سلام خدمت دوستان عزیز - چند روزی آماده باش بودم و نشد ترید کنم و امروز اولین ترید و زدم ![]()
تا ارسال کردم مثل اینکه بسته شد
علت ورود هم ناحیه حمایتی و واکنش به آن و حد سود سقف اولین مقاومت بالا بود که تو چند دقیقه تاچ شد
چی میگی برادر؟! ![]()
دهبار ده نفر مختلف راجع به این موضوع حرف زدن و هم من و هم دوستان دیگه کلی دیالوگ داشتیم در این خصوص! من اصلا مشکلی با شخص شما نداشتم، گفتم چون مجدد این موضوع عنوان شد، بهتره من برم!
چون من برخلاف دیگر دوستان، ستاپی ندارم که بشه به اشتراک بذارم تحلیلهام رو! چون هیچ آموزش عمومیای ندیدم و ستاپم متعلق به خودم هست و رایگان ارائهش نمیدم! اینجا هم، هم کلی تحلیل گذاشتم و هم سیگنال!
لطفا رو هوا حرف نزنید دیگه لااقل! ![]()
لطفا رو هوا حرف نزنید دیگه لااقل!
حرف روی هوا، حرف بدون دلیل و مدرک و مستند است. ادعاها از شما است و نیاز به اثبات دارد. در پست فعلی و قبلی شما هیچ مستندی (لینک و غیره) برای اثبات ادعاها وجود ندارد که مصداق گفتهٔ فاقد اساس و پایه و مدرک و سند است.
دهبار ده نفر مختلف راجع به این موضوع حرف زدن و هم من و هم دوستان دیگه کلی دیالوگ داشتیم در این خصوص!
بسیار هم عالی. لینک این ده نفر و پستهایشان را بگذارید تا همه ببینند. در غیر اینصورت این حرفها هم فاقد هر گونه اساس، پایه، دلیل و مدرک خواهند بود.
چون من برخلاف دیگر دوستان، ستاپی ندارم که بشه به اشتراک بذارم تحلیلهام رو! چون هیچ آموزش عمومیای ندیدم و ستاپم متعلق به خودم هست و رایگان ارائهش نمیدم!
…
اینجا هم، هم کلی تحلیل گذاشتم
حرفهای شما در تناقض کامل با هم است. از یک طرف میگویید «ستاپی ندارید» و از طرف دیگر میگویید « ستاپم … را رایگان ارائهش نمیدم!». ستاپ نداشته رو چطور میشود ارائه داد؟!؟
از یک طرف میگویید به علت نداشتن ستاپ «نمیشود تحلیلهایتان را به اشتراک بگذارید» و دو جمله بعد مدعی میشوید که «کلی تحلیل گذاشتید» در این تاپیک؟!؟ کدام را باید باور کرد؟!؟
در ضمن سیگنال و تحلیل هر یک تعریف مشخصی دارد. لینک چند تا از همون تحلیلها رو بگذارید تا همه ببینیم و صحت ادعای شما ثابت شود. در غیر این صورت این حرف هم مانند باقی حرفهایتان مصداق ادعای بی دلیل و مدرک و سند خواهد بود.
من اصلا مشکلی با شخص شما نداشتم
کسی نگفت شما با من یا شخص خاصی مشکل دارید. مشکل شما همانطور که به طور مستند نشان دادهشد اصرار بر نقض پیوسته و مکرر قانونهای سایت است.
دوستان جمع، فکر میکنم بیش از آن چه لازم بوده در مورد این بحث صحبت شده و مستندات و دلایل عینی لازم در مورد آن ارائه شده. طرف مقابل هم فرصت کافی داشته برای پاسخ. پیشنهاد میکنم برگردیم به موضوع اصلی تاپیک یعنی معامله و تحلیل طلا.
=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
اگه تایم 5 دقیقه باشه با تاییدیه کندل و خد ضرر بالای محدوده و سود هم مدیریت با اولین حمایت همون تایم که وارد میشید
اما اگه در تایم های بالا محدوده مشخص کنم و در تایم مثلا 1 دقیقه وارد بشم واسه اطمینان ورود با تاییدیه چاک وارد میشم دوست عزیز
به نظر میرسه مرحلهٔ بازی دادن (manipulation) خبرهای ساعت ۱۷:۳۰ بلافاصله بعد از مرحلهٔ بازی دادن خبر ساعت ۱۶:۴۵ شروع شد. در ۱۷:۳۰ طبق انتظار به مرحلهٔ پخش (distribution) رسید که خیزش اون تا الان ادامه داشته.
=============
کار کامیونیتی تامام شد
الفاتحه
نتیجه چی شد؟؟
دلیل ورود چی بود؟
سلام برادر
لطفا باشین و ایراد من مبتدی رو بگیرین..
شاید از سبکی و استراتژی ای، کسی جز شما نتونه ایراد بگیره و راهنمایی کنه
تحریم نکن داداش…
نذار بعدا بگیم به ما که رسید آسمون تپید
شاید دوست داشته باشید نگاهی به تحلیل هفتگی زیر بکنید. نگاهی به هفتهٔ پیش بازار طلا و پیشبینیهایی برای هفتهٔ آینده.
=============
شروع آخر هفتهٔ کاریه و فرصتی برای آسودن و آرامش پس از یک هفتهٔ پر فراز و نشیب و پر ماجرای بازار. فراغتی برای تکوندن غبار تنش و ماجرا از تن و روح، گوش سپردن به زمزمهٔ طبیعت، وقت گذروندن با عزیزان ، پشت سر گذاشتن دنیا و شَرْ و شورَش، و آماده شدن برای دوباره و دوباره تلاش کردن .
تصادفی به این ویدئو برخوردم. گفتم شاید بد نباشه شریک کنم دیگران رو در لذت تماشاش.
پینوشت: عنوان ویدئو رو شاید بشه در فارسی به «[نرَم نرمَک،] همینی که هستم خوبَم» برگردوند.
===================
* ویدئو از یه ابتکار اینترنتیه برای یاد گرفتن ایتالیایی از طریق آواز. من گردانندگان این ابتکار رو نمیشناسم و هیچ ارتباطی با اونها و این ابتکار ندارم. این پست به هیچ وجه تبلیغی برای اون ابتکار یا هر چیز دیگری نیست.
پست قبلی دو بار ارسال شد. این یکی رو حذف میکنم.
====================
اعلان نفیادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی
خب دوبار میخونیم عیبش چیه .. من خودم بشخصه با یه بار خوندن نمیفهمم باید سه بار بخونم
به به فوق العاده هست خانم موثق عزیز
ماشالا داداش ایندت روشنه همینو برو ![]()
برادر قضیه رو اشتباه گرفتی کلا ![]()
یبار دیگه پیاماشو بخون نگرفتی قضیه رو