فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

رفقا حواس‌تون به این زونی که دیروز گفتم خیلی باشه!

این یکی نوبر بود دیگه :joy:
خبر حتی با اطلاعیه رشد درصدی رسمی هم قابل اعتماد نیست
بعد یعنی تو میگی خبر طبق سیگنال سیستم تو حرکت کرده؟

بجا گیر دادن به چنل یا کانال اصل مطلب رو بچسب

مشتی قضیه تروله جدی نگیر

اطراف ۴۰۴۰ بای می‌گیرم رو طلا!
(پندینگ بای‌استاپ)

من اصلا با اینی که ایشون به این جمله می‌گه سیگنال و حتی نمی‌گه تحلیل کاری ندارم! (بدون اعلام تی‌پی و حتی استاپ)

با اینکه حتی همون عدد ۴۰۲۸ که اعلام کرد هم توی این تریدها نیست اصلا، و می‌گه “نوش جون هرکی زد” هم کاری ندارم!!

با اینکه لات معاملات که یک‌دهم و دو دهم و سه‌دهم و چهاردهم بود، یهو شد ۲ هم کاری ندارم!!! حتما مدیریت سرمایه‌شون ایجاب می‌کنه!!

حتی به اینکه ادعا کردن استیتمنت موجوده و در نهایت یه اسکرین از یه تعداد ترید روی پراپ/دمو گذاشتن هم کاری ندارم!!

اینکه پشمااااام ازین جمله ریخت رو هم ولش کنیم!

اینکه نمی‌دونه در تمام جهان هستی صددرصد و صفر درصد وجود خارجی نداره به‌هیچ‌وجه رو هم ازش بگذریم!

ولی، ولی، ولی اینو دیگه نمی‌تونم ازش بگذرم!!!
پسر خوب اوووووونهمه روضه خوندی و ادیفای کردی ستاپ رو و از صددرصد حرف زدی، آخرش اومدی داری با گرفتن صرفا ده درصد سود توی ۷ روز فلِکس می‌کنی؟!!!
اینو هییییچ‌جوره برنمی‌تابم و اینجا حسابی گند زدی!!
۱۰درصد رشد حساب توی ۷ روز، یعنی روزی ۱.۴ درصد :joy::joy:
من اگه زیر روزی ۵درصد از مارکت بگیرم، روم نمی‌شه عنوانش کنم پیش کسی! با اینحال اینهمه ادعا ندارم والا!
با اینکه بیش از پنجاه بار حساب رو تو یک‌هفته هزار درصد رشد دادم!! یعنی بیش از روزی ۱۴۰ درصد رشد!
بگذریم که رکوردم تبدیل ۳۰۰ دلار به ۷۳۰۰ دلار بوده توی ۸ روز و ویدیوی تریدها و اسناد برداشتش از کپیتال‌اکستند رو توی این کامیونیتی گذاشتم!!
موضوع اینه که من اگر همین‌ها رو هم عنوان می‌کنم، وین‌ریت سیگنال و تحلیل‌هام فقط تو همین تاپیک بالای ۹۵درصد بوده! لااقل ده‌تا سیگنال می‌دادی، بعد اینجوری خودتو پرزنت می‌کردی!
به خود من کلی نقد وارده هنوز و یه عده می‌گفتن تریدر نیستی و چرت می‌گی:sweat_smile: تو دیگه جای نقد نذاشتی اصلا بابا!! :expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face::expressionless_face:

سلطان ما کاری به بحث شما نداریم ولی چهار سیگنال بریز وسط تا از این خوان نعمت استفاده کنیم پول مارکت که کم نمیشه واقعا شمایی که اینقدر دستتون راه افتاده روزی دو تا سیگنال هم بذارین

من فکر میکنم این کلمه ORDER BLOCK هم یه چیز توهمی هست و اصن همچین چیزی وجود نداره

گذاشته که . گفته بالای 4040 بای بگیرید . البته من از 4028 بای گرفتم ولی 4040 که ایشون گفتن دیگه امن تره

بنظرم بهتره پستهای همه ی افراد را مجددا از ابتدای تاپیک ببینین ، چند روز پیش یه بررسی کردم دیدم آقای مقصودی دهها تحلیل و سیگنال عالی و در ضمن بسیار ساده وبدون نیاز به توضیحات اضافه با مشخص کردن دقیق نقطه ورود در تاپیک گذاشته و استاپ را هم همیشه گفته 40 پیپ یا کمتره ، پستهاش را ببینید متوجه میشین .
ایشون روزها قبل از رسیدن قیمت به نقطه مورد نظر میاد و با یه تصویر کاملا ساده و گویا تحلیل و سیگنال میذاره اما بر خلاف ایشون اکثر افراد دیگه فقط بعد از اینکه قیمت حرکت خودش را انجام داد اگر درست معامله زده باشن میان با چارتهای شلوغ و بدرد نخور و کلی توضیحات لیست معاملاتشون را شوآف میکنن. (و روزهایی که ضرر میکنن پیداشون نمیشه)

من معتقدم هیچ کس 100 درصد نیست و همه از جمله ایشون اشتباه میکنن و استاپ خوردن هم جزئی از کاره اما بنظرم فارغ از اینکه تحلیلی درست یا غلط باشه بین فردی که شهامتش را داره از چند روز قبل میاد و تحلیل و پیشبینی خودش را میگه با کسانیکه که هیچ وقت جرات چنین کاری را ندارن یا فقط چند دقیقه بعد را پیش بینی میکنن خیلی فرق هست .
البته این فقط نظر منه این را هم بگم که بعضی افراد گفتن که ایشون هم پکیج فروشه اگر اینطور باشه و نیتش از تحلیلهاش این باشه از این کار بدش اصلا دفاع نمیکنم

بسیار سپاسگزارم از حسن نظر شما و راستش بسیار هم خوشحال شدم که این پست رو نوشتید؛ چون واقعا تقریبا تنها کسی که اینجا همیشه سیگنال می‌ذاره من هستم! دوستان یهو می‌رسن و حاضر نیستن یه بررسی اجمالی هم بکنن!
به هر حال خوشحالم که دست‌کم یک‌نفر بررسی کرده نتایج سیگنال‌ها و تحلیل‌های بنده رو!

سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان، من تو این محدوده که تو تصویر مشخصه یه پوزیشن لانگ باز کردم البته یکم استاپمو کوچیک گذاشتم اگه زیر 4015 میذاشتم بهتر بود و تارگتامم4058و4074 گذاشتم

ریوارد یکم رو بهم داد بعد با قدرت ریخت،:smiling_face:

من که sell هستم تا

4022

استاپ4035

البته در تایم ۱ دقیقه

بجای گزارشگری بازار )آقای خیابانی( بیا وسط دو تا ترید بزن

دو تا خروج اینجوری بزن، تا ما هم ازت یادبگیریم

که بفهمیم شانس با کیه

به نظر می‌ٰرسه خبر مهم آماده‌شدن حوثی‌های یمن، متحد ایران، برای بستن تنگهٔ باب‌المندب در صورت تشدید قابل‌توجه حملهٔ آمریکا به ایران باعث جهش خیزشی نفت از ساعت ۱۴:۳۰ شده که با برگشت‌های مقطعی برای اصلاح rsi همچنان ادامه داره. این جهش با فشار ریزشی روی طلا ظاهرا باعث ریزش جهشی طلا شده که پس از برگشتی کوتاه برای اصلاح rsi ادامه داره. تنگهٔ باب‌المندب بعد از تنگهٔ هرمز از مهمترین گذرگاه‌های انرژی در جهان‌ه که در حال حاضر بیشتر صادرات نفت عربستان از اون می‌گذره. فشار این خبر به حدی بودکه انگار اثر خیزشی دو خبر مهم ساعت ۱۶:۰۰ برای طلا رو پوشوند.

============================
اعلان نفی ادعا و مالکیت معنوی نوشته

Xauusd

Sell> 3931

موضوع اصلی این تاپیک تخصصی طبق عنوانش «فقط معامله و تحلیل انس طلا» است. دوستانی که به دنبال دادن سیگنال یا هر استفاده خاص دیگری هستند شاید دوست داشته باشند از تاپیک مرتبط‌تر «سیگنال طلا» استفاده کنند یا تاپیکی برای اون نیازهای خاص ایجاد کنند.

===============
پی‌نوشت ۱: سیگنال دادن و گرفتن، یا به بیان دقیق‌تر از روی دست معامله کردن mirror trading، کاریه متداول و در نفس خودش هم غیر خارج موضوع بودن در اینجا اشکالی هم نداره. خیلی‌ها، بویژه نو آموزها و تازه‌کار‌ها، برای استفاده از همین سیگنال‌ها به این سایت می‌یان. وجود دست‌کم یه موضوع تخصصی خاص این کار به نام «سیگنال طلا» در این سایت، یعنی تجمیع پست‌های سیگنال دادن در اون تاپیک می‌تونه باعث تمرکز و تخصصی‌تر شدن هر چه بیشتر اون تاپیک بشه. همون طور که تجمیع و تمرکز پست‌های تخصصی «معامله و تحلیل طلا» در این تاپیک باعث تخصصی‌تر شدن هر چه بیشتر این تاپیک، بهبود کیفیت‌ش و حفظ پیوستگی مطلب‌های اون می‌شه. علاوه بر بالا رفتن کیفیت هر دو تاپیک، افراد دنبال هر یک از این دو مورد خاص می‌تونن به راحتی و به سرعت مورد‌های مورد نظر خودشون رو در کنار هم پیدا کنن. شاید به نوعی برد-برد‌ محسوب بشه برای همه

==============================
پی‌نوشت ۲: اخیرا دوباره بحث‌هایی طولانی برای اثبات برتری افراد در زمینه معامله طلا دراین تاپیک درگرفت. تاپیک «نشان دادن برتری در معامله طلا (و سایر نمادها)» خاص این کار ایجاد شد. شاید دوستانی که ، به هر قصد و نیتی، علاقه به این کار خاص دارن - و هواداران‌شون- دوست داشته باشند از اون تاپیک تخصصی استفاده کنند تا شاید به پیوستگی رشتهٔ بحث این تاپیک تخصصی کمک بشه.

شاد و پیروز باشید.

=====================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

(پست توسط نویسنده حذف شد)