سیو سود کردم دوست عزیز و ریسک فری نصف حجم باز هستش یا بسته میشه با نصف سود یا میره فول تارگت میزنه - قرار نیست دوست عزیز که بدون سیو سود تا اخر صبر کنیم
دوست عزیز دلیل دیسلایک شمارو نمیفهمم و توقعی هم ندارم لایک کنید و تایید اما اینکه مدیریت سرمایه رو رعایت کنی و سیو سود کنی کجاش اشتباه هستش ؟؟
حالا یا ریسک فری و میزنه در ادامه یا فول تارگت میشه - بهتر از این هست که سیو سود نکنی و برگرده روند و سربه سر بسته شه
سیو سود دقیقا به استراتژیت وابستس
قطعا نظرات با هم متفاوت هست و شما قرار نیست در یک فضای عمومی فقط لایک دریافت کنید دلیل هم شما وقتی یک تی پی 400 پیپ به عنوان مثال ست میکنید قطعا مبنایی دارید بعد شما با 120 پیپ اون معامله رو ریسک فری بخوری بیایی بیرون ؟ ریسک فری کردین معنای متفاوتی داره فکر میکنم
کسی توقع لایک نداره دوست گرامی
همینطور که بر مبنای تاپیک قرار شده دلیل ورود و خروج توضیح داده بشه توقع هستش اگه خلاف ترید دیگران هم نظر دارید علت و توضیح بدید و اگه من هم ایرادی تو کارم هست از تجربیات شما عزیزان استفاده کنم
ممنون از شما
سلامت باشی عزیزی
احسنت
منم در این قسمت sell دارم و البته بازه- هر کسی روش مدیریت سرمایه مخصوص خودشو داره و ایرادی نیست
منکه بعد سیو سود فری شد و امیدوارم شما با استراتژی خودتون سود خوبی کسب کنید ![]()
طلا عجب بای زیبایی انجام داد به و به
با توجه به برگشت چندبارهٔ در این تاپیک به این موضوع و اهمیت اون شاید تعریف دقیقتر اون در یک پست جداگانه برای رفع شبهه احتمالی بد نباشه.
تحلیل (analysis) در معاملهگری (trading) به معنی بررسی روشمند بازار،معمولا برای یک نماد خاص ، و به صورت صریح، آشکار، مشخص و بیابهام- از جمله با نشان دادن موردها روی نمودار در صورت ارجاع به آن- علاوه بر توضیح متنی لازم ، با استفاده از روشهای شناخته شده، شخصی یا نیمه شخصی است که در انتها میتونه به عدد و معامله برسد یا صرفا روند/روندهایی با یک یا چند سطح کلیدی (key levels) رو مشخص کنه(مثل تحلیلهای حرفهای در سایتهای معتبر مثل این یکی). در این حالت میتوان تحلیل را بررسی و راستیآزمایی (verify) کرد و بر اساس اون در مورد اعتبارش تصمیم گرفت. مثلا این پست و این پست به صورت روشمند نحوهٔ رسیدن به معامله خودشون رو توضیح میدن. اینها تحلیل هستند و موضوع بحث این تاپیک.
سیگنال /هشدار معامله (trading alert/signal) معمولا فقط پیشنهاد معامله به صورت عدد(هایی) است بدون تحلیل معتبر، مثل توصیه به این که «فلان قیمت برای خرید خوبه» یا «در فلان قیمت بفروش». در این حالت به علت عدم وجود تحلیل معتبر راهی برای سنجش اعتبار عددها وجود نداره و اعتماد به اون به نوعی چشمبسته اعتماد کردنه. البته این روش هم، شاید به خاطر کم زحمت بودن و بویژه در بین تازهکارها، طرفداران خودش رو داره. این پست و این پست فقط پیشنهاد معامله به صورت عدد میدهند و با توجه به عدم وجود تحلیل هر دو سیگنال هستند. تاپیکهای تخصصی و مرتبطتر دیگهای مثل «سیگنال طلا» برای سیگنال دادن در همین سایت وجود دارن.
تجمیع و تمرکز پستهای مربوط به یک موضوع خاص در تاپیک باعث پیوستگی مطلب، تخصصی شدنش و بالا رفتن کیفیت تاپیک میشه. چه خوبه با بالا بردن کیفیت تاپیک و دوری از حاشیهها به رشد تاپیک و استفادهٔ بهتر و بیشتر خودمون و همهٔ جمع کمک کنیم.
=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
اینو اول بگم این ترید سشن نیورک برای مسابقات هست و معامله های اصلی من صبح ها هست اینو چالش میگیرم شاید بتونم بین افراد برتر باشم هر چند صبح هم زدم رو این حساب مسابقه تحلیل اینا رو با دقت مثل حساب اصلی انجام میدم و بهتون با خط نقطه ورود رو نشون میدم رو لپ تاپ معامله ندارم اینو فقط برای مسابقات میزنم ولی به همون روش و با عکس میفرستم زیر این پست
صبر کنیم ببینیم چی میشه بلخره
دوستان گرامی. لطفا با دامن زدن به بحثهای حاشیهای و استفاده ناصحیح از ابزار هوش مصنوعی که در اختیار شماست، از موضوع تاپیک خارج نشوید.
این گفتگوهای هدفمندی که ایجاد کردهاید در حال پایش است و چنانچه به تذکرات اهمیت ندهید ناچار به استفاده از ابزارهای مدریتور خواهیم بود
از همکاری شما ممنونیم.
@militrade
@L1matin
به نظر میرسه خبر با اهمیت بالای دریافت پیشنهاد آتش بس ۱۰ روزه برای کاهش تنشها در خلیج فارس و برگشت به تفاهم نامهٔ اسلام آباد توسط ایران در ساعت ۱۵:۰۰ خودش رو به صورت ریزش در نفت نشون داد که با ایجاد فشار ریزشی روی طلا، به صورت ریزش جهشی در طلا دیده شد. خبر با اهمیت قدری کمتر اعلام منع رفت و آمد دریایی کشتیهای مربوط به عربستان از تنگهٔ بابالمندب در دریای سرخ، که در حال حاضر شاید مهمترین راه صادرات نفت عربستان باشد، در ساعت ۱۵:۳۰ هم به صورت خیزش در نفت، و در نتیجه ایجاد فشار ریزشی روی طلا، به صورت ریزش در طلا دیده شد.
پینوشت: در تایم ۴ ساعته ظاهرا طلا در حال برگشت از سقف کانال مثلثی به سمت کف اونه.
=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
ادامه تحلیل
دوستان عزیز طبق تحلیل قبلی که توضیح دادم دلیل ورود رو در برخورد اول و برخورد دوم به ناحیه مقاومت 15 دقیقه
آپدیت آن در برخورد به ناحیه برای بار سوم و دقت کنید لطفا - برخورد دوم ما بعد از تاییدیه در تایم 1 دقیقه ریوارد 1 و داد و سیو سود کردم و ریسک فری شد - طبق چیزی که گفته بودم اگه تاحیه ای از 15 دقیقه هنوز اعتبار داشته باشد از آخرین شدو برخورد قبلی تا بالای آن ناحیه در نظر میگیریم و پس از تاییدیه مجدد ورود میزنیم - ورود به ناحیه در برخورد سوم ![]()
تاییدیه در تایم 1 دقیقه و ریسک به ریوارد 1 به 2 طبق معمول
مثل همیشه ساده به چارت نگاه کنی ساده هم سود میکنی - مهم اینه تو این استراتژی باید پایبند این قانون باشیم - بنده اگه بعضی جاها سیو سود میزنم و ریسک فری میکنم دوستان میدونن که فست اسکلپ کار میکنم و به سودهای کوچیک قانع هستم - باقی دوستان میتونن تا آخر روند و پایبند باشن یا سود میشه یا ضرر
در مورد خرید
اینم در مورد خرید طبق همون قانون - برخورد اول و تاییدیه تایم 1
برخورد دوم از پایینترین شدو برخورد اول تاپایین ناحیه حمایت و تاییدیه در تایم 1
موفق و پرسود باشید
اگه اشکالی نداره بنده حقیر مخالفم
.. 3 بار ![]()
آیرا جاش توی قلب ماست حتی اگه با کینه توزی نیست گردد ![]()