نزدیک محدوده 4635 و 4640 شده فکر نکنم بتونه از این محدوده قسر در بره احتمالا برگشتش میده
احسان جان .. فکر کنم بشه تا اون لول بالا به بای فکر کرد البته اگه تریگر بده ..
ببینیم چی میشه
آخی چه بای خوبی میشد ازش گرفت ! من این بای بعد از برخورد قیمت به کف پیوت هفتگی 4499 انتظار داشتم حیف شد انگار تصمیم گرفته از 4510 کف پیوت حساب کنه ! البته هنوز مونده تا تغییر روند کلی ایجاد و تثبیت بده ، اگر 4640 نتونه قیمت برگشت بده احتمال اینکه تا سقف پیوت دیلی در 4711 بره بالا هم هست
امروزو با RR:-1 میبندم ولی اینا مهم نیس مهم رعایت کامل پلن معاملاتی هست…
امروز دگه معامله نمیکنم چون دیدگاهم همش روی نزول هست و همش پس ذهنم فروش از خیلی از منطقه ها و پیوتهاست…چارت هم داره برعکسش حرکت میکنه هرچی بیشترمعامله کنم بیشتر ضرر میکنم.پس امروزو تعطیل میکنم
مهم حفظ ظرفیت ذهنیمون هست برای معامله فردا…
دلایل معامله:1-کندل روزانه سیگنال نزولی میداد 2-در پریمیوم LTRیکساعته بودیم 3-دربحث LTRدرLTR درمنطقه پریمیوم بودیم(بهترین منطقه قیمتی برای فروش البته RR1:1داد بسته به پلن معاملاتی عزیزانی که یک ب یک میگیرن میشد خروج کرد)4-تاییدیه کندلی داد 5-توجیه معامله قابل قبول بود
9 دقیقه دیگه کندل 4 ساعته مهم جدید میاد باید ببینیم وضعیتش چطوری میشه
کار درستی انجام میدی ، همیشه موقع تغییر روندها این مشکل هست
افرین..موقع تغییر روندها خیلیها استاپهای پشت سرهم و بدی میخورن
دقیقا داداش…گور باباش
الکی چرا سودهای روزای قبلو از دست بدیم …خیلی وقتها رها کردن چارت و کاری نکردن بهترین پوزیشن و بیشترین سود هست
دقیقا … یک کار حرفه ایی
دوستان من ادعایی ندارم همه شما استاد هستید ولی دیروز خدمتتون اعلام کردم روند داره صعودی میشه واقعا چرا اصرار دارید خلاف جهت ترید کنید منم زمانی این طرز تفکر رو داشتم ولی اصلاحش کردم
هیچ تعصبی به سبکتون نداشته باشید و همیشه در حال ازمون و خطا باشید تا به جایی باید برسید
دقیقا بیشترین استاپها و کال شدن حسابها ازهمین غرض ورزی و اصرار روی ستاپ و پلن معاملاتی هست…قرار نیس که همیشه تحلیل وپلن وستاپمون درست باشه
پشت همین رهاکردن چارت و اینکه بگم گوربابای چارت و دیگه معامله نکنم
حسابها کال شده…
لامصب اون سقف پیوت هفتگی 4890 که ریزش اصلی شروع کرد کمی پایین تر از اردر سل 4900 من ریزش اصلی شروع کرد و اردرم نگرفت ! الان هم این کف همین برنامه پیدا کرده !!! شاید دلیلش کم جون بودنش بعد از عید باشه که تا اون حدی که همیشه میمومد نمیاد ! حالا یک موج صعودی هم در 4554 ساخته احتمالا یک پایینی بیاد و بعدش بزنه بره برای تغییر روند اصلی هر چند تایم 4 ساعته هنوز نشونه ای نداده
ممنون که اطلاع دادید دمت گرم
دوستان عزیز اگر موجهای نزولی 4 ساعته تغییر فاز صعودی بدهند در واقع این 4510 کف پیوت هفتگی بوده و بایدکم کم شاهد تغییر روند کلی باشیم ، کمی پایین تر 4499 منتظرش بودم که انگار تصمیم گرفته طبق دلخواه ما کار نکنه بهرحال اگر موجهای نزولی تغییر فاز صعودی بدهند ادامه کار اینشکلی میبینم و منبعد برای ورود بجای پیوتهای مقاومتی باید پیوتهای حمایتی را در نظر بگیریم اگر ایرادی میبینید لطفا بگید
فعلا که رو 4620 گیر کرده
دعوای ناموصیه با چارت
دهنت سرویس
در محدوده قیمت 4641 احتیاط کن ، اگر المانهای نزولی تغییر فاز صعودی بدن اولین اردر بای از 4568 و 4554 میگیرم البته بلند مدتی تا سقف هفتگی اول 4866
مرسی از توضیحات یه روش جدید با تایم ۱۵ و ۵ ورود و تیپی کوتاه مدت دارم تست میکنم ببینم وین ریتش چند در میاد
حس میکنم باید آپدیت کنم چندتا باگ دارم باید رفعشون کنم.
یکی ازشون مولتی تایم فریمه که تایم ۱ساعته با تحلیل ۱۵-۵دقیقه تناقض داره اکثر استاپارو وقتی بک تست گرفتم از این بود
الان یک ساعته رو حذف کردم پی بردم به ۱۵-۵دقیقه هنوز دارم بهینه و آپدیت میکنم تا به یه ثبات برسم.
اسکلپ کار میکنم.
2 دقیقه دیگه اگر کندل یکساعته در همین محدوده بسته بشه اولین نشانه های تغییر روند کلی از نزولی به صعودی پدیدار میشن ، دیگه باید از تفکر ریزشی به صعودی چنج کنیم ، تا دوساعت دیگه هم که کندل 4 ساعته بسته بشه احتمال میدم از محدوده 4641 آخرین برگشت رو به پایین بزنه و از محدوده های 4559 حرکت بلند مدتی صعودی اش تا پیوتهای هفتگی مقاومتی سقف شروع کنه محدوده 4930 بعد از اینکه به اونجا رسید میشه گفت در رنج باقی میمونه یا اینکه میشکنه و میره سراغ پیوتهای الاتر
منم مثل شما هم زمان با چند تایم فرم کار میکنم .