فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

سلام وقت بخیر طلا به نظرم باید یک صعود خوب داشته باشه و انتظار. دارم به صورت روندی تا 4514یا4512بالا بره

تفاوت آقای مقصودی با اون هوش مصنوعی اینه

آقا مقصودی خود واقعیش هس دمش گرم بابت تحلیل ولی اون فقط یه ربات و هوش مصنوعی هس که از خودش هیچی نداره

لطفن اگرمدیر میبینه این هوش مصنوعی چیه حسابی رو مخ همه هس رای گیری کنید حذفش کنید بره ما اینجا دنبال یادگیر ی و استفاده از تجربه بقیه هستیم نیازی به هیچ هوش مصنوعی نداریم

اگر مدیر میبنه رسیدگی کنه دکمه اش رو بزنه

سلام فرداد عزیز.
لطفا از این پس @iranbroker-support2 را تگ کنید تا زودتر پاسخ سوالات خود رااز پشتیبانی دریافت کنید. موارد پس از بررسی و در صورت لزوم به مدیریت ارجاع داده خواهد شد.

ترید اول با ریوارد 2 بسته شد ( ترید دوم محدوده مقاومتی 15 دقیقه برخورد بار دوم و تاییدیه تایم 1 دقیقه ) ببینم سود میشه یا ضرر

تحلیل کامل ورود

در برخورد اول به محدوده تمام ناحیه در نظر گرفته میشه و بعد در تایم 1 دقیقه چاک تایید گرفتید وارد میشید ( بعضی اوقات زمانی که چاک صادر میشه کندل قوی میاد پایین و اگه اهل ریسک نیستید میتونید صبر کنید معمولا بعد از چاک برگشت کوچیکی میزنه به ناحیه شکست چاک ( اما اگه اهل ریسک هستید و احتمال میدید به ناحیه بر نمیگرده میتونید تو بسته شدن کندل چاک وارد شید )

مورد دوم که مهم هستش در برخورد دوم جایی که با فلش اول مشخص شده تو ورود برای بار اول در ناحیه 15 دقیقه رو مد نظر قرار بدید و برای بار دوم اگه از بالاترین ناحیه برگشتی برخورد بار اول رفت بالاتر تازه برای ورود بار دوم اقدام میکنید و حتی اگه زودتر از اون هم برگشت داد بنده به شخصه ورود نمیکنم

دوستان عزیز بنده خیلی ساده ورود میزنم و شاید خیلی از دوستان استراتژی من و اصلا قبول نداشته باشن اما امیدوارم دوستانی که استراتژی ندارن و اسه 1 ماه وقت بزارن و بک تست بگیرن و امیدوارم سودده باشن

#آپدیت

ریوارد 1 سیو سود شد و ریسک فری شد

#آپدیت

ریسک فری زده شد

من سلر بودم این موقعیت ولی این حجم احتمال ریزش نمیدم

خو چرا بستی پ حاجی

سیو سود کردم دوست عزیز و ریسک فری نصف حجم باز هستش یا بسته میشه با نصف سود یا میره فول تارگت میزنه - قرار نیست دوست عزیز که بدون سیو سود تا اخر صبر کنیم

دوست عزیز دلیل دیسلایک شمارو نمیفهمم و توقعی هم ندارم لایک کنید و تایید اما اینکه مدیریت سرمایه رو رعایت کنی و سیو سود کنی کجاش اشتباه هستش ؟؟

حالا یا ریسک فری و میزنه در ادامه یا فول تارگت میشه - بهتر از این هست که سیو سود نکنی و برگرده روند و سربه سر بسته شه

سیو سود دقیقا به استراتژیت وابستس

قطعا نظرات با هم متفاوت هست و شما قرار نیست در یک فضای عمومی فقط لایک دریافت کنید دلیل هم شما وقتی یک تی پی 400 پیپ به عنوان مثال ست میکنید قطعا مبنایی دارید بعد شما با 120 پیپ اون معامله رو ریسک فری بخوری بیایی بیرون ؟ ریسک فری کردین معنای متفاوتی داره فکر میکنم

کسی توقع لایک نداره دوست گرامی

همینطور که بر مبنای تاپیک قرار شده دلیل ورود و خروج توضیح داده بشه توقع هستش اگه خلاف ترید دیگران هم نظر دارید علت و توضیح بدید و اگه من هم ایرادی تو کارم هست از تجربیات شما عزیزان استفاده کنم

ممنون از شما

سلامت باشی عزیزی

احسنت

منم در این قسمت sell دارم و البته بازه- هر کسی روش مدیریت سرمایه مخصوص خودشو داره و ایرادی نیست

منکه بعد سیو سود فری شد و امیدوارم شما با استراتژی خودتون سود خوبی کسب کنید :heart:

طلا عجب بای زیبایی انجام داد به و به

با توجه به برگشت چندبارهٔ در این تاپیک به این موضوع و اهمیت اون شاید تعریف دقیق‌تر اون در یک پست جداگانه برای رفع شبهه احتمالی بد نباشه.

تحلیل (analysis) در معامله‌گری (trading) به معنی بررسی روشمند بازار،‌معمولا برای یک نماد خاص ، و به صورت صریح، آشکار، مشخص و بی‌ابهام- از جمله با نشان دادن موردها روی نمودار در صورت ارجاع به آن- علاوه بر توضیح متنی لازم ، با استفاده از روش‌های شناخته شده، شخصی یا نیمه شخصی است که در انتها می‌تونه به عدد و معامله برسد یا صرفا روند/روندهایی با یک یا چند سطح کلیدی (key levels) رو مشخص کنه(مثل تحلیل‌های حرفه‌ای در سایت‌های معتبر مثل این یکی). در این حالت می‌توان تحلیل را بررسی و راستی‌آزمایی (verify) کرد و بر اساس اون در مورد اعتبارش تصمیم گرفت. مثلا این پست و این پست به صورت روشمند نحوهٔ رسیدن به معامله‌ خودشون رو توضیح می‌دن. اینها تحلیل هستند و موضوع بحث این تاپیک.

سیگنال /هشدار معامله (trading alert/signal) معمولا فقط پیشنهاد معامله به صورت عدد(هایی) است بدون تحلیل معتبر، مثل توصیه به این که «فلان قیمت برای خرید خوبه» یا «در فلان قیمت بفروش». در این حالت به علت عدم وجود تحلیل معتبر راهی برای سنجش اعتبار عددها وجود نداره و اعتماد به اون به نوعی چشم‌بسته اعتماد کردن‌ه. البته این روش هم، شاید به خاطر کم زحمت بودن و بویژه در بین تازه‌کارها، طرفداران خودش رو داره. این پست و این پست فقط پیشنهاد معامله به صورت عدد می‌دهند و با توجه به عدم وجود تحلیل هر دو سیگنال هستند. تاپیک‌های تخصصی و مرتبط‌تر دیگه‌ای مثل «سیگنال طلا» برای سیگنال دادن در همین سایت وجود دارن.

تجمیع و تمرکز پست‌های مربوط به یک موضوع خاص در تاپیک باعث پیوستگی مطلب، تخصصی شدنش و بالا رفتن کیفیت تاپیک می‌شه. چه خوبه با بالا بردن کیفیت تاپیک و دوری از حاشیه‌ها به رشد تاپیک و استفادهٔ بهتر و بیشتر خودمون و همهٔ جمع کمک کنیم.

=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

اینو اول بگم این ترید سشن نیورک برای مسابقات هست و معامله های اصلی من صبح ها هست اینو چالش میگیرم شاید بتونم بین افراد برتر باشم هر چند صبح هم زدم رو این حساب مسابقه تحلیل اینا رو با دقت مثل حساب اصلی انجام میدم و بهتون با خط نقطه ورود رو نشون میدم رو لپ تاپ معامله ندارم اینو فقط برای مسابقات میزنم ولی به همون روش و با عکس میفرستم زیر این پست

توضیح تصویر عکس مال تایم ۳۰دقیقه هست ولی من برای بهتر دیدن شما از ۳۰استفاده کردم ولی شما همون ۱۵دقیقه ببینید خوب توضیح اول قیمت داخل رنج بوده که با شکست نزولی شده و دو بار پولبک زده و ریزشی شده عملن باید باز سل گرفت چون اکثریت سلر ها هستن ولی اینجا اگه دو پولبک رو که گفتم تو تصویر با دقت نگاه کنید پولبک دوم اومده کف قبلی کلوز کرده و از سقف هم همینطور و عملن یه ساختار ضعیف بای به خودش گرفته هر روندی با ساختار ها عوض میشن در نتیجه ترید پر ریکس در جهت ساختار میزنیم و هم از نظر زمانی و تحلیل بایر میشیم

اینم تصویر معامله سشن نیورک رو حساب مسابقه رو گوشی