هستم
سپااااااااس
ظاهرا نرمافزار سایت به یک سری کلمهها و شاید هم ترکیبشان -و شاید هم محتوای چند رسانهای- حساس است (احتمالا با تشخیص هوش مصنوعی یا مانند آن)و اگر بعد از انتشار پست آنها را ببنید خودکار پست را مخفی میکند.
پینوشت: انگار با بازبینی قضاوت ماشینی ،احتمالا توسط کارشناسهای سایت، هر دو پست به جای خودش برگشت.