عرض ادب ..
…………………
ایول
جا خوبی ورود کردی…منم میخاستم تو گپ بعد اینکه ch1m دیدم ورود کنم…نتونستم هیواگلد بازی در اورد برام
درود امیر جان .. راستش من با هیوا چند تا تست زدم خوشم نیومد
امیدوارم برای شما کارساز باشه
منم از مجبوری باهاش کارمیکنم..از هیچکدوم از پلتفرمهای ایرانی دله خوشی ندارم
همین پیوتهایی که مشخص کردم والان هم براش موج نزولی تثبیت داده و داره پولبک میزنه اگر کندل یکساعته بعدی ریزشی بشه یعنی پولبک تمام کرده ، الان دوتا پیوت درگیر کرده ببینیم ریزش میکنه یا نه
سل از 4581 بنظرتون چطوره ؟ الان خورد به پیوت سوم مقاومتی در قیمت 4589 چه پرقدرت هم اومده بالا
منم دنبالش بودم ولی تایید درست نداد
توی 4598تا4608 اگه تایید قوی و CH5m بده میشه به sell ورود کرد
سلام
eplanet بصورت تحت وب اوکیه اما خودم دنبال اینم ببینم چجوری میشه به متا تریدر وصل شد
چون ظاهرا یکسری بروکر ها متصل میشن
اگه راهی پیدا کردید به منم بگید
بنظرم تا حدود 4580 اصلاح میکنه و مجددا ادامه روند صعودی رو خواهیم داشت.
یعنی اون پایین 4510 را بعنوان پیوت حمایتی کف هفتگی حساب کرده ؟ روند کل میخاد تغییر بده ؟
بالای 4608 کندل یکساعته بسته بشه از دید من صعودی میشه روند و فاز برگشت رو کامل کرده
4592 یک موج نزولی بلند مدتی 4 ساعته باهاش برخورد کرده یک موج صعودی کوتاه مدتی هم داره بهش فشار میاره باید ببینیم در این پیوت مهم کدام برنده میشن ، هنوز علامتهای تغییر روند ندیدم ، هنوزم شک دارم که کف پیوت هفتگی تاچ کردیم یا نه هر چند اون کف 4510 همانطور که قبلا هم گفتم دیگه وضعیت روند خطرناک کرده انتظار داشتم کمی پایین تر روند برگردونه حدودای 4499
دوتا سنگر مقاومتی 4610 و 4635 باقی موندن ، اگر بخواد تغییر روند بده باید از این 4635 رد بشه که احتمال 80 درصد میدم برگشتش بده پایین ، حالا کندل بعدی 4 ساعته اگر ریزشی نشه و برای رسیدن به 4635 موج صعودی بسازه احتمال داره در برگشت قیمت از 4635 به پایین و برخوردش به موج صعودی 4 ساعته اولین نشانه های شروع تغییر روند باشه
فکر میکنم اگه بتونه سقف روز بعد رو بشکنه و خودشو تثبیت کنه ..
بشه باز هم به بای فکر کرد
نمیدونم طلا کامل درگیر نفت شده .. ببینیم چی میش
خب ادامه حرکت رو ببینیم