فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

قربان شما به نظر من از نظر اسمارت مانی بازار در فاز تصمیم گیری بین 4615 تا 4638 است و مناسب اسکالپ. تا اینکه تصمیم گرفته شود کدام سطح شکسته شود

حتما احسان جان، ممنونم ازت :rose:

خوبه که اینجا سبکهای مختلف هم اندیشی دارن فقط جای آقای ابری خالیه

دوستان میتونید منابعی که ازش ترید رو یادگرفتید و فکر میکنید مناسبه رو معرفی کنید؟

کلا این موج نزولی آخری از همون اولش باهام بنای ناسازگاری داشت ، از اون اردر سقف هفتگی که نگرفت و ریزش کرد تا این کف پیوت هفتگی که نگرفت و پرواز کرد ! در میانه مسیر هم خیلی بد کار کرد به اون سطوح پیوت ورودی خیلی بد واکنش داد ! این موج یادم میمونه امیدوارم در ادامه ناسازگاری نکنه :folded_hands:

لامصب طلا چرا زودتر نمیاد به نقطه ورودادمو دق میده تا بیاد یه اوردر برداره

راستش من نظر شخصیم را میگویم که تریدر نباید ذهنش را درگیر تمام اصطلاحات و روشها کند چون بر عکس دانش خیلی زیادی هم تاثیر منفی دارد. من معتقدم باید یک سبک را انتخاب و فقط اموزش ان سبک را ادامه دهید. بهترین روش از نظر من هم اندیشی است من حدود یکسال بهمراه 5 نفر دیگر یک دفتر اجاره کردیم و دران دفتر هر کسی برای خودش ترید میکرد در سکوت کامل در فواصل زمانی خاص تبادل دانش میکردیم بسیار بسیار کاربردی تر از دیدن د.وره اموزشی بود همین تاپیکهایی مانند این تاپیک اگر افراد واقعا تجربیات خودشان را ساده بیان کنند و از بکار بردن اصطلاحات زیاد فنی خودداری کنند بهترین منبع اموزشی است . به نظرم هر کسی سبکی که دارد را بصورت تحلیلی ساده برای 3-4 ساعت اینده بیان کند تا باعث شود تو این شرایط بد اقتصادی کمک هم باشیم

معلوم بدجور کند زدی دوست عزیز

قیمت شروع سیکل اصلاحی در یک ساعته 4592 است

پس تارگت 4592 در سیکل دوم که گفتم و 4599 در سیکل اول

قیمت هایی هستند که احتمال دارد ریورس داشته باشیم

(4599-4592)

نه ۲۰۰تا از صبح تو سودم روز خوبی هم بوده چون همه ورود های من لیمیته همیشه اینجوریه

من این پیوت را در 4585 دارم الان میبینم قیمتهای شما دقیق تره

بهترین ویژگیمونه :+1::grin:

نه احسان جان ببین قیمت خیلی کم پیش میاد که نقطه زنی بکنه

چون اگر نقطه زنی بکنه تارگت دقیق بعدیش مشخص میشه

بخاطر همین چند پیپ اضافه میزنه همیشه اون چند پیپ بستگی به اندازه سیکل ها قبلی و سیکل فعلی که در حال شکل گیریه داره

احتمال اینکه از قیمتی که شما گفتی به همون اندازه ای که تارگت های منه

دوستان چرا اخبار امروز که مهم هم بودند هیچ تاثیری نداشتند ؟

چون الان بازار با خبر جا به جا میشه شاید یه بالا بزنه و یه مقدار رشد کنه اما فشار فروش و ترسی که تو بازار هست نمیزاره مقاومتهارو به راحتی بشکنه

آقا علی عزیز هیچ منبع خوبی وجود نداره خودت هستی و چارت ، این آقایان و خانومی که میبینید دارن از یک سبک و استراتژی عجیب و غریب حال حاضر پول درمیارن بنظرم بخاطر هوش شخصیشون هست نه اون سبک معاملاتی ، حالا شاید هم اشتباه میکنم چون هیچ منبع درستی که سودده باشه ندیدم ، اصولش هم در فرا چارت رایگان قرار دادن مخصوصا گن فن و گن باکس استاد فرزانه جالبه در سطح جهانی هیچ رفرنسی نداره ، و همینطور تا حدودی ایچیموکو خوبه و البته روشهای جدیدتر هم هستن که نخوندمشون چون وقت نداشتم ، فقط یادت باشه هیچ فرمول معجزه آسایی وجود نداره و اگر کسی بابتش ازتون پولی خواست فقط ازش فرار کنید :wink:

اره خیلی کم پیش میاد همیشه یا ازش بالاتره و یا پایین تر البته محدوده بگیم درستتره

آقای فرقانی خبر خاصی بوده ؟! الان داوجونز نگاه کردم روش تاثیر مثبتی داشته ولی روی طلا نه