یه قیمت تقریبا اسنایپری برای سل هم ۴۰۲۷.۱۵ هستش! ![]()
۴۰۱۶ و ۴۰۱۷ عکس العمل های خوبی میدهند و در نظر داشته باشید.
البته برای بای کوتاه ،چون تکلیف روند فعلا در موقعیت side Trend قرار داره
اینجا تاپیک تحلیله نه اموزش
اگر دنبال اموزش هستید دسته بندی استراتژی ها احتمالا به درد بخوره
با سلام امروز یه معامله لانگ از طلا باز کردم ولی چون به تایم خبر نزدیک میشیم معامله رو تو tp اولم که با خط سفید مشخص کردم بستم اگه قیمت بتون بالای این محدوده تثبیت بشه میتونه تا محدوده ی بالایی که با خط سفید دوم مسخص کردم بالا بره، البته این نکته رو هم باید بگم که استراتژی من بر اساس رسم محدوده های حمایتی و مقاومتی و واکنش قیمت نسبت به اونهاست
تیر چراغ برقه، کندل نیست که
آقا سلام
این اندیکاتور حد ضرر و حدسود رو از کجا باید دانلود کرد
با سپاس فراوان
ترید خبری بدآموزی داره ![]()
سیستم سیگنال داده
خبر فقط سرعت رسیدن به تی پی بیشتر کرده
کاملا حالت قمار داره، و شانسی ایشون به نتیجه رسیدن چون کاملا میتونست این روند برعکس بشه و شما ضرر کنید و دیگه اون موقع نمیتوانستید به سیستم خودتون ارجاع بدید.
دوست عزیز شانس آوردی، همین.
واقعا تایم خبر قبلش نباید پوزیشنی باز باشه
چون ممکنه خبرعکس تو حرکت کنه و حتی استاپت رو هم جا بذاره الان امروز اگه کسی سل داشت استاپش یه 300 تا 500 پیپی جا میموند
قبلا برا خود من پیش اومده تو یه پوزیشن الکی به جای 50 دلار 450 دلار ضرر کردم چون استاپم جا موند
( همیشه هم نمیشه خبر طبق تحلیل تکنیکال قبلی تو پیش بره)
این رو با تغییر دادن لولهای فیبو ناچی میتونی درست کنی
طلا تو اکثریت با سلر ها هست دلیل اصلی سل هم داخل تصویر مشخص میکنم توضیح هم اینه یک رنج داریم که با برخورد دوم شکسته و تو پولبک به کف اون رنج سلر هستیم و خروج هم پولبک به ساختار پایین گرفتم همین باز داخل تصویر هم کندل شکست و خود رنج رو نشون میدم معامله لیمیت هست و اگه قیمت قبل رسیدن به لیمیت هم بره پایین و اون نقطه خروج رو ببینه معامله حذف میشه و تصویر هم تایم ۵ دقیقه هست شکست رنج البته تایم ۱۵دقیقه هم اون شکست رو نشون میده تو تصویر کندل شکست هم علامت زدم براتون واما اصلن نمیدونم استاپ میشه یا تیپی فقط بر اساس احتمال هست امیدوارم مفید باشه براتون
خنده شما از روی اطلاع نیست، از روی حماقت شما هست، اون هم برای کسی که با دیتاهای لول ۲ و ۳ تریدهاشو انجام میده و دقیقا نقدینگی رو میبینه.
جمله بالا نوشته شد تا بدونی با کی طرفی.
سلام و وقت بخیر
اینجا تحلیل طلا رو داریم تایم فریم یک دقیقه
خوشحال میشم تو لایو معاملاتم ببینمتون
تحلیل به سبک استراتژی D.O.T منطبق با فعالسازی اردرهای بانکی
ورود در نقاط صفر پیپ بازار
لینک لایو هم داریم میتونید اد بشین