فول تارگت
لطفا دلایل ورود به همراه سبک و سیستم معامله گری رو به اشتراک بزارید / صرفا ارسال اسکرین سود و زیان متاتریدر بدون توضیح دلایل ورود هیچ ارزش آموزشی نداره
در اینجا که جواب دوست عزیز و دادم در ناحیه fvg معتبر بودیم که واکنش نشون داد و بعد از اون نگاه کنید شکست ema 50 توسط ema8 تاییدیه ورود داد
دیگه چطوری باید توضیح بدم دلیل ورودم رو؟
اعضای گرامی منظورم فرد خاصی نیست کلی بیان کردم سو تفاهم نشه.
دوست عزیز، با احترام به نظرتون، تاپیک«فقط معامله و تحلیل انس جهانی طلا» همون طور که از عنوانش برمییاد تخصص و غیر آموزشیه. کسانی که نیاز به آموزش دارند میتونن به تاپیک مرتبطتر «آموزش استراتژیها / سبکهای معاملهٔ طلا» مراجعه کنن یا تاپیکی متناسب با نیازهای خاص خودشون ایجاد کنن.
فعالیت کاربران این سایت داوطلبانه و رایگانه. تک تک افراد جمع، با هر دانش و مهارتی، به صرف حضور در اینجا عزیزند و محترم و از نظر حق و حقوق برادر و برابر. من، شما و هیچ کاربر دیگری نمیتونه به هیچ کس دیگری یا به جمع بگه چه بکنه یا چه نکنه، یا چه چیزی درسته یا درست نیست. شاید دوست داشته باشید در پستهای بعدی به این نکته بیشتر توجه کنید.
روی طلا فعلا سلرم امیدوارم بریزه شگفت زده مون نکنه استاپ بزنه بعد بریزه
ایشالا که تی پی شده باشه در قسمت معاملات طلا میتونی بزاری ترید و تحلیلاتو
خدایا شکرت
که طلا ریخت
منم سل داشتم اینقد سریع ریخت که به جا تارگت 4022 تو 4016 بسته شد بیشتر سود کردم
ولی اینجا کف هفته قبله
ریوارد کامل رو داده فعلا تا فردا بتونم معامله لایو خودمو میزارم باز
۴۰۱۷ برای سل عالی بود چرا نزدی؟ قشنگ std1 مربوط به vwap رو تاچ کرد و در ۱۵ تائید داد. و ۱ به ۵ رو داد.
طلا امروز بعد از یک side way نسبتاً طولانی یک Trend side نزولی خیلی خوب داد که برای کار عالی بود.
البته در توکیو هم امروز صبح و از poc پروفایل هفته قبل چند عکس العمل عالی رو داد که تا vwap رفت و عالی بود ولی لندن سر نقطه برگشت ۴۰۷۷ کمی اذیت کرد.
راستی خیلی وقت بود اینجا نیومده بودم، خوبید دوستان؟