فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

درنوشتهٔ من نام شما، یا هیچ شخص خاص دیگری برده نشده بود. با توجه به پاسخ مستقیم شما به پست من و ارجاع به اون لازم است عرض کنم:

باز هم برای بار چندم دوستان ابراز ناخشنودی کردن به ارائه‌ی سیگنال در این تاپیک

اول این که تا جایی که می‌دونم نوشتهٔ قبلی تنها نوشتهٔ من مورد ارائهٔ سیگنال در این تاپیک بود و من- و تا جایی که به یاد دارم هیچ کس دیگه- پیش از این در این مورد پستی نگذاشته بود. شاید دوست داشته باشید در نوشته‌های بعدی‌تان در مورد صحت و دقت نوشته‌تان بیشتر دقت کنید.

دوم این که «ابراز ناخشنودی» کردن شبههٔ شخصی بودن و سلیقه‌ای بودن نظر را ایجاد می‌کند. موضوع به هیچ وجه شخصی نیست. گذاشتن سیگنال نقض بارز یکی از مهمترین قانون‌های سایت است که تا جایی که می‌دانم هر بار در بدو ورود به همهٔ کاربران نمایش داده می‌شود . مشکل شما با قانون‌های سایت و نقض پیوسته و مکرر آنها است نه شخص خاص و سلیقهٔ شخصی.

چون علی‌رغم گفتگوهایی که حول این موضوع انجام شد،

هیچ گفت‌گویی در مورد موضوع ارائهٔ سیگنال در این تاپیک به هر شکلی با من از سوی شما یا هیچ کس دیگر، به صورت عمومی یا خصوصی، انجام نشده است. شاید دوست داشته باشید در نوشته‌های بعدی به صحت و دقت نوشته‌تون بیشتر دقت کنید.

بنده دیگه اینجا تحلیل و سیگنالی نمی‌ذارم

سیگنال یعنی گذاشتن عدد صرف و تحلیل یعنی مشخص کردن روش و چگونگی رسیدن به آن عدد از روش‌های شناخته‌شده یا روش‌های شخصی یا نیمه‌شخصی. تا جایی که به خاطر دارم در اکثر قریب به اتفاق پست‌های شما صرفا عدد داده شده که سیگنال دادن است نه تحلیل. این تاپیک طبق عنوانش و قانون‌های سایت هیچ مشکلی با ارائهٔ تحلیل ندارد.

از حضور همه‌ی عزیزان مرخص می‌شم!

حضور همهٔ کاربران در این سایت داوطلبانه و رایگان است و هیچ کس نه الزامی به ماندن دارد نه اجباری به رفتن. همهٔ کسانی که در اینجا هستند به صرف حضور عزیزند و محترم، از نظر حق و حقوق برادر و برابر، و در برابر قانون‌های سایت یکی و یکسان. من، شما، و هیچ کاربر دیگری - با هر سابقه، دانش و مهارتی- نمی‌توانیم انتظار امتیاز خاص و ویژه یا معافیت از اجرای قانون داشته باشیم یا ماندن‌مان را مشروط به دریافت چنین امتیاز‌ها یا معافیت‌هایی کنیم.

زیربنای هر جمع سالم ادب، احترام، فروتنی و اطمینان از یکسان بودن با همهٔ جمع در برابر قانون است. امتیازها و اختیارهای ویژه و فراقانونی ظلمی آشکار در حق تک تک افراد جمع است و به سرعت هر جمع سالمی را فاسد می‌کند و از هم می‌پاشد.

شاد و پیروز باشید.

=============
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

کمتر به یک ربع به اولین خبر امروز با اهمیت متوسط مونده که به نظر می‌رسه بازی بازار - به معنای خاص power of three-برای اون از حدود ساعت ۱۳:۰۰ با عرضی شدن بازار شروع شده و با ریزش قیمت تا حالا ادامه پیدا کرد.

لطفا دقت کنید که با توجه به در پیش بودن یک خبر با اهمیت بالا و چند خبر با اهمیت متوسط دیگه در ۱۷:۳۰ و فاصلهٔ نزدیک اونها ،‌ممکنه‌ بازی احتمالی بازار روی مرحلهٔ پخش (distribution) این یکی اثر بگذاره و اون رو محدود کنه یا حتی بپوشونه.

=============

در کمتر از یک ساعت دیگه به خبر با اهمیت بالا و سه خبر با اهمیت متوسط داریم. احتمال بازی بازار - به معنی خاص power of three- و نوسان‌های قابل‌ملاحظه قیمت قبل و بعد از اعلام مقدار شاخص‌ها می‌ره.

=============

سلام خدمت دوستان عزیز - چند روزی آماده باش بودم و نشد ترید کنم و امروز اولین ترید و زدم :wink:

تا ارسال کردم مثل اینکه بسته شد

علت ورود هم ناحیه حمایتی و واکنش به آن و حد سود سقف اولین مقاومت بالا بود که تو چند دقیقه تاچ شد

چی می‌گی برادر؟! :joy:
ده‌بار ده نفر مختلف راجع به این موضوع حرف زدن و هم من و هم دوستان دیگه کلی دیالوگ داشتیم در این خصوص! من اصلا مشکلی با شخص شما نداشتم، گفتم چون مجدد این موضوع عنوان شد، بهتره من برم!
چون من برخلاف دیگر دوستان، ستاپی ندارم که بشه به اشتراک بذارم تحلیل‌هام رو! چون هیچ آموزش عمومی‌ای ندیدم و ستاپم متعلق به خودم هست و رایگان ارائه‌ش نمی‌دم! اینجا هم، هم کلی تحلیل گذاشتم و هم سیگنال!
لطفا رو هوا حرف نزنید دیگه لااقل! :sweat_smile:

پوزیشن شورتی که روی طلا داشتم هم توی این وضعیته:

الان یه پوزیشن شورت باز کردم، دوستان نکته ی مهمی که باید بگم اینه که پایان هفته هیچوقت هیچ پوزیشنی رو باز نکنید ، چون ممکنه شروع هفته جدید با گپ قیمتی خیلی بزرگی باز بشه که کل مارجینتون به خطر بیفته، من خودم xautusdt ، طلای مجازی تو صرافی کار میکنم به خاطر همین میتونم هر لحظه حتی روزای تعطیل هم پوزیشنمو ببندم

لطفا رو هوا حرف نزنید دیگه لااقل! :sweat_smile:

حرف روی هوا، حرف بدون دلیل و مدرک و مستند است. ادعا‌ها از شما است و نیاز به اثبات دارد. در پست فعلی و قبلی شما هیچ مستندی (لینک و غیره) برای اثبات ادعاها وجود ندارد که مصداق گفتهٔ فاقد اساس و پایه و مدرک و سند است.

ده‌بار ده نفر مختلف راجع به این موضوع حرف زدن و هم من و هم دوستان دیگه کلی دیالوگ داشتیم در این خصوص!

بسیار هم عالی. لینک این ده نفر و پست‌های‌شان را بگذارید تا همه ببینند. در غیر این‌صورت این حرف‌ها هم فاقد هر گونه اساس، پایه، دلیل و مدرک خواهند بود.

چون من برخلاف دیگر دوستان، ستاپی ندارم که بشه به اشتراک بذارم تحلیل‌هام رو! چون هیچ آموزش عمومی‌ای ندیدم و ستاپم متعلق به خودم هست و رایگان ارائه‌ش نمی‌دم!

اینجا هم، هم کلی تحلیل گذاشتم

حرف‌های شما در تناقض کامل با هم است. از یک طرف می‌گویید «ستاپی ندارید» و از طرف دیگر می‌گویید « ستاپم … را رایگان ارائه‌ش نمی‌دم!». ستاپ نداشته رو چطور می‌شود ارائه داد؟!؟

از یک طرف می‌گویید به علت نداشتن ستاپ «نمی‌شود تحلیل‌هایتان را به اشتراک بگذارید» و دو جمله بعد مدعی می‌‌شوید که «کلی تحلیل گذاشتید» در این تاپیک؟!؟ کدام را باید باور کرد؟!؟

در ضمن سیگنال و تحلیل هر یک تعریف مشخصی دارد. لینک چند تا از همون تحلیل‌ها رو بگذارید تا همه ببینیم و صحت ادعای شما ثابت شود. در غیر این صورت این حرف هم مانند باقی‌ حرف‌هایتان مصداق ادعای بی دلیل و مدرک و سند خواهد بود.

من اصلا مشکلی با شخص شما نداشتم

کسی نگفت شما با من یا شخص خاصی مشکل دارید. مشکل شما همانطور که به طور مستند نشان داده‌شد اصرار بر نقض پیوسته و مکرر قانون‌های سایت است.

دوستان جمع، فکر می‌کنم بیش از آن چه لازم بوده در مورد این بحث صحبت شده و مستندات و دلایل عینی لازم در مورد آن ارائه شده. طرف مقابل هم فرصت کافی داشته برای پاسخ. پیشنهاد می‌کنم برگردیم به موضوع اصلی تاپیک یعنی معامله و تحلیل طلا.

=============

نواحی تایم 5 دقیقه برای معاملات اسکلپ میتونید در نظر بگیرید مخصوصا fvg با اعتبار A که بالای اون هم اوردربلاک قرار گرفته

نواحی تایم 15 دقیقه جهت بررسی

اگه تایم 5 دقیقه باشه با تاییدیه کندل و خد ضرر بالای محدوده و سود هم مدیریت با اولین حمایت همون تایم که وارد میشید

اما اگه در تایم های بالا محدوده مشخص کنم و در تایم مثلا 1 دقیقه وارد بشم واسه اطمینان ورود با تاییدیه چاک وارد میشم دوست عزیز

کافیه یه مدت پشت سیستم باشی تا گول نمایش یسریا رو نخوری .ماشالا همه هم ادعا سود و ماهیگیری دارن تهش میبینی دنبال تور پهن کردنن بگیم استیتمنت 6 ماهه 1 ساله اصلا میرن یه ور دیگه.

به نظر می‌رسه مرحلهٔ بازی دادن (manipulation) خبرهای ساعت ۱۷:۳۰ بلافاصله بعد از مرحلهٔ بازی دادن خبر ساعت ۱۶:۴۵ شروع شد. در ۱۷:۳۰ طبق انتظار به مرحلهٔ پخش (distribution) رسید که خیزش اون تا الان ادامه داشته.

=============

کار کامیونیتی تامام شد
الفاتحه

نتیجه چی شد؟؟
دلیل ورود چی بود؟

با اینکه تحلیلم تو تایم کوتاه مدت درست بود ولی متاسفانه استاپم زده شد دلیلشم وجود یک حمایت قوی تو محدوده ی 3940تا3980 بود حالا قیمت به یک محدوده ی مقاومتی رسیده پس میتونه تا محدوده ای که تو تصویر مشخص کردم پایین بیاد

صبح من یه تحلیل گذاشتم ، میتونید سرچ کنید و ببینید، و تو تحلیلم محدوده ی ورود و حتی tp ها رو هم با خط سفید مشخص کردم ولی متاسفانه قیمت به tp هام نرسید و مجبور شدم معامله رو با ریوارد 4 ببندم ، وقتی قیمت محدوده ی3968 رو با قدرت شکست و زیرش تثبیت شد تو تایم کوتاه مدت یه محدوده ی مقاومتی جدیدی ساخت ، به خاطر همین من یه پوزیشن سل اونجا باز کردم که متاسفانه استاپ شد ، ولی وقتی که به تایم میان مدت رفتم دیدم که قیمت به یه محدوده ی حمایتی قوی رسیده ، پس به راحتی میتونه محدوده ی مقاومتی کوتاه مدت رو بشکنه تا خودشو به محدوده ی مقاومتی میان مدت برسونه، به خاطر همین بود که استاپم زده شد ، حالا تو همین محدوده ی مقاومتی جدید یه پوزیشن سل جدید باز کردم و انتظار دارم تا محدوده ای که مشخص کردم پایین بیاد، حالا اگه ایرادی تو کارم میبینید ممنون میشم که اونو به من توضیح بدید ، چون روش معاملاتی من صرفا بر اساس رسم حمایتها و مقاومتها ست ، و از هیچ اندیکاتور یا روش دیگری استفاده نمیکنم

سلام برادر

لطفا باشین و ایراد من مبتدی رو بگیرین..

شاید از سبکی و استراتژی ای، کسی جز شما نتونه ایراد بگیره و راهنمایی کنه

تحریم نکن داداش…

نذار بعدا بگیم به ما که رسید آسمون تپید

شاید دوست داشته باشید نگاهی به تحلیل هفتگی زیر بکنید. نگاهی به هفتهٔ پیش بازار طلا و پیش‌بینی‌هایی برای هفتهٔ آینده.

=============

شروع آخر هفتهٔ کاری‌ه و فرصتی برای آسودن و آرامش پس از یک هفتهٔ پر فراز و نشیب و پر ماجرای بازار. فراغتی برای تکوندن غبار تنش و ماجرا از تن و روح، گوش سپردن به زمزمهٔ طبیعت، وقت گذروندن با عزیزان ، پشت سر گذاشتن دنیا و شَرْ و شورَش، و آماده شدن برای دوباره و دوباره تلاش کردن .

تصادفی به این ویدئو برخوردم. گفتم شاید بد نباشه شریک کنم دیگران رو در لذت تماشاش.

پی‌نوشت: عنوان ویدئو رو شاید بشه در فارسی به «[نرَم نرمَک،] همینی که هستم خوبَ‌م» برگردوند.

===================
* ویدئو از یه ابتکار اینترنتی‌ه برای یاد گرفتن ایتالیایی از طریق آواز. من گردانندگان این ابتکار رو نمی‌شناسم و هیچ ارتباطی با اونها و این ابتکار ندارم. این پست به هیچ وجه تبلیغی برای اون ابتکار یا هر چیز دیگری نیست.

پست قبلی دو بار ارسال شد. این یکی رو حذف می‌کنم.

====================
اعلان نفی‌ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی