فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

نظر ملی در حد المپیک😏

تریدر در خبر یک سبک تریده که بعضی تریدرا انجام میدن. یعنی هستند تریدرهایی که فقط در زمان خبر ترید میکنند و در طول سال هیچ پوزیشن دیگه ایی را نمیگیرند.

ترید اون آقا، شانسی بود ولـــــی نه به دلیل اینکه نزدیک خبر پوزیشن گرفته!!!

چون اصلا جای نادرست ورود کرده! روی کندل قرمـــز نزولی یک دقیقه بای زده!!!

اگه روی کندل Hammer بای گرفته بود با توجه به اینکه بالای های دوکندل و ۵۰درصد کندل بایاس نزولی ۱دقیقه بسته شده بوده و ساختار مشخص بوده، ترید درست بود و کسی نمیتونست بگه آن ترید شانسی بوده…

نظرتون روی طلا چیه ده دقیقه دیگه خبره ؟

ی پایین فست و بعد بالا

در باره سبک توضیح میدید ؟

من که هر چی دنبال سبک ایشون گشتم فقط اینها را پیدا کردم :

جالبه که اگر در گوگل “سبک ترید D.O.T” را سرچ کنین در خود سرچ گوگل قیمت دوره اش را هم 20 میلیون تومان نشون میده (تصویر اول ) اما در متنی که در دیواره قیمتش دیده نمیشه

کی از دست این پکیج فروشها راحت میشیم ؟

کی از دست این پکیج فروشها راحت میشیم ؟

این بنده خدا خیلی هزینه کمی میگیره ، اگر من با هر روشی میتونستم مثل ایشون از اوردر بانکها آگاه بشم با صد میلیارد هم به کسی یاد نمیدادم :laughing:

بیخیال!!!
ب ی خ ی ال

خوشبختانه دوستان همه صاحب سبک هستن اینجا. سبکِ Cکیم :cucumber: ی :smiley:

منتظرم لیکوییدیتی پشت چنلو برداره بیسو هم بشکنه سل میکنم

دقیقا لیکوییدیشو برداشت و برگشت اما من یکم زود وارد شدم قبل تایید

نسل جدید چه حرفا میزنن . لیکوییدی و نقدینگی و fvg و نمیدونم چیچی و چیچی

بابا اینقده کلمه ها سخت نگین فکر ما پیرمردا هم باشین خب

اوردهای بانکی، که این آقا ادعای تشخیص دقیق رو میده، از اون دست حرفهاست که سفته بازهای(که به صورت Aggressive سفارشات رو میزنند) کت رنگی بورس شیکاگو هم ادعای دونستن اون رو تا این حد ندارند، حالا این آقا با دیتای دسته چندم بروکر cfd و حالا نه فیوچرز، چطور میتونه بدست بیاره این اوردر ها رو که بصورت passive هم در دفترچه اورد ها ثبت می‌شوند خدا و عاقلان دانند.

در دیتای لول ۲ هم به سختی و با گمانه میشه یک ایس برگ رو تشخیص داد و با تلفیق با دیتای لول ۳ به تائید رسید. که اون هم تمرین زیادی میخواد.

در بورس شیکاگو هم بصورت دقیق کسی نمیدونه این سفارشات رو، و بانکها با الگوریتم ها و روش‌ها خاص سعی زیادی برای گم کردن رد سفارش خودشون رو دارند.

مشتی خود مایکل به کانال چنل نمیگفت

قبلا با خط روند و حمایت مقاوت ترید میکردن الان جاشو به اینچیزا داده ما هم مجبوریم با استراتژی های روز دنیا سازگار بشیم

تریدر بانکی :joy:

اوردرهای بانکی اون هم فقط با چارت؟

همین که نفهمیدی این چیزایی که من نوشتم چی هستند خودش نشان دهنده عمق عدم آگاهی شما است.