فقط معاملات و تحلیل انس جهانی طلا - xauusd

تعریف پیپ پایه: سود واقعی معامله‌ای با حجم ۰/۱ لات ده برابر سود معامله‌ای با حجم ۰/۰۱ لات با همان مقدار حرکت برحسب پیپ است. ضرر واقعی نیز در همین ضریب ضرب می‌شود که باعث می‌شود انتخاب حجم معامله تاثیر مهمی در مدیریت ریسک داشته باشد.. مفهوم پیپ پایه برای لحاظ کردن اثر حجم معامله در سود و زیان واقعی به صورت یک پیپ حرکت به ازاء حجم پایه (مثلا حداقل حجم قابل معامله)‌ تعریف می‌شود. مثلا اگر حجم پایه ۰/۰۱ لات باشد مقدار پیپ پایه برای حجم معاملهٔ ۰/۰۳ لات و ۱۰۰ پیپ حرکت روی نمودار برابر 100 * (0.03/0.01) یعنی ۳۰۰ پیپ پایه خواهد بود. به نظر می‌رسد با در نظر گرفتن هر دو عامل کلیدی حجم معامله و مقدار حرکتِ قیمت پیپ پایه معیار دقیق‌تری از پیپ معمولی برای کیفیت طراحی معامله باشد.‍

================
اعلان نفی ادعا (disclaimer) و مالکیت معنوی

میتونیم از همین محدوده یک بالای دیگه بزنیم … من هیچ گونه معامله ای باز نمیکنم باید وایسیم سایکل بعدی شروع بشه … صرفا یک دیدگاه هست

لطفاً بر اساس این تحلیل هیچ‌گونه ورودی انجام ندهید. این صرفاً دیدگاه شخصی من از بازار است و به هیچ عنوان سیگنال معاملاتی محسوب نمی‌شود.

دقیقا منم فعلا فقط نظاره گرم مگر اسکلپ های بسیار ریز در حده 50 پیپ

اینجوری خلاصه:

واکنشش به ۴۱۱۱.۱۱ که گفتم هم جالب بود:

آقا باز هم کار شما عالی بود ، من بالای زونی که مشخص کرده بودین در 4116.41 اوردرم فعال شد ، بسیار ممنونم

ارادتمندم، خودم هم رو قیمت سقف زون با ۳۵ پیپ استاپ وارد شدم :handshake:t3:

خب قبلا هم گفتم وقتی محدوده ای طبق دیدگاه ما واکنش نمیده و فیل میشه باید ریتست اون محدوده ورود کنیم خلاف دیدگاه قبلی

هر بالایی برام فرصت فروشه! خصوصا اگر شدوی ۴۱۳۴ توی چهارساعته هانت شه!

این سه‌تا قیمت برام مهم هستن:
۴۱۴۰
۴۱۴۳.۵۳
۴۱۵۱

یک پله سیو سود داشتم این tpبشه امروز رو به پابان میرسانم

خب سر به سر خارج شدیم … 1- 3.5+ معامله اول روز فعلا 2.5+

منظورم دقیقا این بود!
هانت شدوی ۴۱۳۴ :check_mark:

دوستان عزیز که لینک جدید نامحدود تغییر آی پی نیاز دارن پی وی پیام بدم تقدیم حضورشون بشه

لینک قبل و کاسبان تح ریم مسدود کردن لینک جدید تقدیم حضورتون شه

دقیقا سله کاملا امروز تا الان

به نظرم طلا باید برگرده بالا (4119) هر چقدر که امروز صبح ریزش کرده . یه موقعیت برای بای لازمه

ا ز منفی 8 درصد تا مثبت 2.5 درصد با فست اسکلپ در 3 روز :grin:

سلام وقت بخیر دوستان گرامی از دیروز که وضعیت انس به هم ریخته یه چند نفر از معامله گران تحلیل حرفه ای طلا نیستن

معامله ی طلا :grin:

بررسی محدوده حمایتی و ورود با تاییدیه ema

البته ورود دقیق تر و می‌تونستم صبر کنم به پولبک خط سفید ema که شاید بعضی اوقات پولبک نزنه

نتیجه فول تارگت