صبر کنیم ببینیم چی میشه بلخره
دوستان گرامی. لطفا با دامن زدن به بحثهای حاشیهای و استفاده ناصحیح از ابزار هوش مصنوعی که در اختیار شماست، از موضوع تاپیک خارج نشوید.
این گفتگوهای هدفمندی که ایجاد کردهاید در حال پایش است و چنانچه به تذکرات اهمیت ندهید ناچار به استفاده از ابزارهای مدریتور خواهیم بود
از همکاری شما ممنونیم.
@militrade
@L1matin
به نظر میرسه خبر با اهمیت بالای دریافت پیشنهاد آتش بس ۱۰ روزه برای کاهش تنشها در خلیج فارس و برگشت به تفاهم نامهٔ اسلام آباد توسط ایران در ساعت ۱۵:۰۰ خودش رو به صورت ریزش در نفت نشون داد که با ایجاد فشار ریزشی روی طلا، به صورت ریزش جهشی در طلا دیده شد. خبر با اهمیت قدری کمتر اعلام منع رفت و آمد دریایی کشتیهای مربوط به عربستان از تنگهٔ بابالمندب در دریای سرخ، که در حال حاضر شاید مهمترین راه صادرات نفت عربستان باشد، در ساعت ۱۵:۳۰ هم به صورت خیزش در نفت، و در نتیجه ایجاد فشار ریزشی روی طلا، به صورت ریزش در طلا دیده شد.
پینوشت: در تایم ۴ ساعته ظاهرا طلا در حال برگشت از سقف کانال مثلثی به سمت کف اونه.
=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
ادامه تحلیل
دوستان عزیز طبق تحلیل قبلی که توضیح دادم دلیل ورود رو در برخورد اول و برخورد دوم به ناحیه مقاومت 15 دقیقه
آپدیت آن در برخورد به ناحیه برای بار سوم و دقت کنید لطفا - برخورد دوم ما بعد از تاییدیه در تایم 1 دقیقه ریوارد 1 و داد و سیو سود کردم و ریسک فری شد - طبق چیزی که گفته بودم اگه تاحیه ای از 15 دقیقه هنوز اعتبار داشته باشد از آخرین شدو برخورد قبلی تا بالای آن ناحیه در نظر میگیریم و پس از تاییدیه مجدد ورود میزنیم - ورود به ناحیه در برخورد سوم ![]()
تاییدیه در تایم 1 دقیقه و ریسک به ریوارد 1 به 2 طبق معمول
مثل همیشه ساده به چارت نگاه کنی ساده هم سود میکنی - مهم اینه تو این استراتژی باید پایبند این قانون باشیم - بنده اگه بعضی جاها سیو سود میزنم و ریسک فری میکنم دوستان میدونن که فست اسکلپ کار میکنم و به سودهای کوچیک قانع هستم - باقی دوستان میتونن تا آخر روند و پایبند باشن یا سود میشه یا ضرر
در مورد خرید
اینم در مورد خرید طبق همون قانون - برخورد اول و تاییدیه تایم 1
برخورد دوم از پایینترین شدو برخورد اول تاپایین ناحیه حمایت و تاییدیه در تایم 1
موفق و پرسود باشید
اگه اشکالی نداره بنده حقیر مخالفم
.. 3 بار ![]()
آیرا جاش توی قلب ماست حتی اگه با کینه توزی نیست گردد ![]()
اگه هم فعال نشد معامله نمیکنم همین
4095رد کنه به کف بر نمی گرده
برای جذب نقدینگی و پرتاب به قیمتهای بالاتر مجبوره که حداقل تا محدوده ی 4000 اصلاح داشته باشه
سلام.معاملهٔ بعدی من که تا به حال هدف سود اول رو رد کرده. علت (/تحلیل): تشکیل flag در تایم ۵ دقیقه و در تایم ۴ ساعته برگشت از سقف کانال خیزشی باز شونده (megaphone) و پرکردن FVG. در ساعت ۱۵:۴۵ خبر با اهمیت متوسط داریم که بازی احتمالی بازار- به معنای خاص power of three- با نزدیک شدن به اون ممکنه روی قیمت اثر بذاره. برحسب شرایط ممکنه معامله رو در برداشتهای میانی یا با trailing stop ببندم.
===========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
کلوز تایم چهار ساعتها نیاز داره برای رسیدن
دو باره استاپ منو زد تا بریزه اخر گرفتم ریزش و اما
تا جایی که یادم هست شما هم ایچی کار می کردید
و شخصا با پرایس کاری ندارم و تمام ترید و تحلیل مدیر مبنای ایچی است
البته تازه کار و مبتدی
از نظرم فعلا در یک روند اصلاحی قرار داریم و احتمالا طلا کف های پایین بیشتری باید بزنه
برای این منظور نیاز داره حرکت های اصلاحی صعودی تشکیل بده یا همان قلعه و دره
ولی در کل از قبلاً هم عرض کردم که 4007ناحیه مهم بود که الان باید برای ریزش اون ناحیه بشکنه و تا 3800کلوز بده که نتوانسته و یا توجه به تایم 4در ناحیه سویچ ابر فلت خوبی داریم که نوید بالایی رو داده
و از نظر شخصی طلا بیشترین اصلاحی می تونه داشته باشه 4032است و مجدد باید به بالا حرکت کنه
تماما این دیدگاه یک فرد مبتدی است
پس لطفاً با نظر خودتون معامله کنید
فقط در جهت گرفتن راهنمایی این مطالب را قرار می دهم تا دوستان اشکالات بنده را بگیرند
ممنون
بازار همه رو گیج کرده هیچ کس تحلیلی نمیزاره ![]()
دوست دارید تحلیل شخصی خودتون رو که منجر به معاملهتون شد و خود معاملهای که انجام میدید رو اینجا بذارید؟
=================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و حفظ مالکیت معنوی
وقتی گیج شدی یعنی داخل تریدینگ رنجی
طبق تحلیلهای همیشگی از آخرین شدو ورودی در ناحیه 15 دقیقه تا بالای ناحیه در نظر گرفته شد - تاییدیه در تایم 1 دقیقه
تحلیل شخصی
نواحی بعدی جهت ورود
یا برگشت مجدد به ناحیه مقاومتی و یا 2 تا ناحیه که با خط قرمز نواحی و مشخص کردم - در صورت تاییدیه در تایم 1 ورود میزنم
فعلا بین 2 ناحیه fvg داره بازی میکنه