فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

بنظر من که احتمال ریزشش بیشتره چون من تارگتم 3900 هست و طلا منو خیلی دوست داره میخاد تارگتم رو بزنه :sweat_smile:

درود بر همگی :rose:

این محدوده یکی از نواحی مهمی است که امروز زیر نظر دارم. در صورت شکست این محدوده و فعال شدن حد ضرر (استاپ)، وارد پوزیشن خلاف جهت معامله قبلی خواهم شد.

با این حال، امروز به دلیل انتشار داده‌های مهم ، روزی پرریسک محسوب می‌شود؛ بنابراین اعتبار این محدوده نسبت به روزهای عادی ممکن است کمتر باشد.

:small_blue_diamond: ریسک هر معامله: **0.5٪**

:red_exclamation_mark: لطفاً لطفاً لطفاً صرفاً بر اساس این تحلیل هیچ‌گونه ورودی انجام ندهید. این صرفاً دیدگاه شخصی من از بازار است و به هیچ عنوان سیگنال معاملاتی محسوب نمی‌شود.

همچنین اعداد مربوط به محدوده را عمداً مخفی کرده‌ام تا هیچ‌کس بر اساس این تحلیل اقدام به ورود به معامله نکند.

برای همه شما آرزوی معاملات موفق و پر سود دارم. :hibiscus:

ستاپ فعال لانگ طلا برای 2 ساعتع

nds
#nds-xau

فکر می‌کنم تا ۳۹۸۶ رو میاد!

اقا امین این چند روزه بازارو درو کردیا :joy: :growing_heart:

بقول استاد پورصمدی ( اگر اساتید بهشون برنخوره چرا گفتی استاد :joy: ) بچه ها دیگه قرار نیست به بازار تجاوز کنیم که :joy::joy::joy:

:joy:
والا به نظرم تو این بازار استادی وجود نداره جز چارت.
این استاد نما ها یا چارت کش هستن یا ترجمه کننده محتوی های خارجی

ولی باید قبول کنیم همین که یه قدمی برای بهتر شدن جامعه ترید ایران برمیدارن حتی به نفع خودشون قابل ستایشه :folded_hands: :folded_hands:نظرت محترمه اینکه بهترین استاد چارته رو 100% باهات موافقم :heart::heart:

بله واقعا .
کامیونیتی ترید ایران رو از این دست این پکیج فروش ها و رویا فروش ها نجات دادن
مخصوصا اقای اهنگری و صمدی و پور صمدی که از قدیمای ترید ایران هستن

از منفی 8 درصد تا منفی 2.5 درصد در یک شب :money_mouth_face:

وقتی پراپ دیگه دم دمای اخرشه همیشه من خودمو میباختم ولی چند ماهی هست پراپ هایی که دارن از بین میرن و بهتر میتونم برگردونم و مدیریت کنم تا به تارگت رسوندم

این یک حساب هشتصد درصد داخل ضرر بود که نجات یافت

اقا مهدی یکم درباره سبکی که اختراع کردی میگی برامون؟
ftz

نه بابا درو کجا بود :sweat_smile:

همونطور هم ک گفتم جنگ جدید داره شروع میشه :joy:

طلا تو یک ساعته اصلاحه هست روزانه هم همینطور

منتظر تاییدیه هستم

ولی امیدوارم جنگ نشه

فقط امیدوارم همین

برای معامله هاتون حد ضرر و حد سود بذارید

ی موقع برق و نت شاید نباشه…

:small_blue_diamond: محدوده جدید مطابق توضیحات قبلی مشخص شده است. لطفاً بر اساس این تحلیل هیچ‌گونه ورودی انجام ندهید. این صرفاً دیدگاه شخصی من از بازار است و به هیچ عنوان سیگنال معاملاتی محسوب نمی‌شود.

درود … ftzاین اسم مخفف شده (فرکتال تایم زون ) هستش … در این سبک بیشتر تمرکزم روی تایم و زمان و همچنین حرکات فرکتالی درمارکت هستش … درتمام تایم فریم ها جوابه حتی تیک چارت :wink:

اما همچنان روانشناسی و مدیریت سرمایه کلید موفقیت من هستش نه سبک معاملاتی

معاملهٔ بعدی امروز من. علت: تشکیل flag در تایم ۴ دقیقه و ۴ ساعته، شکل گرفتن بازی بازار- به معنای خاص power of three- و عامل‌های بنیادی- برای جلوگیری از طولانی شدن پست تحلیل را در پست بعدی آوردم. میزان سود معامله (مجموعه سود زیرمعامله‌ها) ۵۰،۴۴۸ پیپ پایه ( یه پیپ حرکت به ازاء حداقل حجم قابل معامله).

============================
اعلان نفی ادعا (disclaimer)

یه پوزیشن بسته شد و دومین پوزیشن ریسک فری شد

دومی ریسک فری بسته شد

#دلیل ورود به صورت اسکلپ ( برخورد به ناحیه حمایتی و fvg )

تحلیل منجر به معامله: ساعت ۲۰:۴۵ دیشب خبر مهم لغو معافیت‌های موقت ایران برای صادرات نفت اعلام شد که ظاهرا در پاسخ به حمله به سه نفتکش در تنگهٔ هرمز در دو روز قبل بود. این خبر باعث خیزش جهشی در قیمت نفت شد که با فشار ریزشی روی طلا، به صورت ریزش جهشی خودش رو در طلا نشون داد. کمی بعد از نیمه شب آمریکا به جنوب ایران حمله کرد و حدود ۶ صبح اعلام کرد حمله خاتمه یافته. ایران هم در عوض گفت به پایگاه‌های آمریکا در دو کشور خلیج فارس حمله کرده . حدود ۱۱:۴۰ دقیقهٔ صبح ترامپ در مصاحبه‌ای اعلام کرد «تفاهم‌نامه [آتش‌بس] با ایران تمام شد» که باعث جهش خیزشی دیگه در نفت و جهش ریزشی دیگه‌ای در طلا شد. ترامپ حدود ۱۶:۲۶ گفت امشب احتمالا دوباره به ایران حمله می‌کنه که باز جهش خیزشی در نفت و جهش ریزشی طلا رو به دنبال داشت.

بازی بازار با شروع از عرضی شدن (انباشت) در حدود نیمه‌شب و بازی دادن (manipulation) از حدود ۴ صبح،‌ حدود ۱۰ صبح به مرحلهٔ‌ پخش انباشته‌ها و ریزش قابل ملاحظه رسید. در هر دو تایم ۵ دقیقه و ۴ ساعته flag تشکیل شده بود که اون هم ریزش رو تایید کرد.

============================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

خب، امروز در مجموع ۴ استاپ داشتیم.

از ابتدا احساس می‌کردم که بازار امروز قرار است رفتار پرنوسان و سختی داشته باشد. همان‌طور که پیش‌تر هم اعلام کرده بودم، تمامی معاملات امروز با ریسک ۰.۵٪ انجام شدند.

در نهایت، امروز را با ۲٪ زیان به پایان می‌رسانیم. ضرر هم بخشی از مسیر معامله‌گری است؛ مهم این است که به پلن معاملاتی و مدیریت سرمایه پایبند بمانیم.

موفق و پرسود باشید. :rose: