فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

دوستان، احتمال داره این تاپیک ‌دچار آشوب‌گری اینترنتی (trolling) شده باشه. همون طور که قبلا گفته شد هدف اصلی از آشوب‌‌گری اینترنتی، گاهی در پوشش‌های دیگر دوستانه و خیرخواهانه، جلب توجه(خیلی وقت‌ها با طرح موضوعات حاشیه‌‌ای و با جمله‌ها و عبارت‌های تحریک آمیز )، ایجاد تنش و در نهایت منحرف کردن تاپیک از مسیر و موضوع اصلی‌ اون‌ه. راه حل امتحان شده و جواب پس دادهٔ این گونه آشوب‌گری‌ها:

۱- هدف اصلی آشوب‌گری/مزاحمت اینترنتی جلب توجه است. با نشان ندادن هیچ واکنشی به فعالیت‌شون این توجه را از اونها دریغ کنید (don’t feed the troll)

۲- نیت واقعی اونها را نشان بدید (unmask the troll)

۳- اونها را گزارش/بلاک کنید (report/block the troll)

آرامش و خوشی جمع شاید بهترین دفاع در برابر این گونه تلاش‌ها برای منحرف کردن تاپیک و تضعیف اون باشه. شاید دوست داشته باشید به هدف اصلی و تخصصی این تاپیک برگردیم یعنی معامله و تحلیل طلا.

===========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

امروز دو خبر با اهمیت متوسط دیگه در ساعت‌های ۲۰:۰۰ و ۲۰:۵۵ داریم (سخنرانی دو نفر از اعضای fomc). با توجه به تنش‌های اخیر در خلیج فارس، بخصوص خبر مهم امروز، و تاثیرش بر قیمت نفت، که با اثرگذاشتن روی تورم در آمریکا، می‌تونه اثر قابل ملاحظه‌ای روی تصمیم فدرال رزرو در مورد نرخ بهره در جلسهٔ بعدی fomc در کمتر از دو هفته دیگه (July ۲۹) داشته باشه، شاید نوسان‌های قابل ملاحظه‌ای رو قبل و بعد از اون خبرها شاهد باشیم. احتمال بازی بازار- به معنای تخصصی power of three در ict- ساعت یا ساعتهایی قبل از خبر و حتی قدری بعد از اون می‌ره.

پی‌نوشت:‌ با توجه به پشت سر هم بودن و فاصله به نسبت کم دو خبر، ممکنه بازی احتمالی بازار برای خبر دوم روی اثر احتمالی خبر اول اثر بذاره و اون رو محدود کنه یا حتی بپوشونه.

========================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) ومالکیت معنوی

به نظرم طلا دوباره باید برگرده به منشاء ریزش خودش . یه موقعیت برای بای لازمه

دوست عزیز، با احترام به نظرتون، گمان نمی‌کنم ورود نظریه‌های جدید باعث ابطال یا بی‌ارزش شدن نظریه‌های قبلی بشه بلکه شاید اونها رو تکمیل و تقویت کنه.شاید دوست داشته باشید بخش تحلیل طلای سایتهای معتبر معامله‌گری، مثل این یکی ببینید که در اون اکثر قریب به اتفاق تحلیل‌گرهای حرفه‌ای از پیر و جوون - بعضی با سالها تجربه دست اول در بازارهای جهانی و تحصیلات دانشگاهی در زمینهٔ مالی، از ترکیبی از تحلیل‌ بنیادی و ابزارهای شناخته‌شدهٔ تحلیل تکنیکال کلاسیک (خط روند، سطح‌های مقاومت/پشتیبانی، moving average، اندیکاتورهای شناخته شده مانند rsi و macd و مانند اونها) استفاده می‌کنند.

======================

به نظر می‌رسه برآیند تاثیر دو خبر ساعت ۲۰ و ۲۰:۵۵ در مورد نرخ بهره خودش رو داره به صورت ریزش در شاخص دلار ،و در نتیجه فشار خیزشی روی طلا، نشون می‌ده البته با مقاومت‌هایی سر راهش، از جمله سطح مقاومت متغیر شکل گرفته از فاصله دو moving average در ۳۹۸۶ و ۳۹۸۸ در تایم ۵ دقیقه طلا که به نظر می‌رسه قیمت در تلاش برای عبور از مرز بالایی اونه.

پی‌نوشت: در ساعت ۲۰:۵۳ دقیقه اعلام شروع دور جدید حمله‌ها به ایران توسط ارتش آمریکا باعث فشار خیزشی روی نفت، و در نتیجه فشار ریزشی روی طلا، شد که با فشار خیزشی برآیند اثر دو خبر در تعارض است. برحسب قدرت و طول هر یک از دو فشار ممکنه باعث مثلثی‌ یا عرضی شدن طلا بشه یا در نهایت یکی از دو فشار غالب بشه.

====================

سلام برادر… میشه دلایلش رو برای بنده یه مقدار توضیح بدین…

خیلی تو وارد نشدن به نقاط مشکل دارم چون همینی که میگین برام پیش میاد…

بیشتر مربوط به روانشناسیه … راه حل های دیگه هم داره ؟

سلام! ببین ما زمانی که مثلا دوتا نقطه‌رو با فاصله از قیمت کنونی چارت در بالا و پایین برای سل و بای تعیین می‌کنیم، درواقع تحلیل‌مون زمانی انجام شده که چارت از اون نقاط دور بوده و بدون هیچ دغدغه‌ی اضافی، بر اساس ستاپ‌مون نقطه‌ی ورود تعیین کردیم و پندینگ گذاشتیم! حالا زمانی که ما میایم بین این نقاط پوزیشنی رو باز می‌کنیم با این امید که به بالا یا پایین برسه، عملا تحت تاثیر یکی از این سه‌تا اتفاق (یا ترکیبی ازشون) این کارو می‌کنیم:

-خسته‌شدن از نرسیدن به پندینگ‌هامون و عدم صبر بیشتر!

-براساس فریب‌ها و حرکات لحظه‌ای چارت که عموما رسالتش ایجاد فومو و هیجان در افراد هستش که باعث بشه در لحظه از ترس جاموندن سل یا بای بگیرن!

-خروج از ستاپ معاملاتی و عدم تعهد به استراتژی

خب مشخصا نتیجه‌ای که از این دلایل ورود حاصل می‌شه، در اغلب موارد، استاپ و ضرر هست!

سعی کردم علت رو کمی بازش کنم براتون، ولی درنهایت اگر در یک کلمه بخوام بگم دلیلش چیه، دقیقا همونیه که خودتون فرمودید:
روان! :man_facepalming:t2:

چون علی‌رغم گفتگوهایی که حول این موضوع انجام شد، باز هم برای بار چندم دوستان ابراز ناخشنودی کردن به ارائه‌ی سیگنال در این تاپیک، بنده دیگه اینجا تحلیل و سیگنالی نمی‌ذارم و از حضور همه‌ی عزیزان مرخص می‌شم!
اگر سوالی بود که حس کردید ممکنه من بتونم در پاسخ بهش کمکی بکنم، می‌تونید به آیدی تلگرامم پیام بدید؛ ممکنه گاهی با تاخیر پاسخ بدم، ولی حتما پاسخ می‌دم:
Aminernik

پرسود و عالی باشید :gem_stone::white_heart:

خوب توضیح ساده میدم اکثریت تایم ها سل میده اما دوتا تایم پایین ۵دقیقه و یک دقیقه شکست ساختار و شکست رنج میده من انتخابی که کردم بین این دو همراهی با روند سل بود البته چون شکست رنج یک دقیقه عمق برگشت برای پولبک زیاده به همین دلیل سلر شدم تو تصویر منظور عمق هم توضیح میدم اما عمق یعنی یک رنج بشکنه و بیاد پولبک و اون پولبک اندازه رنج باشه اکثریت از اون رنج اسپایکی به بالا رخ نمیده و فقط ریوارد تا سقف قبل رخ مید تو تصویر علامت میزنم براتون ریوارد هم ۲ هست برای سل من بدون ترس همه چیزو میگم چه استاپ چه تیپی این نکته عمق مهم ترین نکته ترید هست اگه استاپ هم شد یه نکته مهم یاد گرفتین صبر میکنیم ببینیم احتمال چی میشه و تو تصویر دوم که میفرستم تایم پنج دقیقه جای استاپ معلومه زیر همین پست

پنج دقیقه هم تصویر میدم تا جای استاپ معلوم بشه براتون

هر چیزی هم بشه اطلاع میدم باز چه استاپ چه تیپی مثل همیشه

طلا به محدوده ی حمایتی خودش رسیده در صورت دادن تایید خریدارم

جناب مقصودی عزیز،

لطفاً این موضوع را به دل نگیرید. متأسفانه گاهی کم‌لطفی بعضی از دوستان پیش می‌آید، اما مطمئن باشید افراد زیادی هستند که واقعاً از حضور و زحمات شما قدردانی می‌کنند.

شما همیشه بدون هیچ چشمداشت و منتی تحلیل‌ها و نقاط ورودتان را با دیگران به اشتراک گذاشته‌اید و بسیاری از اعضا از تحلیل‌های دقیق و ارزشمندتان استفاده کرده‌اند. من هم شخصاً بارها بر اساس ورودهایی که اعلام کرده‌اید معامله کرده‌ام و از آن‌ها نتیجه گرفته‌ام.

امیدوارم به خاطر برخورد چند نفر، ما بقیه را از تحلیل‌ها و تجربیات ارزشمندتان محروم نکنید. لطفاً مثل همیشه به فعالیتتان ادامه دهید؛ مطمئن باشید قدردان زحماتتان بیشتر از چیزی هستند که شاید به چشم بیاید.

با آرزوی موفقیت و سپاس از زحمات شما. :folded_hands:

بله .. خیلی وقتا همینه… مشکل من اینه که از خطوط داینامیک استفاده میکنم و استراتژی خاصی ندارم

کامپیوتر تریدینگ رو دنبال میکنم… کلی هم خط داینامیک معتبر پیدا میکنم و البته بخاطر صبری که ندارم و ترسی که زیاد دارم تا رسیدن قیمت به اون خط کلی خطوط دیگه رسم میکنم . نتیجه اینکه من می مونم و حوضم

اگه ..و اگه بتونم نقاط استاتیک رو پیدا کنم مشکلم تا حدودی شاید…

اندیکاتوری برای آلارم قیمت روی خطوط داینامیک وجود نداره

به نظر می‌رسه بازیی- به معنی خاص power of three- در بازار نفت پیش از شروع به کار بازار لندن در ساعت ۱۰:۳۰ شکل گرفته که الان به مرحلهٔ پخش (distribution) رسیده.ظاهرا این بازی خودش رو در قیمت طلا هم نشون داده و الان در این بازار هم به مرحلهٔ پخش رسیده و باعث ریزش در طلا شده البته با مقاومت‌هایی سر راه اون از جمله سطح مقاومت متغیر ناشی از فاصله دو moving average حول ۳۹۹۶.

====================

دقیقا درست میفرمایید هیچ چیز صد در صد نیس ولی بعضی دوستان چون تجربه زیادی دارن و درصد تحلیل خوبشون زیاد هس و طبیعی هس که بهتر باشه و همونطور ک فرمودین تحلیلگر خوب تحلیل گری هس که از قبل حرکت قیمت نقاط ورود رو مشخص کنه وگرنه بعد از حرکت همه استاد تمام هستن قبلا گفتم معما چون حل شود آسان گردد

آقای مقصودی هم من خدای نکرده جسارت نکردم بهشون گفتم فقط اگر موقعیت خوبی دیدین با بچها به اشتراک بذارین تا کمکی به هممون بشه

و اگر تحلیل میکنن و سیگنال میدن دمشون گرم خدا خیرش بده بلاخره اگر چن نفر مثل آقای مقصودی و علی آقا ک تجربه خوبی دارن سیگنال بدن تحلیل کنن و بذارن تو تاپیک تا بقیه هم استفاده کنن ما تشکر میکنیم ازشون و امیداوریم باعث پیشرفت هممون بشه

و دوستان دیگه هم اگر حرفی برای گفتن دارن خب بیان وسط مثل آقای مقصودی سیگنال از قبل بدن البته این حرف بمعنی بی احترامی به کسی یاچیزی نیس

هدف ما پیشرفت با حفظ احترام به همه دوستان هس

آقای مقصودی من هم هر چی که نیلو جان بخوبی گفته را مجددا تکرار میکنم :

لطفاً این موضوع را به دل نگیرید. متأسفانه گاهی کم‌لطفی بعضی از دوستان پیش می‌آید، اما مطمئن باشید افراد زیادی هستند که واقعاً از حضور و زحمات شما قدردانی می‌کنند.

شما همیشه بدون هیچ چشمداشت و منتی تحلیل‌ها و نقاط ورودتان را با دیگران به اشتراک گذاشته‌اید و بسیاری از اعضا از تحلیل‌های دقیق و ارزشمندتان استفاده کرده‌اند. من هم شخصاً بارها بر اساس ورودهایی که اعلام کرده‌اید معامله کرده‌ام و از آن‌ها نتیجه گرفته‌ام.

امیدوارم به خاطر برخورد چند نفر، ما بقیه را از تحلیل‌ها و تجربیات ارزشمندتان محروم نکنید. لطفاً مثل همیشه به فعالیتتان ادامه دهید؛ مطمئن باشید قدردان زحماتتان بیشتر از چیزی هستند که شاید به چشم بیاید.
با آرزوی موفقیت و سپاس از زحمات شما. :folded_hands:

و خواهش میکنم اینجا را ترک نکنین و همچنان سیگنال و تحلیل بذارین

من اینجا با ریوارد 4 معاملمو بستم

امیدوارم مدیر کامیونیتی برای کاربرها ارزش قائل باشه و در این مورد کاری انجام بده ، رفتن همه ی تریدرهای خوب کامیونیتی را بی ارزش میکنه.

توی این ترید دیگاه عالی بود هر چند استاپ شد مشکل کار درک نکردن اینکه ریوارد باید کف رنج میبود و بعد شکست ورود برای ریوارد بزرگ امتحان میشد همین ولی با اینکه استاپ شدم راضی هستم