فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

خب دوبار میخونیم عیبش چیه .. من خودم بشخصه با یه بار خوندن نمیفهمم باید سه بار بخونم

به به فوق العاده هست خانم موثق عزیز

ماشالا داداش ایندت روشنه همینو برو :clap:

پس یادداشت میکنیم ایشون ادعا سوددهی و استیتمنت داره اما:

۱_ اینقدر ضرر کرده دستش میلرزه حتی پندینگ رو بذاره ولی استیتمنت داره

۲_استراتژی خاصی نداره ،صبرم نداره ،ترس زیادم داره ولی استیتمنت داره

۳_دنبال نصحیت دیگران و از ورود و ضرر ترس داره ولی سودده

استیتمنتت رو بذار که ما هم بدونیم یه تریدر سودده اینجاست که ما از فرمایشات شما استفاده کن

یم.

برادر قضیه رو اشتباه گرفتی کلا :joy:
یبار دیگه پیاماشو بخون نگرفتی قضیه رو

حالا دیدی چقد حرفه ای م ؟ اگه استیتمنتمو میدی بهتر متوجه میشدی

من خیلی منم :blush:

از همه معذرت میخوام … نمیخوام پست معاملات و تحلیلها رو با این شوخیام شلوغ کنم

خواستم کمی استرس خودمو کم کنم و شاید دوستانو

آقا صادق..قصدم حرفای دوستانه س… امیدوارم موفق باشی :red_apple:

دوست عزیز معذرت میخوام :folded_hands:متوجه نشدم حرفاتون شوخی بود

طبق برنامه ی هر هفته شنبه و یکشنبه اختصاص داره به بک تست گیری و تمرین

بهترین کار تو این زمانه

ابوالفضلuser_۲۰۰۹۹:

بهترین کار تو این زمانه

با احترام به نظرتون،‌شاید راه‌های دیگه‌ای هم پیشنهاد شده باشه. به قول شاعر

«در این زمانه، رفیقی که خالی از خَلَل است // صُراحیِ مِیِ ناب و سَفینهٔ غزل است
جَریده رُو که گُذَرگاهِ عافیت، تَنْگ است // پیاله گیر که عُمرِ عزیز، بی‌بَدَل است»

(خَلَل: رُخنه، عیب؛ صُراحی: تُنگِ شراب؛ سفینه: کشتی؛ جَریده: [کلمهٔ قدیمی] در اینجا به معنی«تنها»)

پی‌نوشت: خوانشِ شعر با صدای فریدون فرح‌اندوز

=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

دوستان، در صورتی که قصدتون از چیزی که می‌نویسید شوخی‌ه، شاید استفاده از شکلک (emoji) صورت در حال خنده یا مانند اون داخلِ نوشته به رسوندن این موضوع کمک کنه تا شبهه‌ای پیش نیاد .

=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

دوستان گرامی. از تک تک شما خواهشمندیم وارد بحث‌های حاشیه ای نشوید و چنانچه پست نامربوطی مشاهده کردید صرفا آن را گزارش کنید. پاسخ دادن به پستهای خارج از موضوع تاپیک باعث ایجاد بحثهای طولانی و جو نامناسب در تاپیک می‌شود.
از همکاری شما ممنونیم.

دوستان عزیز لطفا پستهایی که به نظر شما خلاف قوانین کامیونیتی هستند فلگ کنید تا بررسی شوند. تیم پشتیبانی همواره در حال پایش هستند، اما همکاری شما این امر را آسان‌تر می‌کند.
باتشکر.

@user_47133 اگر بلد نیستی تحلیل فول تارگت شده سکوت کردی بگو اموزشم داریم خجالت نداره

@user_47133 پروفایله من دنباله چیزی خاصی هستی از صبح ؟

طلا تو اکثریت تایم ها یه ساختار جدید به طرف بای گرفته اینم بگم خودم میدونم روند اصلی بازار باز نزولی هست ولی من یک چرخش میبینم و عکس معامله همین

ریوارد کامل رو داده فعلن

خوشبختانه بعد ارسال عکس به نقطه ورود اومد و خوب شد

سلام شب جمعه یه پوزیشنی رو نشون دادم و با شکل نشون دادم که انتظار دارم تا محدوده ای که مشخص کردم پایین بیاد ، دلیل کارم این بود که قیمت بعد از یه جهش صعودی به سطح مقاومتی میان مدت خودش رسیده بود پس برای شکستن سطح مقاومتی اول نیاز داشت که یه پولبک به منشا جهش صعودی خودش بزنه و نقدینگی جذب کنه بعد با قدرت به مقاومت دوم که تو تصویر آخر میبینید پرتاب بشه ولی قیمت تا الان نتونسته خودشو به اون ناحیه برسونه باید تا پایان روز منظر موند و دید آیا موفق میشه یا نه اگه نتونه ، احتمال نزول از این ناحیه مقاومتی اول بسیار زیاده.