از ابتدا احساس میکردم که بازار امروز قرار است رفتار پرنوسان و سختی داشته باشد. همانطور که پیشتر هم اعلام کرده بودم، تمامی معاملات امروز با ریسک ۰.۵٪ انجام شدند.
در نهایت، امروز را با ۲٪ زیان به پایان میرسانیم. ضرر هم بخشی از مسیر معاملهگری است؛ مهم این است که به پلن معاملاتی و مدیریت سرمایه پایبند بمانیم.
اعلان نفی ادعا (disclaimer ): فعالیت من در این سایت، مثل همهٔ کاربران دیگه، رایگان و داوطلبانه است. هیچ یک از پستهای من قصد ارائه، تبلیغ و فروش هر نوع آموزش، محتوا، بستهٔ آموزشی (package) یا هر کالا یا خدمات دیگری -متعلق به هر شخص یا نهادی -برای نفع شخصی رو ندارند.
مالکیت معنوی(intellectual property ): تمامی تحلیلها و معاملههای من در مالکیت معنوی من هستند و هر گونه استفاده از آنها توسط هر شخص حقیقی یا حقوقی دیگر در محتوا، تحلیل، معامله یا هر گونه استفادهٔ دیگربه هر میزان و به هر شکل صرفا با دادن اعتبار به حق (due credit) به تحلیلگر اصلی و تحلیل مرجع به شکل صریح و آشکار با ذکر صریح و بیابهام منبع (source)- یعنی ذکر نام [کاربریِ] پدیدآورنده (ترجیحا به صورت «مهدی @Mahdi4 »)- و ترجیحا لینک دادن به تحلیل استفاده شده، مجاز است. نقض مالکیت معنوی نه اخلاقی است و نه قانونی (در ایران طبق قانون حمایت حقوق مؤلفان و مصنفان وهنرمندان). مالکیت معنویِ محتوایِ گرفته شده از جای دیگر به پدیدآورندهٔ اصلی تعلق دارد. مثالی از دادن اعتبار به تحلیلگر اصلی را میتوانید اینجا ببنید.
سلام. اولین معاملهٔ امروز من. علت: ریزش نفت با پایان دور جدید درگیریها از سوی آمریکا و ایران که فشار خیزشی روی طلا آورد و شکل گرفتن بازی بازار پیش از آن. سود معامله (مجموع سود زیرمعاملهها) ۸،۹۸۹ پیپ پایه.
تعریف پیپ پایه: سود واقعی معاملهای با حجم ۰/۱ لات ده برابر سود معاملهای با حجم ۰/۰۱ لات با همان مقدار حرکت برحسب پیپ است. ضرر واقعی نیز در همین ضریب ضرب میشود که باعث میشود انتخاب حجم معامله تاثیر مهمی در مدیریت ریسک داشته باشد.. مفهوم پیپ پایه برای لحاظ کردن اثر حجم معامله در سود و زیان واقعی به صورت یک پیپ حرکت به ازاء حجم پایه (مثلا حداقل حجم قابل معامله) تعریف میشود. مثلا اگر حجم پایه ۰/۰۱ لات باشد مقدار پیپ پایه برای حجم معاملهٔ ۰/۰۳ لات و ۱۰۰ پیپ حرکت روی نمودار برابر 100 * (0.03/0.01) یعنی ۳۰۰ پیپ پایه خواهد بود. به نظر میرسد با در نظر گرفتن هر دو عامل کلیدی حجم معامله و مقدار حرکتِ قیمت پیپ پایه معیار دقیقتری از پیپ معمولی برای کیفیت طراحی معامله باشد.