فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

اگه هم فعال نشد معامله نمیکنم همین

فعلا طلا نتونسته به محدوده ای که از قبل رسم کردم برای جذب نقدینگی برسه، حالا سناریویی که برای طلا متصورم اینه که طلا به محدوده ی قرمز رنگ میرسه بعد به سمت محدوده ی نقدینگی برمیگرده حالا اگه بتونه بالای این محدوده تثبیت بشه یعنی مثلا بالای 3985 بسته شه میتونه تا محدوده های بعدی که با tp1وtp2 مشخص کردم جهش داشته باشه

4095رد کنه به کف بر نمی گرده

برای جذب نقدینگی و پرتاب به قیمتهای بالاتر مجبوره که حداقل تا محدوده ی 4000 اصلاح داشته باشه

سلام.معاملهٔ بعدی من که تا به حال هدف سود اول رو رد کرده. علت (/تحلیل): تشکیل flag در تایم ۵ دقیقه و در تایم ۴ ساعته برگشت از سقف کانال خیزشی باز شونده (megaphone) و پرکردن FVG. در ساعت ۱۵:۴۵ خبر با اهمیت متوسط داریم که بازی احتمالی بازار- به معنای خاص power of three- با نزدیک شدن به اون ممکن‌ه روی قیمت اثر بذاره. برحسب شرایط ممکن‌ه معامله رو در برداشت‌های میانی یا با trailing stop ببندم.

===========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

کلوز تایم چهار ساعتها نیاز داره برای رسیدن

دو باره استاپ منو زد تا بریزه اخر گرفتم ریزش و اما

تا جایی که یادم هست شما هم ایچی کار می کردید

و شخصا با پرایس کاری ندارم و تمام ترید و تحلیل مدیر مبنای ایچی است

البته تازه کار و مبتدی

از نظرم فعلا در یک روند اصلاحی قرار داریم و احتمالا طلا کف های پایین بیشتری باید بزنه

برای این منظور نیاز داره حرکت های اصلاحی صعودی تشکیل بده یا همان قلعه و دره

ولی در کل از قبلاً هم عرض کردم که 4007ناحیه مهم بود که الان باید برای ریزش اون ناحیه بشکنه و تا 3800کلوز بده که نتوانسته و یا توجه به تایم 4در ناحیه سویچ ابر فلت خوبی داریم که نوید بالایی رو داده

و از نظر شخصی طلا بیشترین اصلاحی می تونه داشته باشه 4032است و مجدد باید به بالا حرکت کنه

تماما این دیدگاه یک فرد مبتدی است

پس لطفاً با نظر خودتون معامله کنید

فقط در جهت گرفتن راهنمایی این مطالب را قرار می دهم تا دوستان اشکالات بنده را بگیرند

ممنون

بازار بر مبنای احتمال است و ترید در جهت تحلیل و بررسی شخصی

اسکلپ کار نمی کنم و بیشتر روند کار می کنم و این نظر شخصی

و در تصویر اون نواحی خط قرمز هم مهمه که باید در تایم چهار ساعته کندل بالای اون کلوز کنه تا به تی پی برسه

بازار همه رو گیج کرده هیچ کس تحلیلی نمیزاره :joy:

دوست دارید تحلیل شخصی خودتون رو که منجر به معامله‌تون شد و خود معامله‌‌‌ای که انجام می‌دید رو اینجا بذارید؟

=================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و حفظ مالکیت معنوی

وقتی گیج شدی یعنی داخل تریدینگ رنجی

طبق تحلیلهای همیشگی از آخرین شدو ورودی در ناحیه 15 دقیقه تا بالای ناحیه در نظر گرفته شد - تاییدیه در تایم 1 دقیقه

تحلیل شخصی

نواحی بعدی جهت ورود

یا برگشت مجدد به ناحیه مقاومتی و یا 2 تا ناحیه که با خط قرمز نواحی و مشخص کردم - در صورت تاییدیه در تایم 1 ورود میزنم

فعلا بین 2 ناحیه fvg داره بازی میکنه

با احترام به نظر شما، طبق شکل‌ ارائه‌شده خط روند بالایی در نقطهٔ تماس دوم منجر به معامله شده. تا جایی که من می‌دونم در تحلیل تکنیکال کلاسیک و momentum trading برای شکل‌‌گیری خط روند (trendline) دست کم به سه بار لمس (touch) خط توسط قیمت و ترجیحا چهار بار تماس نیاز است. اصولا با دو نقطه می‌شه هر خطی رو روند دونست (در هندسه هر دو نقطهٔ دلخواه یک خط رو مشخص می‌کنند). چند تا مثالش روی شکل پست اصلی نشون داده شد.

شاد و پیروز باشید.

=================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و حفظ مالکیت معنوی

ببخشید اگه منظورتون از ایچی همون ایچی موکو هست اگه اینه من ایچیموکو کار نمیکنم و استراتژیم صرفا بر اساس حمایتها و مقاومتها و عرضه و تقاضاست ، اگه روندی به طلا نگاه کنیم میبینیم که طلا هنوز تو روند نزولی کوتاه مدت خودش هست البته تو روند میان مدتش رنجه، حالا اگه بخواد تو کوتاه مدت هم روندش از نزولی به صعودی تبدیل بشه باید بالای محدوده ی 4000 تثبیت بشه ، که این میشه آغاز مرحله صعودی ، پس فعلا طلا تو تایم کوتاه مدت نزولیه، بعد چیزی که من تو نمودار میان مدت طلا میبینم اینه که طلا تو محدوده ی 4400تا4500 یه نقدینگی داره که باید بهش برسه ، حالا زمانشو فاندامنتال و تحولات منطقه ای رقم میزنه، ولی نقدینگی رو میبینم

دوستان بنظرم بازار یه ریزش قوی داره

نظرتون؟

این چه کوفتیه آقای سرمایه گذار برتر؟

طلا تو تایم پنج دقیقه با شکست ساختار از روند بای به سل تبدیل شده و میشه گفت روند نسبتن قوی سل راه بندازه تو تصویر رنج شکسته رو معلوم کردم بعد اونم چرخه رونده همین تصویر جای بدی هستم نشد بذارم

ظاهرا حدود ۱۱:۴۳ دقیقهٔ صبح انتشار خبر برآورد جامعهٔ اطلاعاتی آمریکا مبنی بر «عدم نرمش ایران در مواضعش در مذاکرات » باعث شد که نفت وارد کانال خیزشی با شیب زیاد بشه که تا به حال، با برگشت‌های مقطعی برای اصلاح rsi، ادامه داشته. خیزش نوسانی نفت باعث فشار ریزشی نوسانی قابل ملاحظه روی طلا شد که خیزش مرحلهٔ پخش(distribution) ناشی از بازی بازار- به معنای خاص power of three- در هنگام اعلام خبر هم برای خبر با اهمیت متوسط ساعت ۱۵:۴۵ و هم برای خبر با اهمیت به نسبت پایین ساعت ۱۶:۲۵ در تایم ۵ دقیقه برای طلامحدود باشه. در تایم ۴ ساعته طلا همچنان در حال برگشت از سقف کانال مثلثی و پرکردن fvg‌ه. معامله چند برداشت سود میانی داشته و درگیر عبور از هدف سود سوم‌ه.

پی‌نوشت: معامله با trailing stop و کمی بیشتر از سود کامل (با احتساب برداشت‌های میانی و اضافه‌کردن حجم در برگشت ها)‌بسته شد.

=================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و الزام رعایت مالکیت معنوی