فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

الان برخورد کرد به 4642 و احتمالا برگشتش بده به پیوت 4572 و شروع صعود احتمالا

دقیقا روی 4646.56 اردر سلم را گرفته ، نقطه زنی خوبی بود ، سریع هم ریسک فری اش کردم امیدوارم ریزش کنه تا اردر بای من در 4572 :heart_eyes:

درود بر تو احسان جان
منم مد نظر داشتم اون نقطه رو که سل بگیرم ولی مومنتوم روند یکم قوی تر از انتظارم بود.
ولی احتمال میدم از طرفی روی 4610 الی 15، بشه مجدد بای گرفت تا 4690
بعد از اونجا برای سل اقدام کنم.

به سمت نقدینگی تایم بالاتر

4512 که گفتین عالی واکنش داد.

بله اون محدوده 4546 الی 4512 پایان سیکل اصلاحی بود .توی تایم 4 ساعته

یه ایرانی در هر شرایطی میدونه چجوری روحیه خودش رو بالا نگه داره

4610 هم خوبه ولی پیوتهای حمایتی الان در 4588 و 4570 و 4554 هستن ، چون تازه تغییر رروند شروع کرده بهتره سل از پیوتهای پایینتر بگیریم مثل 4552 و 4542 البته شاید هم اشتباه میکنم و پیوتهای 4586 و 4568 هم بتونند کارو دربیارن

ایچی لامصب با آدم حرف میزنه اره درسته خیلی خوب متوجه کف پیوت هفتگی شدن حیف شد من روی قیمت 4505 تا 4499 منتظرش بودم ! دقیقا همین ماجرا را اون سقف هفتگی برام پیاده کرد پیوت 4900 منتظر واکنش تغییر روندیش بودم از 4888 ریزش شروع کرد :joy:

خب تارگت 5 دقیق:الان در این تایم 2 سیکل داریم با 4 عدد حداقلی

در سیکل اول تارگت های 4599 و در سیکل اول اگر از تارگت 1 قیمت برنگردد به تارگت دوم میرسد که 4556 الی 4552

و سیکل دوم 4607 و 4592

به به آقا مهدی دستمریزاد ، حرف نداری هم نظریم :clap:

پیوت طلایی 4646.56 چقدر قشنگ کارو درآورد ؟ در این مسیر صعودی اگر شروع شده باشه بیشتر ازش میشنویم :joy: :heart_eyes:

از نظر اسمارت مانی لیکوئیدیتی

بالای قیمت فعلی لیکوئیدیتی وجود دارد در محدوده: 4638 – 4645 مارکت معمولاً این ناحیه را می‌زند.

یک اوردر بلاک تقاضا در: 4610 – 4615 اگر اصلاح شود احتمال واکنش دارد.

ببینید من سواد اون اسمارت مانی و یا حتی پرایس رو ندارم به اندازه شما

چون ببخشید نظر شخصی خودم رو دارم میگم ( یه سبک واقعا شلوغ و بدرد نخوره)

البته شاید عالی باشه ها ولی خب من توی این 10 سال شاید کلا 48 سات بیشتر براش وقت نگذاشم

البته بازم میگم نظر شخصی است یه وقت خدایی نکرده توهین تلقی نشه

دوستان هنوز تایم 4 ساعته تغییر روندی مشاهده نمیکنم !!! همچننان روی روند نزولی مونده ! خودم هم ته دلم راضی نیستم که قبل از تاچ کف هفتگی در محدوده قیمتی 4500 تا 4499 قیمت بخواد تغییر روند بده ! حالا نمیدونم احتمال میدید که قیمت بخواد مجدد بیاد این کف ببینه ؟ و بعدش تغییر روند بده ؟ چون بارها دیدم که این موجهای قوی خلاف روندی زده ولی بعدش اومده در جهت روند سطوح پایین تر هم دیده ! بهرحال تا موج صعودی در تایم 4 ساعته ندیدم همچنان دید نزولی حفظ میکنم حالا شایدم اشتباه میکنم ولی تاچ نکردن این کف هفتگی خیلی رو مخمه :joy:

با توجه به تحلیلی که داشتم از این نقطه پوزیشن بای باز کردم یک صدم کلا

درسته، سعی میکنم پس سریع ریسک فری بکنم که یه وقت ضرر نشه خلاصه

مرسی احسان جان :rose:

محدوده 4610 تا 4615 جایی است که خریداران قوی وارد شده‌اند. اگر قیمت برگردد به این ناحیه ممکن است دوباره خریداران دفاع کنند.

احتمال واکنش قیمت در این محده وجود دارد.

ماشاءالله آقا نیما خیلی خوب گرفتیش اره اسکلپی عالی بوده ریسک فری سریع هم بنظرم مناسبه

ممنونم آقا فرهاد :clap: