فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

۴۰۲۸ به بالا بشکنه خرید داره

کلا بازار از ساعت ۷ تا الان در وضعیت side Trend قرار داره و همه بهتره صبور باشید، تا به یک Trend جذاب برسیم فعلا به اشباع فروش هم نرسیدیم.

نوش جون هر کی میزنه

۴۰۲۸ نقش هانت رو داشت

قمارخانه است یا لیست تردیدها.

۲ لات در یک ترید.

حساب 25 هزارتاس دوست عزیز شما اسمشو هرچی میخای بزار

پراپ میدونید چیه یا توضیح بدم

۴۰۲۸/۵۰ مجدد بسیار بسیار مهم

یاد امامی نژاد افتادم.

لایو مارکته بسم الله ورود بده اگه نداری بشین بقیه استفاده کنن

تمرکز تو بزار تو ترید تا تخریب تا صبح همه بلدن لایو میگی سیگنال هیچکی نمیده

دوستان قدیمی تر دلیل و منطق تشکیل این تاپیک رو برای آقای دکتر توضیح بدید.

۴۰۲۸ مجدد میگم مهم ترین عدد تا الان

این تاپیک برای سیگنال دادن نیست، آقای محترم، شما مسئولیت ضرر دیگران رو میپذیری داری سیگنال میدی

دلیل و منطق بازار اینه شما بری تایم فریم یکساعته بگی بازار تو رنجه یا ۴ ساعته یا روزانه از یک دقیقه میشه حرکت تایم فریم های بالا رو سنجید دوستان بازار فرکتاله هر کی ام میگه نیست بیاد تو لایو من رایگان لینک میدم از نقاط ورود ببینه تماما اردرهای بانکی هست نقطه صفر پیپ بازار دانا عالم و هرچی که هستین بسم الله این شما اینم لایو

من تایم فریم یک دقیقه سیگنال میدم یکی ورود داره میزنه نداره هم میره تایم فریم بالا تا ورود بهش بده

ریسک هم یک و نیم درصد در هر معامله هست .

یاعلی

پس برا چی تحلیل میکنید اگه سیگنال نیست خب تحلیل تهش وروده دیگه

من تحلیل میکنم ورود میدم

شما ایمان نداری بفرمایید لایو مارکت بنده دمو هم بیا ۲۰ تا بزن در روز در ادامه تایید نبود ضرر شما پای من

آقای دکتر من در حال بررسی فوت پرینت ۱ دقیقه در نینجا تریدر هستم و نقدینگی در بوک مپ رو هم زیر نظر دارم، ولی با این اطمینان چیزی نمی نویسم.

هر تحلیل ورود داره sl داره و تیپی

هر ابزار کمکی جهت تشخیص حجم بازار جسارتا تا ابد والدهر ضرر هست دوست گرامی اندیکاتور و ابزار و غیره ذاتا ماهیت کال مارجین پشتشه

با ربات و هر برنامه ای هم نشدنیه

کار نیروی انسانیه فقط ولاغیر